Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nem tudod kinyitnia dobozt, akkor sajnos valamelyik megelőző ajándékot nem nyitottad ki!
    Egy kis kék+ jel jelzi hogy melyek ezek. Utólag csak farmaranyért van lehetőséged kinyitni!

A kép nem a farmodon készült.

(tesztkép segítségként)

Kérlek olvasd el a részletes ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/téli-nyitogatós-naptár-adventi-naptár-2019-december.18877/

2. z.csepi

z.csepi Utánpótlás-írogató

Megnéztem megint, csak az utolsó zoknin van kis kék kereszt. Ha erre a kék keresztre megyek rá,
    nem engedi kinyitni FA-t sem.

osztrak12 kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Ha ránk bízod munkatársam kinyitja neked!
    De ugye tudod hogy a nyitása farmaranyba kerül.
    Kérlek jelezd hogy kinyissuk-e?

osztrak12 kedveli ezt.
  4. z.csepi

Tudom, hogy ma már farmaranyba kerül, de már tegnap éjfél előtt sem sikerült kinyitni.
    Rátok bízom, és megköszönöm, ha kinyitjátok.

osztrak12 kedveli ezt.
  5. Kékmadár1

Munkatársam kinyitotta!

osztrak12 kedveli ezt.
  6. z.csepi

Köszönöm szépen!

osztrak12 és Kékmadár1 kedveli ezt.
  7. sramli_zs

sramli_zs Utánpótlás-írogató

Kérlek szépen segítsetek...a felhősorról hiányzik két elem, a Rémkecske és a Kelj fel!
    Keresgettem, de nem találom...esetleg Nektek jobb szemetek van...
    ID:9517014
    Köszönöm!!!
    BUÉK!!!!

8. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Köszönöm szépen.
    Valószínű a reklámblokkoló,csak még arra nem találtam választ,hogyan tudnám farmerarán kikapcsolni.
    További szép napot

9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem volt meg a két belépési sorozatot 2019. novemberében és decemberében. Ezért nincsenek meg ezek a dekorok a farmodon!

10. sramli_zs

sramli_zs Utánpótlás-írogató

Köszönöm...akkor marad a remény, hogy valamikor talán....

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A reklámblokkoló működésének részletei nem tartoznak szorosan a játékhoz, így ebben az ügyben nem tőlünk kell segítséget kérned.
    Ahonnan letöltötted illetve a gyártójától kérhetsz konkrét segítséget. Továbbá számos olyan weboldal létezik, ami hasonló problémákkal foglalkozik.

12. bonita333

bonita333 Rutinos

Szia!
    Bocsánat, hogy már megint abajgatlak, de ismét a segítségedet szeretném kérni. Emiatt a sok farmbontás miatt nem találom a "jégkorcsolyázás" kitehetőmet! Úgy emlékszem, hogy a fejlesztésekkel kibővítve a szédült szántóra... vagy a főfarmra volt kitéve - nem vagyok benne biztos - és most nincs sehol. Az tűnt fel, hogy egy fejlesztés van a raktáramba, pedig én mindegyiket rápakoltam már.
    Előre is köszönöm :)
    üdv.
    bonita333 ID: 50673142

13. Csocsoovb

Szia!

Ha már egyszer összeépítetted őket, akkor az alap a fejlesztésekkel együtt kerül a menübe. Ezt egyben tudod kitenni, egy üres területre.

14. bonita333

bonita333 Rutinos

Megtaláltam :) :) :)
    Köszönöm :)
    Rosszul kerestem!
    További szép napot :)

15. bence66

bence66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Érdeklődnék hogy másnál sem lehet levelet irni a farmon ? Nem lehet semmi irni ,sem a névhez ,sem az üzenethez :(
    ID: 1921886

16. Csocsoovb

Szia!

Rendben működik az üzenetküldés.
    Első körben azt javaslom, töröld ki a régebbi leveleidet, legyen helye az újaknak.

barbapapa13 kedveli ezt.
  17. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Az első aratásból 70drb farmertáskám lett,ebből elültettem 10-et,mert nem volt tőbb helyem,a többi pedig eltűnt. Köszönöm ha utánanéztek mi lett vele egri_eszter_[eszti]ID: 12944133

18. Kékmadár1

Szia!
    sajnos a növények aratásáról nincs feljegyzés. Mi is csak a pillanatnyi állapotot látjuk. Nem tudjuk megmondani hová lettek a növényeid.

19. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Hát,igy jártam.Köszi

20. Julika1944

Julika1944 Utánpótlás-írogató

Az a kérdésem az adventi kalendáriumnál a dobozok miért nem nyilnak ki mindennap nyitottam a zoknikat!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.