Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsokica46

zsokica46 Járnitanuló

Szia!!Most vásároltam 2-szer is a havi munkásokat aratás,vetés paszulypatronus ,kertátépités.A pénz levonta de nem adta ki a lehetőséget vásárlásom 2019.11.01.15 03 perc számom.ID 2498810 Köszönöm..

2. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Szia!Segitenél nekem mert nem találom a Kelj fel és ragyogj alap dekort.Már a felhőt is végig néztem Üdv bakosagi54 ID18559029

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám megtalálta. A Bahán, a Kincses szigeten van.
    fórumra4.png

Gio, jófarmerlány, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte: A munkások hozzáíródtak a meglévő munkások idejéhez.
    A vásárlás időpontjai: 2019-11-01 14:47:11 és 2019-11-01 15:03:21

A munkásaid eddig élnek: arató: 2021-05-22 12:52:19, vető:2021-08-11 05:26:53, állatgondozó:2021-06-27 00:13:42, építő:2019-12-31 14:47:11, patrónus:2020-02-08 15:06:33, tenyésztőrobot:2019-12-31 14:47:11

jófarmerlány és Kuzdern kedveli ezt.
  5. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Köszönöm szépen

jófarmerlány, Kuzdern és Swordfish kedveli ezt.
  6. zsokica46

zsokica46 Járnitanuló

Elnézést de közben megkaptam utána nemsokkal Lehet az oldal lassusága okozhatta hogy nem rögtön kaptam meg mint máskor..Köszönöm válaszukat...

7. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok! Nekem is ez lenne a problémám. Eddig rátudtam tenni. 1x már végig aratkadtam, amikor átalakult dekorrá beszedtem, majd újra kiraktam, mintha más neve lett volna, viszem minden területen a 2 fejlesztést, de nem találom.
    Előre is köszönöm a segítséget ID 36819767

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ugyanúgy 1-es fejlesztésű lesz a dekor, nem lesz kettes fejlesztettségű

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-naptár-2019-október.18654/

9. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Köszönöm a segítséget! Ahogy újra átolvastam, erre emlékeztem, hogy valamivé átváltozott. Dicsőséges kelj fel és ragyogj nevüvé változott (ez 7x aratható) és ezt nem találom. Annyi hasznos, jó dolog van itt a farmon, nincs valami kereső funkció az elveszett dekorokra. Én veszem a fáradságot egyesével próbálok végig menni minden kihelyezett tárgyon, de egyszerűen nem találom. ID 36819767

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte:
    Kelj fel és ragyogj néven a menüdben van.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Ba@uss. Ha 5x nem néztem át égen földön. Köszönöm!!!

12. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!:inlove:

Szeretném megkérdezni,hogy a termékek közül sok forró csokim van,de a pajtában sehol nem találom a pajtaértékét!
    A "minden" kategóriát is végig lapoztam és ...ott sincs.
    Lehet,hogy nincs is pajtaértéke?:p

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Szia!
    Nincs pajtaértéke.
    De kérlek áruld el miért kérdezed? Be szeretnéd adni valahová?

Értékre van de azzal a mesterséget lehet fejleszteni ha használod. 180 természetgyógyász mesterségpontot ad elfogyasztva.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/

bocsika67 kedveli ezt.
  14. bocsika67

Köszönöm szépen!:inlove:
    Kimondottan azért GYŰJTÖM,mert ha egyszer ....valamikor...tovább fejlesztik a természetgyógyászatot,ott szeretném majd felhasználni!:pA pajtaértéke eddig nem volt fontos számomra,de most kíváncsivá tett,mert sehol sem találtam!:inlove:
    Kellemes hétvégét!

A mesterségpontok is érdekelnek nagyon,mert csak akkor tudom meg ( szerintem :oops:),hogy mennyit ér valami,ha már beadtam és kiszámolom ( beadás előtti és utáni értékből )!
    Ezekről esetleg egy linket kérhetnék,gondolom,hogy sokunknak segítene;)!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.19
    Kuzdern kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Erről nincs külön táblázat.
    A különböző mesterségek leírásából kel kikeresni.

Pékség - avagy a pékszakma rejtelmei
    A lekvárkészítés mesterképzője
    A virágkötészet, avagy egy virágzó mesterség alapjai
    Természetgyógyászat
    Alkimista

bocsika67 kedveli ezt.
  16. bocsika67

Előre is elnézést kérek:inlove:( Végtelenül hálás vagyok a Munkátokért :inlove::inlove::inlove: ) az okoskodásoméééé!xD

Mindegyiket végigolvastam,a kérdésemre a választ egyikben sem találtam meg!
    Köszönöm a segítségedet!
    Talán, ha Központ felé jelezném, akkor készítenének központilag egy mesterségenkénti ,kérdésemnek megfelelő táblázatot !
    Ha a Továbbfejlesztési és egyéb ötletekbe jelezném ,onnan eljutna a megfelelő helyre?:p

17. Kékmadár1

Az ötletes topikba természetesen beírhatod, de az ilyen jellegű táblázatokat moderátorok készítik, ahogy idejük lehetőségeik engedik.

Alapesetben ugyanannyi pontot ad az elfogyasztása mint a legyártása adott. A te példádban a forró csoki előállításáért kaptál 180 pontot. Ha a fejlesztésre használod fel további 180 pontot kapsz.

Minden mesterség ismertetőjében van egy táblázat. A alábbi formában. Az ismertetők alsó harmadánál!

Természetgyógyász szakma rejtelmei számokban

bocsika67 kedveli ezt.
  18. bocsika67

Alapesetben ugyanannyi pontot ad az elfogyasztása mint a legyártása adott. A te példádban a forró csoki előállításáért kaptál 180 pontot. Ha a fejlesztésre használod fel további 180 pontot kapsz.
    Köszönöm szépen!:inlove:
    Ez a válasz már közelebb hozott a kérdésemhez!:)
    Elkezdek kísérletezni!;)Azaz elkezdenék Én,de nem tudok,mert a jelenlegi pontszámaimat sem tudom ( NINCS RÓLA INFÓ!!!) ,hátha még egy terméket beadok fejlesztésre!
    Szeretem ezt a játékot :inlove:,mert sok Segítőkész Modi és Játékos Értem DOLGOZIK!:inlove:
    .....most is csak jácccani :D szeretnék,ezért kérdezek ennyit!
    BOCSI,HA SOK VOLTAM BÁRKINEK IS !!!;)

jutka190226 kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Köszönjük szépen a dícséretet! :)
    Nincs azzal semmi gond, ha sokat kérdezel.
    Sajnos valóban nem látszanak az 5. szinten az összegyűlt pontok, de a rendszer tárolja.

jutka190226 és bocsika67 kedveli ezt.
  20. bocsika67

:inlove::inlove::inlove:
    Imádlak benneteket!
    Rengeteget dolgoztok az ÉN -féle/fajta/fura/értetlen- kérdések miatt!:inlove:

Kékmadár1, Kuzdern és Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.