Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lacka68

lacka68 Fórum-zöldfülű

Üdvözlet. Érdeklődnék, hogy miért nem tudom fejleszteni a trágyadombot. Van elegendő csillag a tölgynél, mégsem lehet.
    Köszönöm Lacka

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Felhasználói név?
    User ID?

osztrak12 kedveli ezt.
  3. rozsika1950

rozsika1950 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segitséget szeretnék kérni! Nem találom az új eventbe ültethetö magokat!
    Előre is köszönöm!
    rozsika50 ID1762926

Bocsi! Megtaláltam Bahamás!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.1.20
  4. zhuzha

zhuzha Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egész nap nem tudok belépni a szédült szántómra. 99%nál tovább nem tölti be. Mi lehet a probléma? Gazdanevem: zhuzha ID:2787684

Éva0315 kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A probléma feltehetően a megtelt gyorsítótára a gépednek.Sok elavult internetfájl akadályozza a betöltést a játékhoz!

Szoktál takarítani, használod napi rutinban a Ccleaner programot?

Érdemes lenne az előzmények törlését is elvégezned.

Javaslom, az alábbi ismertető alapján végezd el a lépéseket!

https://board-hu.farmerama.com/thre...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

osztrak12 kedveli ezt.
  6. turzs

turzs Fórum-zöldfülű

Szia!
    Mar tobbszor volt gondom a jatekkal (pl. kidob, idonkent learatok, ultetek, aztan kiderul, hogy mintha mi sem tortent volna, ujra kell kezdenem). Ezek mind bosszanto dolgok, de meg toleralhato. Ma viszont learattam a Bubo pajtajat, direkt leellenoriztem, hogy a nosztalgiaszemuveg ott van-e a pajtaban - ott volt. Tudtam, hogy majd csak 8 ora mulva esedekes ujra aratni, igy nem foglalkoztam vele, de most mikor megneztem, meglepodve lattam, hogy ujra arathato. Mivel meg nem telt el a 8 ora, gyanus volt a dolog. Nem ertem, hogy hogyan tunt el a 4 oraval ezelott learatott szemuveg a pajtabol. Nagyon csalodott vagyok, szorgalmasan csinalom az eventeket, de az ilyen hibak a kedvemet szegik, nem tudom, hogy van-e igy ertelme folytatni. :-(

osztrak12 kedveli ezt.
  7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az alábbiakat ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fontos-tanács-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

osztrak12 és genka53 kedveli ezt.
  8. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Üdv!
    Kérdezném mert érdekelne azon lépése az oldalnak, hogyha kézzel teszem ki
    pl talányos állatokat, akkor 1.db-t tudok kitenni,
    hiába a "CTRL" gomb, akkor is egyesével tudok kitenni dolgokat.
    Annyira szánalmas ezen felhasználóbarát felület!!

"turzs írta:
    Szia!
    Mar tobbszor volt gondom a jatekkal"

Bezzeg levonás, fizetés esetén ugyanaz a szerver egyből tudja a dolgokat követni.
    Ha pk jön egy kód, beírod azután kihal a kereső is. Jelenleg is frissítenem kell, mert amit beírtam a keresőbe nem lehet törölni.

Utoljára szerkesztett: 13.1.20
    osztrak12 kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Szia!

Az alternatív építési mód kapcsoló tudja ezt befolyásolni, ugyanis ez a ctrl-os akkor működik, ha kitétel után nem adja automatán a rendszer a következőt.

osztrak12 és genka53 kedveli ezt.
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok!
    Bocs, hogy ilyennel terhellek, és igazából csak elméleti kíváncsiság, mégis szeretném, ha esetleg megtalálnátok:
    nagyon sokáig (talán hetekig is) 505 FA-am volt. Tegnap még bizonyosan. Most, hogy beléptem, csak 504 van. 1 FA-t elég nehéz elkölteni. Mivel nem túl nagy tétel, ezért csak elméleti a kíváncsiság - gyakorlati "haszna" akkor volna, ha pont ennyi hiányozna vmi vásárláshoz, bár ez sem "haszon", inkább csak "jelentőség", ha belegondolok.
    Ja, ha már itt tartok:
    általában meg szoktak lenni a felhőre való dolgok. Amióta ilyen rengeteg van, nem tudom követni, h. mire mi való és honnan származik. Az "Ünnepi ajándék 3" felhősorról nem találom a "Béka-szökőkút" nevű tárgyat. Nem tudom, volt-e és valahová felhasználtam (pl. másik felhőre), vagy sosem volt, vagy miért nincs, de boldog lennék, ha tudnátok rá választ. Nem sürgős egyik kérdés sem.
    Köszönöm előre is.
    Üdv
    L.

Utoljára szerkesztett: 13.1.20
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben megadod a szükséges információkat, utánanézünk:

12. csuti1

csuti1 Fórum-zöldfülű

Szia ! Pár perccel ezelőtt teljesítettem a 2. feladatot, de a fejlesztés nincs meg. Ki -be léptem stb. ID16493449
    Köszönöm szépen !

osztrak12 kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Amit ma kora délután teljesítettél feladatot, abban nem szerepel jutalomként fejlesztés.

osztrak12 kedveli ezt.
  14. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Szisztok, nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de lenne egy kérdésem.
    Mikor oldódik meg végre ez a ,,flash ügy''? Már borzasztóan irritál, hogy minden belépés előtt engedélyezni kell.
    Nagyon zavaró. Napi szinten játszok és nagyon bosszant már a dolog.
    Várható valamiféle javulás ezügyben?
    Ha van tanácsotok azt is fogadom.

osztrak12 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kérdésem lenne a füvészkertekkel kapcsolatban...
    Létezik hogy a szigeten 5 a farmon pedig 6 került eddig játékba?
    Vásárlási lehetőségem nincs... de úgy rémlik mindig úgy jöttek, hogy egy ide egy oda.... akkor miért van különbség?

-Holdfeny-ID: 23159877

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Megoldást a játék flash mentessé tétele jelent majd. A fejlesztők gőzerővel dolgoznak rajta.
    Reméljük mielőbb használatba vehetjük az új felületű játékot.
    Addig a türelem jelenti a megoldást.
    Az a két kattintás a napi rutin része is lehet akár.
    Bosszankodni nem érdemes rajta.

furmint111, Koppi és csutak007 kedveli ezt.
  17. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Tudom, tudom, csak reméltem hogy lesz már megoldás.
    Köszönöm a választ.

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Farmos és a Bahás területen is 5-5db. vadaskert és manufaktúra a maximum mennyiség volt eddig.
    Ebben az 5db-ban benne van a tölgyről és a szentélyből kiváltható 1-1db. is!

És most jöttek az újak.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Új-vadaskertek-érhetőek-el.19026/

genka53 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm, de a kérdésem a füvészkertre vonatkozott;)

20. |Tamás|

Szia!

Igazából 1-1 van a tölgytől illetve a szentélyből, a többi FA-ért megvásárolható.
    Annyit enged venni a rendszer, amennyi a jelenlegi limit (hozzá kell számolni azt, hogy mennyi van a tulajdonodban).

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.