Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A dekor nincs a birtokodban.
    A belépési sorozatod megszakadt valahol, mert 276 napnál jár.

Kérlek, hogy a problémáddal a játék supportját keresd fel.
    Az általános témakört válaszd ki a levelezéshez.

A játék supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az általános témát választva írd le, hogy pontosan milyen problémával keresed a supportot.

A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

2. korcza19670210

korcza19670210 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséged!

Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  3. koppen61

koppen61 Utánpótlás-írogató

Üdv. az aratás után az összes villanykörte bokor eltünt! Vissza kaphatnám vaélahogy? igy most vetőmag sincsen,pedig meg szórtam minden lehető táppal,kacs Katával.

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az aratással nem tűnik el semmi, csak a törléssel.
    Sajnos meg kell várnod, hogy a rendszer adjon 5 db. magot és utána tudod elkezdeni a szaporítást ismét.

5. -schmama-

-schmama- Junior szaki

Üdv. gazdák.
    Hol található a mozivarázslat ajándékb kapott dekor?

6. koppen61

Ugye nem gondolod hogy mindet kitöröltem? miért is lennek ilyen hülye? Igen is learattam a másik event növénnyel együtt, és az meg van.

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

8. Wellwisher

Szia!

Az aratásokról nincs adatunk az ellenőrző panelen.
    Sem a fórumon, sem nemzetközi szinten nem jelzett senki növény eltünéséről semmit.
    Tehát jelen esetben a hiba nem a játékban keresendő.
    Azt mondod a másik (a rövidebb érésű) növényed megvan.
    Erre az egyetlen, logikus magyarázat az, hogy azt learathattad a beérést követően.
    A hosszabb érésűt pedig sajnos kitörölhetted, amikor pl. területet rendeztél.
    Nem tudjuk pótolni a magokat, ezt csak a rendszer teheti meg.
    5 órán belül 5 magra egészíti ki a készletedet, ezt sajnos mindenképpen ki kell várnod.

9. koppen61

Szóval mindenképpen én vagyok a hülye! Nem lehet igazam veletek szembe,de igy elveszítek a játékörömét! Elvégre nem azért játszom 6 éve,hogy bosszankodjam!+ Arra ott van a valós élet! Nem vagyok kezdő a 217 pályán vagyok. nem törölök ki megtrágyázott,kacsakatázott eventnövényt!

10. Vikunya70

Vikunya70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Abban kérnék segítséget, hogy nem találom sehol az Alap Szezontrófeát (amit elvileg az első szezonnál kaptunk), csak a fejlesztése van meg. Kerestem mindenhol de egyszerűen nem találom. Előre is köszönöm : Vikunya70 ID:14813267

11. Wellwisher

Szia!

A Szezontrófea alapjára már egy fejlesztést rátettél.
    Tehát a raktáradban van egy Szezontrófea I és egy fejlesztés.
    Amennyiben kiteszed a trófeát üres területre, akkor rá tudod helyezni a következő fejlesztést.
    A kép a Te farmodon készült:
    Névtelen.png

genka53 kedveli ezt.
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Sokan és sokat hibázunk a játékban (ahogy az életben is). A hibázás a legnagyobbakkal is előfordul. Kizárt, hogy te eddig mindent hiba nélkül csináltál volna.
    Értjük, hogy te nem fogadod el azt a lehetőséget, hogy véletlenül kitöröltél 5 beültetett földkockát.

De értsd meg te is, hogy nem tűnik el learatott növény a játékból! Ha nincs meg nálad, az nem a játék hibája.
    Ha még ezt sem érted meg, akkor a következő nagyon határozott mondatomat már végképp muszáj lesz: nem tudjuk pótolni a magokat, hanem a rendszer ad majd neked öt órán belül 5 újabb magot.

Írhatsz és háboroghatsz még ebben a témában, de most jelzem, hogy ennek a történetnek részünkről itt van vége és az erre vonatkozó további írásaidat törölni fogjuk.

Othep, -ágianyu33-, .dina1. és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Vikunya70

Vikunya70 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget, annyira kerestem az alapot, hogy nem is gondoltam hogy csak simán ki kell tennem (és már tettem rá egy fejlesztést). Annyira pörögnek az események (ami nagyon szuper;)), hogy néha elvesztem a fonalat és csak kapkodom a fejem! Köszi még egyszer:)!

