Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kpetra

kpetra Haladó

Igen, tudom hogy elvesznek. Köszönöm.

2. Kukorci

Kukorci Utánpótlás-írogató

Sziasztok! sZeretném ha utána néznétek, mert vettem két fa csomagot a Bora-Borát és a Szaharát. Mindkettőnek levette a 199 farmaranyat, de csak az egyiket kaptam meg. 747 FA volt. ID: 34146869
    Köszönöm.

3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

"Bora Bora"Talányos tiki-fa csomagot és a "Szahara" talányos csomag helyett Trópusi fa csomagot vásároltál.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Megvásároltam a szahara csomagot 199 fa.-ért,de a júdásfa nem volt benne .Így mégegyszer megvettem,de ebben sem találom.Elég költséges lesz ez a játék.Ha tudsz segíts légyszíves.ID35015551

5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A csomagok tartalmát sajnos nem tudjuk szabályozni.
    Garancia sincs arra, hogy a csomagban olyan fák érkeznek, melyekre éppen szükségünk van.
    A piacon kellene megpróbálnod Júdásfavirágot vásárolni.

KUNCZE és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. szeej70

szeej70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. ID25557196.

Megvásároltam mind a két titokfa csomagot. A rendszer levonta az ellenértéküket a farmaranyamból, ellenben egyik csomag fát sem kaptam meg. Kérem a segítségeteket. :)

7. Kukorci

Kukorci Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, hogy utána néztél, akkor elnéztem:-(

8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Te ezt a két csomagot vetted meg és rendben meg is kaptad:

upload_2019-8-17_9-12-40.png

Csatolt fájlok:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. fibota

fibota Junior szaki

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni, a vitorlás boltból vettem xxl-es barkácsot, a kosárnál xl-es barkácscuccot de nincs az elhasználódók között. Egyébként csináltam gazdakörit és ott sem kaptam meg a barkács cuccokat.
    ID 55771860

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Vitorlázás kora event boltjából 2019-08-17-én 10:38:13 órakor vásároltál egy barkácscucc XXXL csomagot. Ez a váza ikon elhasználódó elemei között a menüdben megtalálható.

A kosárnál vásárolt XL barkácsnak nincs nyoma az ellenőrző panelen.
    Ha adnál infót, mikor és milyen fizető eszközzel vásároltad, akkor megkereshető lesz.

De van ilyen a váza ikon alatt, kibontható számodra.

A gazdaköri feladatok teljesítésénél azonnal látható a barkács-nyeremény, kibontva mutatja a nyereményes ablak. Ezek azonnal a fajtánkénti csoportba kerülnek, a pajta egyéb kategóriájában megtekinthető a növekmény.
    Ha bizonytalan vagy, akkor jelezd, mely feladatot nézzük meg, hogy a tételesen felsorolva elháruljon a kételyed.

11. fibota

fibota Junior szaki

Köszönöm a gyors válaszodat, vásárlás után nem volt a váza ikonnál mert ott kerestem az elhasználódó fülön, most megnéztem ott van mind a kettő. A másikat a farmpengő boltban vettem. Egyébként tegnap is fura volt hogy amikor gazdaköribe kaptam barkácsot nem jelent meg hogy milyen barkácscuccokat kaptam, a másik farmon rögtön megjelenik.

12. mamarygen

Ha az egyik farmon megjelenik egy gazdaköri nyereményként a kibontott bakács valamilyen XL, XXL, XXXL jelű nyeremény, akkor a másik farmnál is látszania kell.
    Előfordulhat, hogy siettél, hamarabb zártad az ablakot, minthogy a nyeremény láthatóvá vált volna.

Ha kéred, a nyereményedről tudok információt adni, de kellene a gazdaköri feladat neve, vagy legalább az a körülbelüli időpont, mikor teljesítetted, hogy kikereshető legyen a sok adat közül.

13. fibota

fibota Junior szaki

Köszönöm hogy ilyen segítőkész vagy, de több feladatot csináltam így nem tudom pontosan melyik volt, tenyésztős is volt, farmos is barkácsolt ólas is és így biztosan nem tudtok segíteni.

14. mamarygen

Nyomoztam egy keveset a farmod logjában.

Ezeket a barkács csomagokat a gazdakörből biztosan megkaptad:
    augusztus 15-én:
    Kókuszdivat 1500 db
    Bajuszbravúr 200 db
    Frissítő wellness 1000db
    Voltak ajándék barkács csomagok is.
    augusztus 16-án:
    Kakukk-titkok 200 db
    Itt is voltak ajándékban kapott barkácsok.
    augusztus 17-én délelőtt:
    a váza ikon alatti bontásból 100+1250 db

Természetesen az előző napokban is voltak nyeremények a gazdakörből, de azokat idő hiányában már nem hozom feladatonként.

jófarmerlány kedveli ezt.
  15. fibota

fibota Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm:):)

16. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Csak óvatosan;), félve kérdezném:p, hogy csak nálam lassult be a játék:wuerg:?
    Tisztogattam, de nem érzem, hogy jobb lenne. A munkások használata számomra problémás terület:music:

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Rajtad kívül nem érkezett más jelentés.
    Próbálj meg egy másik böngészőt, illetve az is lehetséges, hogy az interneted lassult be.
    Hétvége van, sokan netezhetnek.

Kukackukac kedveli ezt.
  18. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Mindenki kapál:inlove::D
    Köszönöm a válaszodat:);)

BackOffice kedveli ezt.
  19. Kriszti.Jeles

Kriszti.Jeles Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

Tegnap (2019.08.16.) vásároltam a talányos fa csomagot (30db-os), abban a reményben, hogy valóban enyém lesz a sárkányfenyő; amit nem kaptam meg. Megvásároltam mindkét csomagot(sima és bahama). Hol kell jeleznem?
    Köszi

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Farmnevet és ID-számot kérek az ellenőrzéshez.
    A Bahás új fát, az Páfrányfát megkaptad?
    A Sárkányfenyőt a farmon kerested?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.