Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Forradalom

Forradalom Aktív író

2. dalmária

dalmária Junior szaki

Szia !
    Ki szerettem volna próbálni az ajándékban kapott malomterméket, de nem működik, a malomba visz.
    Az almáimmal u.az a helyzet, mint a fentieknél.
    Köszönöm ! ID 19380354

3. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok el tűnt az összes almám jelen pillanatban csak az van amit most vásároltam , és az összes almafám a raktárból textilmánia ID: 55029419

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Aki az almafák hibája előtti pajtakészletét keresi, kérem végezzen el egy géptakarítást, mert hibás sütik lehetnek azoknál, aki a hiba fennállásakor a farmjukon tevékenykedtek!
    Köszönöm.

Kuzdern és lederausstattung kedveli ezt.
  5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, komoly.
    A cápát eddig eventekben és válogatásokban tudtad megszerezni, most pedig bekerült a szentélybe. Bízom benne, hogy 30 aranybanán nem okoz neked problémát.
    A cápa olyan normál állat lett, mint a teve, vagy a majom. Azért került be a szentélybe, hogy az ólakat a gazdaboltból meg lehessen venni, ugyanis hamarosan tenyészthető lesz.
    Hogy erre mindenki fel tudjon készülni, ezért tették idejében elérhetővé bárki számára.

Nem, nem programhiba. Nincs mit kijavítani rajta.
    Mivel a cápát SOHA nem váltottad ki eddig a szentélyből, felesleges a cukornád újra kiváltását emlegetni. Szó sincs ilyenről.

Othep, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Igen, nekem nem jelent gondot a 30 aranybanán, de van sok alacsonyabb szintű gazda, akit megfosztunk a játék ezen részétől, jelen esetben a cápa ólak használatától. Ezután gondolom jön a többi ilyen fajta baha állat is. Részemről téma lezárva, de nem örülök az ilyen típusú változtatásnak!

7. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Egy olyan hibát szeretnék jelezni,ami nálam már többször előfordult.Egy hónapon belül ~3x,4x !
    Frissíteni és takarítani is szoktam.
    Ma is megtörtént,hogy 14 óra után beléptem és pár perc múlva " kidobott ,, a játékból, újból be kellett jelentkeznem!
    Nem olvastam végig ezt a sok oldalt,ha már volt róla szó, akkor bocsi:oops:!

Kuzdern kedveli ezt.
  8. BackOffice

Szia!
    Az alacsonyabb szintű játékos majd eljut a saját tempójában oda, ahová tud. Nem szükséges neked őértük harcolnod egy ilyen helyzetben.
    A játék fejlődik és halad előre. Hogy jönnek változások, az vele jár. Lehet nem örülni neki, de lehet csak simán elfogadni.
    Készülj te is a cápatenyésztésre és legyél benne nagyon sikeres! :inlove:

jófarmerlány, Ecóka2 és Kuzdern kedveli ezt.
  9. BackOffice

Szia!
    A "kidobálás" akkor történik, amikor éppen szinkronizálnak valamit.
    Ez kivétel nélkül megtörténik minden event indulása előtt pár perccel. Ez nem hiba, hanem együtt jár azzal, hogy az "éles játékba" beletegyék az új eseményt.
    A mai 14 óra utáni kidobás szintén szinkronizáció volt, de most az almafás hibát javították.
    Csak azt szeretném mondani, hogy nincsen hiba, sem nálad, sem a játékban akkor, ha hupsz kidob a rendszer.
    Ha vissza tudsz gond nélkül lépni, akkor nyugodj meg, minden oké. És bocsi a felesleges ki-belépegetésért! :)

10. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Köszi szépen, mindn a helyére került!:inlove:

11. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen!
    Semmi gondom a ki-belépegetéssel :)csak nyugodtan dolgozzanak a háttérben ,hiszen értünk teszik,köszönjük!:inlove:

jófarmerlány, Kuzdern és BackOffice kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Megnéztük.
    Nálad is, többünknél is gond nélkül működik a gomb.
    De ha a + jelre kattintasz véletlenül, tudod, ami alul van, az bizony a malomba visz.
    Annak a + jelnek az a dolga. :)

Kuzdern kedveli ezt.
  13. Othep

Szia!

A Maja majmok szentélyében ki kell váltani a hozzáférés jogát a 2. kamrában 30 AB-ért.
    Itt a hivatalos információ erről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/megújuló-cápatanyák-a-gazdaboltban-cápatenyésztés-előkészülete-2020-január.19073/#post-1066064

illetve, mivel a Cápa most kikerült a titokállatok közül, normál állat lett belőle.
    Állíthatod a keresőt a Malomban Normálra, vagy Mindenre vagy beírod a keresőbe, hogy cápa és meglesz. :)

osztrak12 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. havranekmargit

havranekmargit Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ne haragudj, hogy zavarlak. Meg tudnád nézni, mikor mit vásároltam aranyért? Tudom, hogy 600 fölött volt az aranyaim száma és most 401 aranyam van. Nem tudom hova lett. Előre is köszönöm a válaszodat.
    Farmnevem: havranekmargit ID :45625202

15. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte.
    Gyémánt jegygyűrűt küldtél az egyik szomszédodnak.
    ( a játékos neve: .csibe2000. )
    2020-01-14-én 21:02:35 órakor

16. havranekmargit

havranekmargit Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Michael2012.

Michael2012. Fórum-zöldfülű

Nem látni a piacon a cápát , és sajnos a pajtában is szürke.Érdekes lesz cápát tenyészteni cápa nélkül:-(

osztrak12 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

osztrak12 kedveli ezt.
  19. Michael2012.

Michael2012. Fórum-zöldfülű

osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sajnos nekem is az a problémám mint a felettem levő gazdának,én is megkapom a visszaigazolást a régi cimemre,de az újra nem jön e-mail.... :cry:

Sajnos nekem nincs másik e-mailom csak ez a kettő,és azért szeretném megváltoztatni,mert az új cimem a gépemre jön,igy azonnal látom őket. De megnéztem a webes felületen is az e-mailaimat,ott sincs,spam mappa is üres.
    Szabi451 ID37490953
    Köszönöm ha utánnanéztek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.