Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

Sziasztok ! Sehol sem találom az alap szezon trófeámat így nem tudom kirakni a fejlesztéseket. Köszi a segítséget.
    Puszika1966ID: 21900667

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, Szezontrófea I néven keresd a váza ikon alatt. Már fejlesztetted egyszer.

Puszika1966 kedveli ezt.
  3. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

sziasztok,
    segítsetek nekem, h ennek a turbó terményes ól akciónak, és az állati akció leírását hol találom??? (mindkettő 149óráig tart még), próbálom naprakészen tartani magam, hááát ez most nem sikerült úgy tűnik!
    Köszönöm szépen :)
    Lilla

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az akcióval kapcsolatos információkat itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-%C3%B3l-napok-turb%C3%B3-term%C3%A9nyes-%C3%B3lak-akci%C3%B3-tr%C3%A1gy%C3%A1z%C3%A1s-napjai-akci%C3%B3k-egy%C3%BCtt.19002/

5. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

6. Renna280

Renna280 Utánpótlás-írogató

A mammutfákat melyik gazdaköri feladatnál tudom megcsinálni.

7. Wellwisher

Szia!

Az alábbi gazdaköri küldetésekben találsz mamutfákat.
    Szupermamutfa a Zsibongó pillangók gazdakörben (201. szinttől érhető el)
    Turbó mamutfa A hobbikertész gazdakörben (207. szinttől érhető el)
    Kacsa Kata mamutfája az Egy borsónyi munka gazdakörben (204. szinttől érhető el)

Kincsem-birtok, genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. adricio

adricio Járnitanuló

Sziasztok!
    próbáltam valami információt szerezni azzal kapcsolatban,hogy a terményes ólak mitől lettek egyöntetüen 9 órásak Ez valami új vagy pedig hiba Köszönöm a válaszotokat előre is

9. Wellwisher

Szia!

Jelenleg fut egy akció, ennek keretében változtak ideiglenesen a terményes ólakra vonatkozó érésidők.
    Az akció részleteit az alábbi linkre kattintva tudod megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-%C3%B3l-napok-turb%C3%B3-term%C3%A9nyes-%C3%B3lak-akci%C3%B3-tr%C3%A1gy%C3%A1z%C3%A1s-napjai-akci%C3%B3k-egy%C3%BCtt.19002/

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Szia! most kb 2 perce próbáltam írni a supportnak, de állandóan hibát talál az ív kitöltésénél., így nem tudom a problémámat orvosoltatni. Mi ilyenkor a teendő? Köszönöm a segítséget.

11. mamarygen

Szia!

Wellwisher kollégám a szomszéd topicban írt jelzésedre adott választ már. Erre a bejelentésedre is vonatkozik a tanácsa:

Itt olvashatod:

https://board-hu.farmerama.com/thre...nos-témák-részleg.14196/page-472#post-1062544

12. jopofa

jopofa Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! A pajtámban a legalsó sorban van egy Empty Nest Points nevű valami. 3 db van belőle, nem tudom , hogy mi ez , mikor kaptam, mire lehet használni ? A segítséget előre is köszönöm ! ID számom: 12720631
    Üdv : jopofa

13. mamarygen

Szia!

Ez az elem a mentorrendszer vége után maradt néhány Játékosnál.

Nem lehetett visszaváltatni a rendszerrel, üres fészek pont a neve. Így látható a pajtában Nálad is, másnál is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. jopofa

jopofa Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm .

15. adricio

adricio Járnitanuló

16. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Kedves Moderátorok!

Ma reggel történt velem, hogy leszedvén a Kísértetjárta kúriát, minden maradt fent, de a Rendes farmon lévő terményes óljaimból betakarítódott a termény.
    Ilyen jellegű hiba már régen volt, de egy tapasztalatom a kézzel történő aratással kapcsolatosan megosztom.
    Egyre lassabbnak érzem ezt az aratási módot, főleg a Házikedvenc futtatóban. Sokat kell várni, bizonytalankodik a rendszer.
    A Kerek kerék akadozása szinte már megszokott jelenség.
    A Rendes farmra nem merek fákat tenni, mivel hiába van beállítva a térkép alapértelmezettnek, az ajándék átvétele után, ha elnavigálok az oldalról, egy pillanatra beugrik a terület és a bekapcsolt automatikus aratás a fáknál opció már működésbe is lép.

Szeretnék tájékoztatást kapni, milyen kilátások és törekvések vannak a játék "akadálymentesítése", gördülékennyé tétele érdekében.

Jelige: "CCleanerek kíméljenek"

17. .apa64.

.apa64. Aktív író

Sziasztok jó reggelt!

Megint a segítségeteket szeretném kérni ha van rá mód!
    Az ünnepi ajándék felhősor 2-hőz nem találom a Kelj fel dekor elemet!
    Nem tudom meg van e vagy egyáltalán nincs még meg?!
    Rengeteg dekor elem van már és sok már ki van téve, vagy még a raktárban porosodik!
    A gazda nevem .apa64.
    ID: 33984440
    Segítségeteket köszönöm szépen előre is!
    Gergely
    Budapest

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kerge kertedben van, középen alul ahol a név és id van.

.apa64. kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kímélünk tőle, itt ugyanis más a probléma.
    Méghozzá az a lassú instabil interneted, mert csak látszólag váltasz területet, az valójában nem történik meg.

A játék jelenleg is akadálymentesen, gördülékenyen működik. Mi a gond vele?

20. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!

Látnoki képességeidet nagyra becsülöm, hogy így, szolgáltató és csomag ismerete nélkül meg tudod állapítani az internetem sebességét.
    Milyen fel és letöltési sebesség ajánlott a játék készítői szerint, hogy ne futhasson bele a felhasználó hasonló problémákba?
    Az fel sem merülhet lehetőségként, hogy a játékkal lehetnek problémák az átállás miatt, aminek már meg kellett volna történnie?
    A problémákat leírtam, a kérdésemet feltettem.
    A válasz ily módon történő kikerülése, félresöprése nem elegáns.
    Konkrét kérdésre konkrét választ várok és vár mindenki.
    Tudom, hogy védeni kell a mundér becsületét, de ez nem lehet indok a kitérő válaszra.

Egyébként pár adat az internetem sebességéről az alábbi linken, amit WiFI kapcsolaton keresztül érek el.

https://rcs-rds.speedtestcustom.com/result/9006e150-32b9-11ea-a9a1-bb81afffe8b3

Utoljára szerkesztett: 9.1.20
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.