Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

A játék supportjához fordulj, kérlek! Az általános kérdések témakört választva. Itt nincs űrlap. A saját szavaiddal írhatod meg részletesen a problémát.

Az ügyintézéshez, mindent részletesen jelezz!
    Milyen telefonszámot használtál a vezetékes farmarany-rendeléshez. Milyen számot írtál a telefonba.
    Milyen időtartamú volt ez a hívás, mert másodperc alapon számolt a rendszer azon a számon, amit jeleztél.
    Van-e jelzése, hogy pontosan mennyi pénzt vontak le a számládról.

A supportos segítő Kollégák utánanéznek a rendelésnek.
    Ez azonban időben hosszabb is lehet, napokat is igénybe vehet a keresés, a szolgáltatókon keresztül.

2. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Köszönöm!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  3. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Akciós munkásokat akartam venni, ez most már biztosan nem sikerül, csak ha bankkártyával fizetek. Köszönöm a választ, mindjárt írok a supportnak, de nem vagyok boldog.

4. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Szia!

Köszi a részletes tájékoztatást, ellenben nem teljesen igaz, amit írtál a támogatásról, minthogy sajnos csak a Chrome alapverziói fogják támogatni decemberig, Firefoxnál a roadmap (https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Plugins/Roadmap) szerint már:
    "2020
    In early 2020, Flash support will be completely removed from consumer versions of Firefox. The Firefox Extended Support Release (ESR) will continue to support for Flash until the end of 2020."
    csak pár hónap van csak a használatára, mert azt mégsem várhatja el a BP, hogy mindenki csak miatta cseréljen böngészőt, kiadási csatornát — főleg, hogy nem mindenki tudja, hogy miről is beszélek. :( Így azért annyira nem is oly messzi az a FP-vég. Szóval lassan ne csak az váljon a napi rutin részévé, hogy folyamatosan indítgatni kell még vagy 15 hónapig a FP-t, de hogy két böngészőt tartson fent, aki a Chrome-ot a korlátai és egyéb problémái okán nem használná, ahelyett, hogy a készítő belehúzna a fejlesztésbe? Öhm, ez nem kicsit furcsa hozzáállás lenne a részükről — bár az elmúlt évek tapasztalati alapján nem lepődnék meg ezen.

Én azért bízom benne, hogy a mostani, megrendelők átalakítása is már inkább amiatt van, mintsem a (magasabb szinteken egyébként tényleg) nem túl hasznos volta okán.

Na mindegy, azért reméljük a legjobbakat. :)

Fenyvesi1010 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. iciripicirii

iciripicirii Utánpótlás-írogató

Kedves BackOffice! Igazad van, éjjel aludtam, nem vettem különféle csomagokat, csak vetettem, arattam, vártam a felröpik érkezését, amik nem tül nagy számban, de jöttek és kiszámoltam, hogyan tudok teljesíteni! De mégis tévedtem, a mai reggeli nihillel nem számoltam, kérlek bocsájts meg nekem és a hozzám hasonló gyengébb szellemi képességekkel rendelkezőknek.

rózsabimbó1 kedveli ezt.
  6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia, ezt remélem azért olvastad már:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál-2019.18589/#post-1034098

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Érzékeny vagy nagyon. A Team-leader (csapatvezető) Boardadminisztrátor mindössze pontosan fogalmazott a hozzászólásában.
    A ma reggeli hiba nem ronthatta el a heti eventes munkádat.
    Inkább csak megtorpant a teljesítés.

Mire a munkából hazaértél, már olvasható is itt a fórumon, az event meghosszabbításra került.

Hidd el, minden moderátori jelzésünk a játékosokért, a játékosok érdekében kerül továbbításra a Központba!

Érdekünk, hogy a játék sikeres legyen! Mi magunk is eventezünk amellett, hogy itt válaszolunk a szabadidőnkben, munkahelyünkön is helyt állunk.

Kérlek, ne bántsd magadat, ne fogalmazz meg olyan jelzőket, amelyek sértik az egyéniségedet.

Köszönöm!

Othep, Hagymácska55 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. barna213

barna213 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy vezetékes telefonon miért nem lehet FA-t venni. A Bigpoint nem jelentkezik, süket, nincs vonal.

9. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos erről nincs információnk.
    Viszont biztonságosan és olcsóbban is tudnál vásárolni, mint telefonos megrendeléssel.
    Létezik egy biztonságos és kényelmes vásárlási lehetőség, mely kis összeggel is elérhető (2.000,- Ft).
    Ez a fizetési forma a Paysafecard, melyről az alábbi linket megnyitva bővebben is tájékozódhatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/paysafecard.2301/

10. barna213

barna213 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget :) Még lenne egy kérdésem. Ezelőtt mindig telefonos vásárlásom volt, és most kér a paysafecard valamilyen kódot. Ezt honnan tudhatom?

11. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Amikor megvásárolod a Paysafecardot, akkor a pénztár-bizonylaton lesz egy kód. Ezt kéri Tőled a rendszer.
    Paysafecard forgalmazókat az interneten találsz. Elegendő beírnod, hogy "paysafecard kereskedők listája".
    Azon az oldalon akár a lakóhelyed közelében lévő üzletekre is tudsz szűrni.

12. rozsika1950

rozsika1950 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segitséget szeretnék kérni,megcsináltam a sörfesztiválban a 60 minijátékot,a felhőnél nem találtam meg egy kitehetőt
    a heavymetálperecet.Nem tudom nem kaptam meg,vagy hova tünt.Később megvettem *érméért.
    Köszönöm ha utána tudnátok nézni.
    rozsika1950 ID:1762926

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha még nem találtad meg a dekort, keresd a Kincses szigeten! :)

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  14. rozsika1950

rozsika1950 Utánpótlás-írogató

Óhh köszönöm szépen a segítséget így már megvan.

15. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Sziasztok! Én a kés felröpik ritkaságát tartom technikai hibának. Röhej, hogy a villa hullik mint a felhőszakadás a kés meg csipp-csepp csepereg. Villám 590 db a kés 13 db. Ez az idő hosszabbítás az eventnél nem sokat ér. Megnéztem a holnap kezdődő eventet , hát aki akarja csinálja.

16. Othep

Szia.

A gazdatársak többször leírták az eventcsevegőben, én magam is kipróbáltam:
    Az állatos ólak sokkal kiegyenlítettebben adták a felröpit, mint a növények.
    A tízórás ólak már 1:1-ben adták a felröpit, és ólakkal a kés csak pár darabbal maradt el a villa mögött.

HéricsBáró és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  17. apuszka

apuszka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem nem adta ide a naptár az utolsó ajándékot.Ilyenkor mi van?Mindent kinyitottam sorban.:(

18. Othep

Szia.

Nem látsz valahol mégis át nem vett ajándékra utaló kék alapon fehér + jelet?

Ha nem találod a hiba okát, farmnevet és ID-t kérek az ellenőrzéshez.

19. szeva35

szeva35 Utánpótlás-írogató

sziasztok

egy kissebb problémám van! van egy sörfeszt 2 ládám és nem tudom kinyitni! hiába frissitek!
    szeva35 ID: 53527926

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az event tegnap este befejeződött, így a ládából érkező felreppenőnek már nincs jelentősége.

A láda tartalma:

Sörfesztiválos láda II
    Tartalma a felsoroltak közül valamelyik:
    Vaskos kés 3 db
    Vaskos villa 5 db

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.