Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kati57-

-kati57- Utánpótlás-írogató

Nálam is ez van. Rövid időn belül már harmadszor dobott ki a játékból.

2. saruserika

saruserika Fórum-zöldfülű

Nálam dettó ugyanez, nem értem eddig nem volt próbléma, már fél órán keresztül ki-be lépkedek

3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Valami nem működik!!!!!!!!!Folyamatosan kidob!!!!!!!!!!!
    :cry:

-ujcivis- kedveli ezt.
  4. fibota

fibota Junior szaki

Jó lenne ha valaki utána nézne a kidobósdinak, mert nem egyedi probléma és kellene a megoldás, hogy tudjunk haladni is.

-ujcivis- kedveli ezt.
  5. rózsák-kertje

rózsák-kertje Fórum-zöldfülű

Nálam is ugyan ez a helyzet a játék élvezhetetlen.

bokaerzsi és -ujcivis- kedveli ezt.
  6. klari46

klari46 Utánpótlás-írogató

Ez kész téboly egy órája állandóan kidobál a játék.

-ujcivis- kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A kiléptetési hibával kapcsolatos jelzéseitek köszönjük!

A központba eljuttattuk a hibával kapcsolatos észrevételeket!

Türelmet kérünk Mindenkitől, aki észlelte a gondot.

További új bejegyzéseket nem kérünk sem itt, sem más topicban!

Köszönjük az együttműködést!

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia mamarygen!
    Elnézést, hogy írok, de csak annyit szeretnék mondani, hogy nálam megszűntek a gondok legalábbis remélem :D.

.dina1. és kovacsniki84 kedveli ezt.
  9. batinka

batinka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ne haragudjatok nem tudom jó helyre írok e.?
    Az lenne a kérdésem, hogy titeket is kidobál a játék vagy csak engem.
    Köszi

10. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia, https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-674#post-1047493 ide kellene írnod ha valami probléma van, de a visszajelzéseket elküldték a bigpointnak, így remélhetőleg a probléma hamarosan megoldódik. :)

Edit: Látom áthelyezték a téma indíto kommentjét és az én válaszom is ebbe a topicba, így a kommentem irreleváns lett.

Utoljára szerkesztett: 14.11.19
  11. mamarygen

Szia!

Köszönöm a választ, melyben a gond megszűnéséről írtál!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. mamarygen

Kedves Játékosok!

A kiléptetési probléma megszűnt!

A farmra/farmokra be lehet lépni, a megfelelő műveletvégzések gond nélkül végrehajthatók!

Köszönjük a türelmeteket!

13. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!

Segítsetek, 4 igéző pávából miért nem a következő szintet, a jokerpávát kaptam? Nap páva sikeredett, aminek örülhetnék is, ha nem a joker kéne a feladatba...

Köszi a választ.
    Marcsi0712
    ID: 35028376

14. mamarygen

Szia!

A tenyésztési eredményt nem változtathatjuk meg. (soha, semmilyen kérésre, semmilyen ráhatásra!)

Az ellenőrzési jogkörünk arra vonatkozik, hogy megnézzük, mit helyeztél a tenyészterepbe, milyen tenyészállat származott a műveletből.

Most túl jól sikerült a tenyésztés, mert "ugrott". Számodra jobb lett volna, ha csak a következő szintet érte volna el.

Azt javaslom, add el a nap páva állatot a piacon, az árából vegyél joker pávát.
    De az is megoldás lehet, hogy a csengőpengő készletedből vásárolsz joker pávát, majd a nap pávát eltárolod egy következő tenyésztésig.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Köszönöm a választ.

16. kata1939

kata1939 Aktív író

kata1939vagyok. Rackó nem müködik, ajándékot sem lehet küldeni csak farmaranyért.

17. mamarygen

Szia!

Elfelejtetted megadni az ellenőrzéshez a farmod azonosító adatait. (ID-szám és farmnév nélkül nincs hol ellenőriznünk)

Vissza tudsz emlékezni, hogy éjfél után még játszottál a farmodon? Mert előfordulhat, hogy már abban az időben elküldted az ingyenes ajándékokat.

18. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

Igazad van, mert éjjel 2 óra körül lekattingattam amit kellett és mivel nem vagyok hozzászokva, elfelejtettem. Elnézést mamarygen.Köszi, kata1939 voltam.

19. ronibaba

ronibaba Járnitanuló

Sziasztok!
    A problémám a Baha szigeti malommal van :( Elképesztően hosszú a tápkeverési idő így ha többféle ólam van kirakva nem győzök eleget keverni :( Előfizettem a turbómalmot is de így is reménytelen :( Ti,hogy győzitek?
    Ha valaki tud bármilyen megoldást köszönettel fogadom :) Screenshot_1.png Screenshot_1.png

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérdésed nem ide való! Nem konkrét segítség kérés, inkább taktikai jellegű.
    Javaslom a fejlődési topikban ismételd meg kérdésed! Ott érdemes olvasni is, sok hasznos információ van leírva.

A topikot az alábbi linkre kattintva találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.