Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

Sziasztok! Segitseget szeretnek kerni,szeretnem megvaltoztatni a jelszom,de nem tudom,hogy kell.Koszonom

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Itt olvashatsz róla:

3. monka83

monka83 Fórum-zöldfülű

Tisztelt moderátorok érdeklődni szeretnék hogy nem lehetne e az eventeket úgy megcsinálni hogy ezeket egy 8-10 órában dolgozó ember aki nem ér rá állandóan a gép előtt ülni is megtudja csinálni? Ha nem jó helyre Írtam elnézést kérek! Üdvözlettel monka83 farmtulajdonos ID: 1918872

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Abból a szempontból rossz helyre címezted a kérdésedet, hogy nem a moderátorok készítik az eventeket, hanem a játékmesterek.
    A moderátorok csak az ismertetőket írják, illetve a fórum rendjére felügyelnek.
    Megfelelő taktikával az eventek teljesíthetőek munka vagy iskola mellett.
    Az aktuális eventcsevegőkben olvashatsz a gazdatársak taktikáiról.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventismertetők.281/
    Minden csevegő első hozzászólása pedig a sikeres eventezéshez tartalmaz segédletet.

5. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Sziasztok! Segítség: Hiába etetem Papagáj Petit nem mozdul tovább az 5. etetésnél Pl.13:42-kor kétszer etettem, később is, de nem mozdul Petrik már régen készen van. köszi előre is a segítséget! ID: 10057487

6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Figyelj arra, hogy a sárga szárnyú papagájt etesd, a fején hagyományos kalap van. Barna mellény az öltözéke.

Csak neki adj bizsut.

A másik papagáj parti (csúcsos) fejfedőben ugrál, fehér a szárnya. Őt már hagyd ki az "etetésből".

Ne kapkodj, ne idegeskedj. Menni fog!

7. BlackFamilyFarm

BlackFamilyFarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudtok nekem segíteni abban, hogy a vulkán bungallót hol lehet megszerezni, vagy hol tudok róla leírást olvasni?? Nagyon köszönöm! ID: 54209033

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/inde...ma-avagy-trópusi-farm.5871/page-2#post-835009

Lajhártojás

Elérhető a 7-es kamrában 50 AB-ért 1 db
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Érési idő : 168:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 4.000 TP/BTP és kifejlődik a Vulkánbungaló
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.

Vulkánbungaló
    Kihelyezhető :
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama sziget, Eső erdő, Kincses sziget, Zuhatagok szigete
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Érési idő :
    48:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 2000 TP/BTP + 10% TP/BTP bónusz 60 percen keresztül
    A bónusz minden területen kifejti hatását

9. hvera

hvera Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom a papagájos event végén a jutalmazó tárgyat ki váltani szürkébe van mit nem csináltam meg hogy sikerüljön a kiváltás.

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A malomtermékeket nem tetted vissza a pajtába.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/papagájos-teadélután.18545/

1 db kajás fejlesztés 4 db kajás edzőpályába kerül (4 db malomtermék)
    1 db Kajakondipark fejlesztés 4 db egyszerű kajakondiparkba kerül (4 db malomtermék)

11. hvera

hvera Járnitanuló

oké értem köszi

12. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok ! Hol találom a felröpi kérést???

13. dagi18

dagi18 Fórumelemző

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Givenchy1953

Givenchy1953 Fórum-zöldfülű

Szia! Ma reggeltől nem tudom a papagájokat etetni ,mert nem jelennek meg, ez csak nálam gond?
    Givenchy 53 gazda
    ID 13962859

15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az eventablak megjelenik, amikor belépsz az erdei tisztásra?
    Ha nem, akkor az eventórában, vagy az eventbejárat képénél kattints az event ikonjára.

Amikor megnyílik az alább látható eventablak, akkor a 6. számmal jelölt helyen kattints a szám fölötti kis négyzetbe.
    Amikor ott pipát látsz, akkor a papagájok is megjelennek a területen.
    Eltüntetni is itt tudod őket, amikor kiveszed a pipát egy újabb kattintással.

16. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Egyik farmon működik (gyöngyborsó) az etetés , ircsike51 nem.( ID:10057487) Papagáj Peti nem akar továbblépni, hiába kattintok rá. Miért?

17. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A gépeden egy alapos takarítást végezz légy szíves!
    A Papagáj Peti minden gond nélkül etethető!
    Nem lehet, hogy a kék papagájt eteted folyamatosan? Ott már 18 etetésnél tartasz!
    Figyeld a madarak színe közötti különbséget!

A képek a Te farmodon készültek:
    ircsike1.png ircsike2.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. ircsike51

ircsike51 Aktív író

köszönöm. A takarítás soha nem jár sikerrel, mindig elakadok benne, mit hogyan , meddig, angolul sem tudok.

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ez esetben sajnos nem tudunk mást javasolni, mint, hogy keress fel egy informatikust, vagy egy ügyes fiút a szomszédból aki valamilyen szinten ért a dologhoz, és meg tudja csinálni, jobb esetben megtanítani arra a pár egyszerű lépésre.

Kuzdern kedveli ezt.
  20. tavaszvirág

tavaszvirág Fórum-zöldfülű

Szia!
    babérlevél 18920459 ID
    Zsuzsa700101 ID 15302329
    tápióka 49 ID 13997957 játékos vagyok mind a három játékban aktiváltam a papagáj tenyésztést /második oszlop/ megfelelő helyén,de nem aktiválódott.Ismételt próbálkozásnál kiírja,hogy már aktiválva van,mégsem működik.Már többször írtam megkaptam az oktatást.Játszani még sem tudok.Ez elég bosszantó ,nyugdíjas vagyok szívesen játszom több kevesebb sikerrel.Kérem segítségeteket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.