Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *Fákvirágokfény*

*Fákvirágokfény* Fórum-zöldfülű

Szia !
    Olvasd el a feletted levő beírást mamarygen moderátortól !

2. indigo54

indigo54 Aktív író

Az event leirásban 13-a 14 óra szerepel a főfarmon lévő event tartamára. Most reggel már nincs vethető üvegtál edény és nincs felreppenő sem. Miért? Mi történt? Mostanában sok hiba van, kezd teljesithetetlenné és unalmassá válni, hogy termelni nem lehet, állatot és mást, ami nem event. Elfogynak az eddig termelt állatok, növények, mert vagy be kell adni, vagy te4nyészteni kell. Azelőtt a havi 1-2 event elég volt, még jutott idő mindenre. Már azon töröm a fejem, hogy befejezem. Elolvastam a fentebbi kérdéseket, egyik sem foglalkozik az üvegtálak vethetőségének visszaálllitásával, nem vásárolni akarnék, hanem vetni.

3. z57ilus

z57ilus Utánpótlás-írogató

Most egy kissé paprikás a hangulatom. Végre rájöttem, hogy miért nem játszom mostanában olyan kedvvel:
    Az a játék, amely a nap bármely szakában játszhatatlanul lassú betöltésű az még játék?
    Az egyik területről a másikra való átlépés 3-4 perc.
    A belépéskor egy flash letiltásról értesít, bár nekem nincs letiltva, tehát külön procedúra a belépés is.
    néha úgy vagyok vele, be se lépek, aztán mégis, majd bosszankodom.
    Lehetne ezeken a dolgokon segíteni, vagy nem?
    Az, hogy a tableten nem tudom játszani az gondolom így marad, sajnos.
    Gazda: z57ilus ID: 17841897

4. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

Szia! Eltűnt az event növényem és így nem tudom befejezni a kihívást, pedig még kéne vízpárna. Eltűnedezett egy-két alap növényem is mint például a margaréta. Segítenétek, hogy a végére tudjak járjak az eventnek. Nagyon köszi.Gazda: Szöszi2009ID: 9208952

5. piros53

piros53 Fórumlakó

köszönöm hogy megnézted csak pont a lényeg nem látható neked a belépés működik -igaz a 18sec sok aratás vetés stb rettenet de talán vannak még csodák köszönöm ÉS TÉNYLEG vannak csodák tegnap olvastam a válaszod és írtam is de elfelejtettem elküldeni most vettem észre mikor jöttem a fórumra néztem a sebességem hát minimálisat javult ugyan de vagy ti csináltatok valamit vagy jött a CSODA mert ma reggel normálisan működik minden Szép napot és jó munkát

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szervusz!

Nincs hiba!

Két eventet összecseréltél!

Az édes kaland eventben nincs eventnövény, csak kétféle felröppenő. Az az event még tart.
    Kérlek, ellenőrizd a kiírást és az eventórádat.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/%C3%89des-kaland.18427/

A másik event, az egész hónapos gazdaköri küldetésre épülő esemény első része vasárnap este 22:00 órakor befejeződött!
    Ezért nem tudsz ott beadni.

Ma(hétfőn), délután 14:00 órakor indul a második része a küldetésnek.

Javaslom, tekintsd át újra a leírást, készítsd kis vázlatos emlékeztetőt magadnak, hogy követni tudd, mi a teendő, mi a várható új feladat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcsbólé-szökőkút-gazdaköri-feladatok.18398/

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. mamarygen

Szia!

Kérlek, olvasd el a flash-sel összefüggésben készült hivatalos közleményt.

Nem a játék kitalálóinak az ötlete, hogy a Google ilyen döntést hozott.
    A játékot irányítók megtesznek, megtettek eddig is minden lépést, hogy elérhető legyen a játék a megváltozott feltételek mellett is.

Ha játszani szeretnénk ezt a játékot, akkor Valamennyiünknek tenni kell lépéseket a körülményekhez igazítva.

https://board-hu.farmerama.com/inde...layer-engedélyezése-egyes-böngészőkben.18346/

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

A "Gyümölcsbólé-szökőkút - gazdaköri küldetések eventjének első szakasza vasárnap este 22:00 órakor véget ért!
    Ezért nem tudod az eventnövényt ültetni.

