Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csms1972

csms1972 Utánpótlás-írogató

Én pl. úgy tudtam fórumba írni, hogy megcsináltam a farmot reggel, és meg akartam nézni, hogy van-e a csevegőben segítség az eventhez. Aztán mire léptem volna a másik 3 farmomra, addigra leállt a játék. :( Esz a fene, mert szétcsúsztak a felhősorok egymástól időben, és 200 feletti szinten az már napi több millió TP, TTP-t jelent, nem beszélve az egyéb bónuszokról.

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A fórumon le van írva, hová, miből mennyit kell beszállítani:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/#post-46126

Ahol csak kategória van megadva, ott mindig értékről beszélünk.
    Ahol konkrét név van megadva, ott darabszámban kell gondolkozni.

Kuzdern és Jessbelle kedveli ezt.
  3. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Lehet tudni, hogy ma kb. 8 órától miért nem lehetett belépni?! Addig engedett, hogy a nevet és a jelszót beírtam utána egy hibaüzenet jött, hogy a szerver nem működik. Most tudtam csak belépni.
    Köszönöm!
    Ildikó2
    36047331

szöszi50 kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

5. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

6. -szelesdomb-

-szelesdomb- Járnitanuló

Köszönöm. Megérkezett a farmarany.

Kékmadár1 és Ninett79 kedveli ezt.
  7. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Gondom van a FA vásárlással, amit a mobiltelefonommal bonyolítottam. A farmom neve: Barika45, ID 55743215- A Vodafon leemelt a kártyámról kb. 1000 ft-ot, de frissítés és ki-belépés után sem jelent meg a vásárolt FA. Szeretném tudni, hogy mikor kapom meg?

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Beletelhet némi időbe hogy jóváíródjon a rendelés. Ha mégsem kapnád meg pár óra elteltével, akkor a megrendelésekkel foglakozó Payment supportna kell írnod az ügyben. Válasza, a regisztrációkor megadott email címedre érkezik majd.

Supportot, az alábbi módon éred el a farmodról:

• A Probléma típusánál válasszátok a "Probléma a megrendeléssel" lehetőséget
    • Ekkor megjelenik egy új ablak
    • Az új ablakban töltsétek ki a szükséges mezőket értelemszerűen, fontos, hogy minden kért adatot megadjatok
    • Válasszátok ki a Fizetési módot:
      • SMS: Ha SMS-t küldtetek és ezzel van problémátok
      • Telefon: Ha telefonhívással rendeltetek
      • Díjbeszedés: Ez Magyarországon nem létezik, ezt ne válasszátok
      • Hitelkártya: Ha a hitelkártyás rendeléssel van problémátok
      • stb...
    • Majd kattintsatok a "Küldés" gombra.
    Ekkor a payment team megkapja az üzeneteket és néhány órán belül (ünnepnapokon és hétvégén előfordulhat késés, ilyenkor várjatok türelemmel) megkapjátok a választ.

Fontos azonban, hogy minden kérdést csak egyszer küldjetek el. Ezzel nagyban segítitek a munkánkat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

9. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Hali!

Hát, újra felmerül bennem a kérdés, minthogy igen kevés információt láttam napvilágra kerülni róla, hogy hogy áll a játék HTML5-átállása? Mert, ugye, a jövő év során a Flash támogatása, futtathatósága végleg véget ér, és már most is egyre kényelmetlenebbé teszi az összes böngésző a használatát.

Szóval, erről részletesebb útitervet mikor várhatunk – kaphatunk egyáltalán? Ugye nem az utolsó utáni pillanatokban történik meg az átállás, ami aztán (a mindenhol megszokott) káoszba fog fulladni? Csak mert elég idegesítő már minden egyes alkalommal külön engedélyezni hogy használhassuk (Chromeban nem tudom hogy van, azt eleve nem használunk...). Publikus béta lesz belőle? Úgy azért gyorsabban meg lehet találni a hibákat.

De az is lehet, hogy csak én nem találok róla elég (részletes) információt a közlemények közt.

