Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mary

mary Utánpótlás-írogató

20191105_053651[1].jpg Sziasztok ... segítséget kérnék .. nagyon elrontottam valamit :( nem tudok belépni a játékba .. :cry:tegnap este Hétfőn 2019.11.04.-én. írt olyan lehetőséget elküldhető a játék telefonra rá nyomtam igen .. és most azóta nem tudok belépni itt a gépemen ez a kép jelenik meg már töröltem újra indítottam a játékot akkor is csak így jön be..ja.és hozzá teszem a telefonomon sincs meg ez a játék.. :(.. kérek szépen tanácsot hogy tudom vissza hozni .. előre is köszönöm
    https://www.farmerama.com/

2. Turika60

Turika60 Járnitanuló

Sziasztok!Mi várható fog egyáltalán még működni ez a játék, vagy mi lesz?

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A hibát észleltük és a központban az informatikusok dolgoznak a hiba kijavításán.

4. |Tamás|

Szia!

Természetesen fog működni a játék, az informatikus gárda jelenleg is azon dolgozik, hogy a hibát kijavítsák.

5. nagyanyo7

nagyanyo7 Utánpótlás-írogató

Nálam is ezt adja ki, a felső sorba :felhasználónév,jelszó,belépés gombra kattintva ,nálam indul rendesen! próbáljátok ki!!!

6. |Tamás|

Szia!

Szerencsére minket magyarokat kevésbé érint a dolog (persze vannak páran) azonban nyugatabbra tőlünk sajnos több ember érintett. Egyelőre magamat tudom csak ismételgetni, miszerint dolgoznak a hiba elhárításán.

7. nagyanyo7

nagyanyo7 Utánpótlás-írogató

Én azért írtam,mert tegnap én is néztem, hogy tudom befejezni a játékot,ma reggel is így léptem be,tökéletesen működik,nálam!

8. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

foresttom kedveli ezt.
  9. |Tamás|

foresttom kedveli ezt.
  10. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

KÖSZÖNÖM SZÉPEN..

foresttom kedveli ezt.
  11. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Halihó, éngem se engedett be a játék kb. 10.próbálkozásra ment. Tudom....dolgoznak rajta...nem is ez a lényeg.
    Hanem az, hogy remélem az eventeket is meghosszabbítják egy picit. Jól jönne a plusz idő.

12. MagdiK50

MagdiK50 Utánpótlás-írogató

Hosszabbításra ne nagyon számíts, a nublonos is elindult tegnap, nem voltak tekintettel arra, hogy mi még az előzőt sem tudjuk befejezni.

13. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Sziasztok ! elkeszültem a tökoszlop cimű eventtel. Nem találom az elesett kifejezes cimű kirakót. Mindenhol megneztem.Leszedtem a kerge kertet, a szigeti kikötőt, a kedvencek kifutóját is.
    Kedves Modik! Segitsetek.
    Köszönettel Lujza535
    Gazda: lujza5353ID: 17501746

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kísértetjárta kúriában van. Ott nézz körül, kérlek.

lujza5353 kedveli ezt.
  15. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Azt hol találom? Elnezest, hogy ilyen bena vagyok.

16. mamarygen

A teliholdas részlegben, az állandóan nyitva tartó dekoros területen. Az a Kísértetjárta kúria.

17. Johanna

Johanna Utánpótlás-írogató

Szia.
    Ez a vannak páran, ezzel a csoporttal foglalkozik valaki?
    Nem olvastam tőletek semmi hivatalos dolgot lassan 24 órája nem lehet a játékba belépni ennek a vannak páran játékosnak, mint én. Tudom nem ti rajtatok múlik, de azt azért nem nagyon értem hogy tegnap kb 18:00 óra óta egy betű hivatalos információt sem adtok ki csak ezt: Dolgoznak a hiba elhárításán.

renyke44 és Turika60 kedveli ezt.
  18. mamarygen

Szia!

Hivatalos kiírást csak központi engedély birtokában készíthetünk.

Te a saját farmodra ma be tudtál lépni. Tegnap este is volt sikeres belépésed.

A farmneved és ID-számod segítségével (- ezt tegnap írtad meg itt a topicban-) most is elérhető a farm. A saját gépemről, a saját kondíciókkal - Mozilla Firefox legújabb böngésző - windows 10 op. rendszer - telekom net szolgáltató - elértem a farmodat az ellenőrzéshez.

19. lujza5353

lujza5353 Fórumőrült

Köszönöm szepen ,megtaláltam. Nagyon aranyos vagy, hogy segitettel.
    További szep napot Neked: Lujza

20. Rajicanyuszi

Rajicanyuszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítsetek legyetek szívesek, mert akármennyit kutakodtam is, képtelen vagyok rájönni, hogy a "Dekorációs tárgyak" fül alatt található 7db Kincseskamrafüggönyt milyen alap-dekorra lehet (-ne) rátennem. Köszönöm előre is. Rajicanyuszi ID: 24313746

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.