Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Profeta1976

Profeta1976 Járnitanuló

Sziasztok eladtam a piacon 10db kaméleont,és nem kaptam meg a pénzt.
    Gazda: Profeta1976ID: 25418424

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Profeta1976!

Az eladásból befolyt pénzt rendben meg is kaptad.
    Azonban azt se feledd, hogy rögtön el is költötted, a pénzen Evőpálcikát vettél.
    A vásárlásodat ellenőrizni is tudod alul a farmod közepén találhat Gazdanaplóban, ami a kis zöld nyíllal hívható elő.

3. almatorta

almatorta Junior szaki

Segítséget kérnék a mikuláscsizmás felhősorra amire 5 db 2x1-es dekorációt lehet kirakni ha rákattintok az üres helyre semmi dekoráció nem jelenik meg (mintha nem lenne egyetlen dekor elemem se). Mi lehet a hiba? Takarítottam a gépet már.

4. Nildia

Szia almatorta!

A felhősor nem tematikus, tehát szabadon választott dekor elemek tehetők fel rá.
    Azonban nem minden tárgy használható a felhőn.
    Ha amikor rákattintsz, nem ad találatot, akkor bontanod kell a farmodról 2x1-es dekorelemet olyat, ami feltehető.
    Erről lista nincs sajnos, próbálgatni kell. A legutolsó szezonális kitehető például, a Strandklub nem tehető a felhőre.

5. csigadada

csigadada Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Nem értem hogy mi történt, egyszerre csináltam 4 alapzselét, rendben el is készült. Közvetlen utána indítottam a 4 db almalekvárt. az idő rendesen ment, és végig figyeltem jelezte a számláló, a meglepetés akkor ért amikor kiírta hogy 1 db készült....eltűnt a 4 alapzselé, a 40 alma, a 40 zselécukor, ráadásul a pontokat is 1 után adta. Ez nem az első eset volt, de már dühít . Kiléptem, töröltem a sütiket előzményeket ahogy kell, aztán vissza de semmi változás. Na most kérdem én hova lett a többi lekvárom a pontokkal. Ha egyet csinált akkor hol van a 3 alapzselé, és a többi hozzávaló. A lekvárfőzőben egyszerre csak 1 lekvárt lehet főzni, mert a mester lenyúlja a többit? Kis tolvaj!!!
    Kérlek segítsetek ilyenkor mi a teendő...???
    Előre is köszönöm a választ.
    Szép álmokat mindenkinek.

6. Nildia

Szia csigadada!

Az ellenőrzéshez szükség van egy pontos farmnévre, ID számra, és hogy mikor is készítetted ezeket a termékeket.

7. csigadada

Szia Nildia:)
    Hol találom az ID számom ?
    Hogy mikor? kb fél órája történt de percre pontosan meg nem mondom, és ha emlékeim nem csalnak akkor csigatanya a farm neve....különben ezt hol lehet megnézni, változtatni?

8. Nildia

Szia!

Az ID számodat a farmod felületén, alul a keretben a farmneved után találod, ott van ID : és egy számsor.
    Ez a számsor kell és a pontos farmneved.

9. csigadada

Köszi:
    Akkor ez az gondolom- Gazda: csigadada ID: 52039263

10. Nildia

Szia!

Az ellenőrzés alapján a 4 db almalekvárt ekkor indítottad : 12.01.2015, 22:06:43
    1. kész : 12.01.2015, 22:10:15
    2. kész : 12.01.2015, 22:12:22
    3. kész : 12.01.2015, 22:14:29
    4. kész : 12.01.2015, 22:14:47

Tehát rendben megkaptad mind a 4-et.
    Van olyan, amikor csak részmennyiség látható a felugró ablakban.

11. csigadada

Köszönöm szépen a gyors, és korrekt válaszod.
    Nem igazán értem a dolgot mert addig láttam én is hogy elkészült, de az összesítés sántított, és a pontok sem stimmelnek. Mindegy , kis bosszúság, már el is felejtettem:)
    Azért legközelebb fényképezek az tuti :)
    Jó éjszakát kívánok neked.

12. -panama12-

-panama12- Aktív író

Sziasztok. Kérdezni szeretném,hogy a mozi meg szűnt,vagy valami hiba folytán ,ha rákattintok a meg nézemre.,marad a város és nem adja be,hogy van,vagy nincs vetítés. Másnál minden rendben? Mind három farmomon ez van.

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, egy másik böngészőn keresztül is ellenőrizd a filmszínházat.

14. -panama12-

-panama12- Aktív író

Firefoxon játszom.

15. Laboviti

16. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Nálam is csak bevillan, és semmi tovább.................

17. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a filmszínház.

18. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Szia!
    Bár nem nekem irtad, de nálam a Mozilla és a Chrome használatával is ugyanez a helyzet, csak egy villanás és mozi sehol
    Üdv

19. Laboviti

Szia!
    Jelenleg melyik Flash Player verziót használod?

20. melitta47

melitta47 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A mozi nálam, pont úgy nem működik, ahogy olvastam, másoknál. De nem ez a fő gondom. Miért nem tudok farmaranyat venni?. Rákattintok a kincsesládára, látom, folyamatban a csatlakozás, aztán csak a sárga oldal és semmi. Várok, de nem jön be. Néhány napja még működött. Kiléptem, újraindítottam, hiába. Köszönöm. Melitta47 ID: 5474694

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.