Köszi.

10. Barika45

Köszönöm a válaszodat. Megpróbáltam írni a Supportnak, de az értelmi képességeimet meghaladja a nyomtatvány kitöltése. Minden csillaggal megjelölt kérdésre válaszoltam, de kudarcként kell elkönyvelnem, hogy minden alkalommal visszadobták a levelemet.
    Azt nem tudtam, hogy órákig tarthat a FA jóváírása, de a mai napomat sikerült tönkre tenni. Magyar nyugdíjasként igencsak meg kell gondolnom, hogy mennyi pénzt költök a játékra. Megpróbálok türelemmel várni, de soha többé nem vásárolok telefonnal.

11. Kékmadár1

Szia!
    Annyit tudunk hogy folyik a fejlesztés. Pontos időpontról, vagy az általad említett esetleges béta verzióról, nincs információnk.
    Bízzunk benne hogy mielőbb játékba kerül az új verzió és megszűnnek a flashel kapcsolatos problémák.
    A flash jövő év végéig biztosan működik. Nincs még elkésve a fejlesztés.

A böngészőkben már engedélyezni kell ugyan a flash futtatását de ez az ottani fejlesztők döntése, és csak pár kattintás.
    Próbáljuk/próbáld a napi rutin részének tekinteni, így nem válik bosszantóvá.

12. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia!
    Én Hitelkártyával vásárolok. Nem bonyolult, (engem a telefonos idegesít).Egyszer beírom az adatokat és kész. Ha tudom, hogy napokig nem lépek be, kitörlöm.
    Jó munkát kíván, egy szintén 45-ös nyugdíjas:):)

Barika45 kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Kérlek hívd fel a mobilszolgáltatódat és érdeklődj náluk!
    Milyen címen és kinek a javára vonták le a pénzt a kártyádról.

14. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok segítséget szeretnék kérni .Eltűnt az egyik páncél pannim nem találom sehol .Valaki tudna segíteni
    Gazda: textilmániaID: 55029419

15. Kékmadár1

Szia!
    Hogy segíteni tudjunk, válaszol az alábbi kérdésekre kérlek!
    Pontosan hány Pannid volt?
    Mennyi van most?
    Mennyit hiányolsz?
    Emlékszel hol, mikor, hogyan szerezted őket?
    Nincs sehol kitéve a farmon? (Farm, szédült, tisztás, Baha, Esőerdő, kerge, kincses sziget, felhősor)

16. textilmánia

textilmánia Törekvő

Szia Összesem 2 Pannim volt van az egyik meg van kint is van ,A most futó event alakalmából be vettem a bahamáról és kiraktam a szédült szántóra .Az egyik Pannit egy event alakalmával szereztem ,a másikat pedig mostanában mikor meg lehetett vásárolni .Pontos dátumokat sajnos nem tudok .Egy Darabot keresek .

Megvan :) elbújt az egyik fa mögé bocsánat hogy alkalmatlankodtam de kb 10 x átnéztem köszönöm a fáradozást .

Kékmadár1 kedveli ezt.
  17. Barika45

Köszönöm szépen, de az e havi játékra szánt keretemet elköltöttem a 2 nagy farmomra. Évek óta én is bankkártyával vásárolok. A mobi-lomra feltöltött pénz október 10-ig használható fel, ezért próbálkoztam ezzel a verzióval. Sikeres játékot kívánok!

18. Barika45

Köszönöm, felhívtam a mobilszolgáltatót. Csak annyit tudtak mondani, hogy 14.42-kor a 0690189009-es számra továbbították a pénzt.
    Ettől sokkal okosabb nem lettem, de várom, hogy majd csak megérkezik a FA a farmomra.

19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Ma kora reggeltől nem volt elérhető a játék. Várható pár óra hosszabbítás?

20. Kékmadár1

Szia!
    ezzel kapcsolatban nincs információnk.
    Kérlek figyeld a hivatalos kiírást!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.