Kuzdern kedveli ezt.
  14. muru69

muru69 Junior szaki

sziasztok az lenne a kérésem hogy legyetek szívesek megnézni hogy hova tüntek el a trutyimalom oljaim biztos vagyok benne hogy volt csak arra nem emlékszem hogy hány darab id:5743761 segítségeteket köszönöm üdv muru69

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nagyon kevés információt írtál.

Rendelkeztél ilyen óllal a farmodon.

Ami nyomon követhető, csere alkalmával megváltál tőle 2019-12-27-én 18:55:15 órakor a "léghajón". Smaragd varánuszlak került hozzád cseretárgyként.

Előállíthatod ismét ezt a műhelyes ólat Jack boltjában:

Termény:
    Trutyi

Termény pajtaértéke: 3.136

Trutyimalom
    Műhelyben nem megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db trutyiszörnytáp, 1 db trutyiszörny
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyag Játékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]TrutyimalomTermény: 1 db trutyi
    Érési idő: 03:00 óra
    Tapasztalatpont: 220 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    nem megépíthető2018. októberbenJack boltjából korlátlan számban kiváltható.
    Szükséges:
    50 zombijuh,
    5.000 gülüszem,
    2.500 lábgomba,
    3.000 pöttyös horrorka,
    48 medúzagyümölcs

Ismertető leírás az ólakról, műhelyekről - állatokról, terményekről - állattípusonként:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

genka53 kedveli ezt.
  16. redgie73

redgie73 Fórum-zöldfülű

köszönöm hogy megnézted elfelejtettem hogy elcseréltem üdv

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  17. banángazda

banángazda Fórum-zöldfülű

banángazda ID:4449773
    Sziaszto!Előre is bocsi,ha nem ide kell a problémával kapcsolatos kérdéseket írni(még sosem írtam a fórumon,és csak itt találtam ahova írni lehetséges o_O)!
    Az egyik probléma,hogy a gazdaköri feladatoknál csak akkor tudok leadni h meg van a teljes darabszám,így pl a szánkóbajnokság első részt csak FA-ért tudtam meg csinálni mert a vízből a max 450,így a 900 esélytelen volt!Amennyiben a továbbiakban is lenne ilyen feladat akkor csak ugyan ilyen módon tudom meg csinálni,ami számomra nem a leg jobb megoldás!
    A másik hogy lassú,mindent később csinál van hogy több mp-el is(15-20mp),a gépen más is farmozik azzal nem szokott gond lenni,csak az enyémmel!Ha tudtok légyszi segítsetek!Előre is köszi!:)
    üdv.:banángazda ID:4449773

18. Wellwisher

Szia!

A kérdésedet áthoztam ide, mert engedély nélkül nyitottál új topikot.
    Legközelebb a már meglévő topikokat használd légy szíves!

A gazdaköri leadások esetében van lehetőség a részletekben történő beadásra.
    Ehhez a játék beállításainál tudsz módosítást végrehajtani.
    A farmod jobb sarkában lévő fogaskerék ikonra kattintva megnyílik az alábbi fül:

Névtelen1.png

A fehérrel bekarikázott ikonra kattintva eléred a játékbeállításokat.
    Válaszd a megnyíló ablakban a további beállítások fület és a pirossal bekarikázott részben kattints a "be" gombra (zöld négyzettel jelöltem).
    Ezt követően ne felejtsd el az ablak alján megnyomni a Mentés gombot.

Névtelen.png

A gép lassúságával kapcsolatban:
    Azonos paraméterekkel rendelkezik a két gép? (Mindenben megegyezik?)
    Az internetet ugyanazokkal a feltételekkel biztosítjátok a gépekhez? (kábelen mindkettő, wifin mindkettő?)
    Ha a fenti feltételek teljesen egyezőek, akkor próbálj meg egy teljes géptakarítást elvégezni.
    Beleértve a gyorsítótár tartalmának törlését, sütik törlését, stb.

genka53 és Koppi kedveli ezt.
  19. banángazda

banángazda Fórum-zöldfülű

nem két gép van hanem ugyan azon gépen a farmok közül csak az enyém csinálja ezt a problémát akkor is ha másik sz.gépen/laptopon csinalom!
    banángazda ID:4449773
    (bocsi,hogy rossz helyre írtam)

20. Wellwisher

Ez méginkább azt támasztja alá, hogy a Te farmodra betöltött játékban hibás sütik lehetnek.
    Ezért indokolt egy alapos géptakarítás.

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.