A második szakasz hétfőn, ma délután 14:00 órakor indul.

Ez a leírásban is olvasható.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcsbólé-szökőkút-gazdaköri-feladatok.18398/

Az édes kaland event egy másik esemény!
    Abban az eventben csak felröppenőket kell gyűjteni.
    Az eventfelületen látszik, hogy kész-e a fő haladási sáv része.
    Addig nem lehet bónuszt kapni, míg az alap beadási rész nem készül el.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Édes-kaland.18427/

További problémád, amit jeleztél, részletesebb információkat kíván tőled!

Ne általánosságban írj, jelezz, hanem az észlelés időpontját is írd le, mit hiányolsz, mi az, ami szerinted hiányzik a farmodról.
    Csak a konkrét helyzet megvizsgálását tudjuk elvégezni.

Van a help részlegben egy Eltűnt tárgyak topic, ahol a bejelentést megteheted, ha az első hozzászólásban kért adatok a rendelkezésedre állnak már tőled.

Hóvirág9004 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. Julika55

Julika55 Járnitanuló

Köszönöm,elnézést!!

10. *Lujzika*

*Lujzika* Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Több éves ígéret, hogy a volt IWIW-eseknek is elérhető lesz a játék összes beállítási lehetősége, ennek ellenére még jelszót sem tudok változtatni :mad: tényleg évek óta várjuk és azért a jelszó elég alap funkció...

11. mamarygen

Szia!

Amennyiben ezzel az információval rendelkezni fogunk, megosztjuk minden érdeklődővel, minden érintett játékossal.

Egyelőre nincsen ilyen hír a központból!

További türelemre kérünk mindenkit, akik érintett!

12. bodrog

bodrog Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom másnak volt-e ilyen problémája amihez javaslatot szeretnék kérni.
    Flash payer böngészőm van a gépen. Útmutató alapján engedélyeztem, hogy ne tiltsa le a játékot, de minden belépéskor újra engedélyezni kell, mert átvált letiltásba. Későbbiekben nem lesz ebből probléma?
    Köszönöm a válaszodat.
    F: bodrog
    ID:55398532

Hóvirág9004 kedveli ezt.
  13. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Flash payer nem böngésző, hanem bővítmény azaz kiegészítő egyes-kettes progik működéséhez. Használj Firefoxot, Waterfoxot, Operát ezek böngészők.

Hóvirág9004 kedveli ezt.
  14. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Egy kis segítség
    https://board-hu.farmerama.com/inde...yezése-egyes-böngészőkben.18346/#post-1019610

Hóvirág9004 kedveli ezt.
  15. Szöszi2009

Szöszi2009 Járnitanuló

Köszönöm a segítséget. :)

16. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Miért nem müködik a prémium tagságom a lejárat után azonnal, automatikusan fizetem, de mindig egy nap kimarad ami nagyon bosszantó, főleg a malomtermékeknél. Ezekszerint jobb ha minden alkalommal én fizetek és nem várok a levonással? Ha ma én befizetem, félek, hogy holnap ujra levonják a számlámról. Mi a megoldás? Marosigabi ID 7627243

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A prémium tagság megújulásánál pár óra eltérés lehetséges a lejárat és újra indulás között.
    1 nap nem szokott lenni ez az időeltérés.
    Amennyiben Te szeretnéd saját magad rendezni, akkor a megújulást követően töröld a bankban a fizetési adataidat.
    Az Álapot és felmondás fülre kattintva teheted meg.
    Ezt követően nem vonja automatikusan a rendszer a tagsági díjat.
    fórumra.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Marosigabi

Marosigabi Haladó

Köszonom a gyors választ.

19. Vonatos

Vonatos Fórum-zöldfülű

Most léptem be a 11. napi ajándékba, ami 2 óra aratás. Semmilyen aratás nem jött elő. Kiléptem-beléptem semmi. ID: 8061961

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A 2 óra hozzáadódik az aratógépednél a meglévő időhöz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.