Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. piroska1966

piroska1966 Fórum-zöldfülű

Szia;seretnem kerdezni hogy miert nem kaptam meg az arany bannannal vasarolt delfin ,es szitakoto olakat (elnezest az ekezet hianyokert de hibas a gepem )
    Piroska1966 id 3989991

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

1:15 órával ezelőtt indítottad el a kapott felhősort.(pillanatnyi idő szerint)
    gabocagaba.png

3. mamarygen

Szia!

Mit jelent az "arany banánnal" kifejezés?

Ezek az ólak a szigeten keresendők.

Szitakötő-tó
    (Gazdaboltban megvehető.)
    Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 9. kamrájából 55 arany banánért kiváltott szitakötő-tó szobor.

Delfinmedence

(Gazdaboltban megvásárolható.)
    Szükséges szint: 1. baha szint és a szentély 9. kamrájából 45 arany banánért kiváltott delfinmedence szobor.

Amennyiben a szobrokat vásároltad meg, akkor a szigeten a piros kosár alatt az ólas menüből meg tudod venni az ólakat.

4. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy megvettem a felhősorokat , de sehol sem találom a pénz épedig levonták. hol találom a felhősorokat? segítségeteket előre is köszönöm. Üdv fannika2006 Id:11046555

5. mamarygen

Szia!

A Pufók felhősor csomagban több felhő érkezett a farmodra.
    A fizetési oldalon jobbra volt egy összefoglaló a felhőkről, abban minden szerepelt, milyen felhősorok alkotják a csomagot.

Téli melankólia felhősor
    Tartalmazza a következő jutalmazó tárgyakat: váratlan látogatás, közel a vég, égi hajósok.

Múló évszakok felhősor

Trio felhősor 1-3

6. fannika2006

fannika2006 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!

barbi021951 és Kuzdern kedveli ezt.
  7. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!

Írtam a supportra, jött is a visszaigazolás hogy megkapták azonban még válasz nem jött. Már több mint 6 órája várom hogy rendezzék a dolgot. Ha reggelig nem intézik el nem tudok akciós munkásokat venni, mert 1/2 7-kor el kell mennem és csak délután leszek net közelben. Azt hiszem ha nem rendeződik abbahagyom a játékot. Mínusz arannyal nem tudok vásárolni.:sleepy:

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Légy türelemmel, fognak válaszolni.
    Az azonban tény, hogy nem minden helyen dolgoznak az emberek 7/24-ben.

9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Köszi a válaszod, tényleg nem 7/24-ben dolgoznak de ma hétköznap van és munkaidőben küldtem el, reggel nekem is kezdődik a munkaidő ezért ha lemaradok a vásárlásról tényleg kiszálok. 2010. óta játszom és azt hiszem ez az utolsó csepp a pohárban.

10. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert naponta megveszem a piros kosárból a 300 db növényt egészen a metélőhagymáig és a pajtába a macskamentából csak 288 db van holott ma is megvettem és így minimum 300 db-nak kellene lenni. Megkérnék egy kedves Moderátort nézze meg hová tűnt a macskamenta.
    Köszönettel betjoli
    farmnév: betjoli
    ID:38422889

11. Csocsoovb

Szia!

Én elhiszem, hogy munkaidőben küldted el az űrlapot, de ez nem egy közösségi oldal, ahol ha valakinél csipog az üzenet, felkapja és azonnal válaszol. Munkaidőben dolgoznak és nem csak egy ügy van előttük, amit meg kell válaszolniuk.
    A beérkezés időpontjának sorrendjében történik az ügyek feldolgozása.
    Azért jó hírem is van: gyorsabban dolgoznak, mint az általános közigazgatási 30 napos határidő.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Csocsoovb

Szia!

A vásárlás után egy percen belül be is adtad a felesleget az Üstben az igazság gazdaköri feladatba.

betjoli és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. betjoli

betjoli Fórumprofi

Szia!

Valóban ma délelőtt történt, most már emlékszem.
    Köszönöm

14. Kharon

Kharon Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Segitseget szeretnek, ha lehet: a csaladban van egy farm amit az utobbi idoben (2-3 het) nem latogattunk rendesen.Ma beleptunk volna, de nem engedett tobbszori proba után sem. A jelszo pedig biztos, hogy helyes volt. Sajnos ID szamot nem jegyeztuk le. Farmnev : csipcsip Koszonom a segitseget elore is.
    Kharon ID1829327

15. mamarygen

Szia!

A régen nem látogatott farmhoz az elfelejtett jelszó felirat kattintása segíthet egyedül.

elfelejtett jelszó.png

Ez egy link, melyben a teendők sorrendezésével eljuthattok oda, hogy az adott farm regisztrációs e-mail címére kaptok egy levelet.
    A benne foglaltak segítségével a bejutás megoldható.
    részletes leírás ezen a linken és a következő hozzászólsában olvasható:

9. és 10. hsz.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...atása-e-mail-cím-megerősítése.577/#post-34389

16. farmerapa63

farmerapa63 Fórum-zöldfülű

Szép jó estét!
    Segítséget szeretnék kérni. Bizonyosan vásároltam a farmarany akcióban, minden mást megkaptam, kivéve 3300 FA-t. Mit tegyek?
    Köszönettel:
    farmerapa63 ID: 37365296

17. gemini-jeans

gemini-jeans Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Remélem, jó helyen járok - ha nem, segítsen valaki, hova forduljak - a kérdésemmel. Vettem akciós csomagot, minden elemét megkaptam, kivéve 750 farmaranyat. Hogyan juthatok hozzá?
    Előre is köszönöm, gemini-jeans ID: 4070524

18. mamarygen

Szia!

Kérlek, jelezd a payment support számára a problémádat.

A megrendelésekkel foglalkozó support (Payment support)
    A rendelésekkel, fizetéssel kapcsolatos kérdések
    Dokumentum, kép csatolása megrendelési ügyekhez

19. mamarygen

Szia!

Kérlek, jelezd a payment support számára a problémádat.

A megrendelésekkel foglalkozó support (Payment support)
    A rendelésekkel, fizetéssel kapcsolatos kérdések
    Dokumentum, kép csatolása megrendelési ügyekhez

20. Kharon

Kharon Utánpótlás-írogató

Nagyon koszonom a gyors választ.:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.