Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. klakli

klakli Utánpótlás-írogató

Ha jól értem pörgessek el egy párat, mire megjelenik a keréken, hogy esetleg megnyerhetem. Addig a megszerezhető nyeremények között nem látom. Én nálam a megszerezhetők között ugyan nincsenek ilyenek. Magyarul vegyek egy párat FA.-ért?

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Az újdonság csak egy a több tucat megnyerhető ajándékból.
    Egyszerre nem fér rá minden a kerekkerékre. Ezért minden pörgetésnél más a kínálat. Igen, ha valaki szeretné megnyerni, valószínűleg nem fogja egyből megnyerni, többet kell majd pörgetnie érte.

3. Cukipofa57

Cukipofa57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most látom az akciós pörgetést. Ha a kerekkerékre megyek akkor 1 party pörgetés 4 FA, ha meg az akciós ablakba akkor 1 party pörgetés 6 FA kerül. Szerintem ez így nem kóser. Üdv ;)

4. Ivett0202

Ivett0202 Fórum-zöldfülű

Úgy tudom, hogy a party pörgetés normál áron 8 FA.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Cukipofa57!

Arra figyelj kérlek, hogy Party pörgetést nem a Kerekkerék játékfelületén tudsz venni.
    Az ott látható 4 FA-os ajánlat NEM plusz pörgetés vásárlás, hanem 4 FA-ért van lehetőséged azonnali új nyereménylistát kérni a keréktől, ami egyébként 8 óránként frissül.
    Kerekkerék pörgetést a Gazdaboltban tudsz vásárolni, illetve most az event alkalmával a farmodon lévő eventóra ablakot megnyitva.

6. pisti0731

pisti0731 Fórum-zöldfülű

pisti0731ID: 9264477
    Szia! Nem tudok belépni, állandóan kijelentkezik a játékból!

7. Nildia

Szia pisti0731!

Futtass le egy takarítást a CCleaner programmal.
    Ha ez nincs meg Neked, innen ingyenesen letöltheted. Magyar nyelven is elérhető, futtatása közben a böngésző ablakodat zárd be.

http://www.szoftverbazis.hu/search?search=ccleaner

Azt sem árt időközönként ellenőrizni, hogy a böngésződ, illetve a Flash Playered milyen állapotú, nincs szükség véletlenül a frissítésükre? Ehhez segítség pedig itt :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Valamint megpróbálhatsz belépni másik böngészőn keresztül is a játékba, de a takarítás akkor is szükséges.

8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Üdvözlet a Moderátornak !

Lenne 1 kérdésem, nevezetesen az hogy a régi fórumban, meg lehetett nézni, hogy egy adott topicban kinek hány hozzászólása van pontosan.
    Ez most lehetséges-e (Megpróbáltam és nekem nem működött)
    Továbbá, jó lenne az alsó részen az akkor jelenlevő tagokat, illetőleg vendégeket újra látni
    Ennek a visszahozatala megoldható?

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
    Neni60 kedveli ezt.
  9. Nildia

Szia Koppi!

A régi fórumot az alábbi linken tudod elérni :

https://board-hu.farmerama.com/

Az új fórum pedig még a teszt időszakát éli, folyamatosan gyűjtjük és továbbítjuk az észrevételeiteket.
    Biztos lesznek még benne változtatások, de ezt még sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mik lesznek azok, és mikor.

10. szérüsgazda4747

szérüsgazda4747 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Minden működik a farmon kivéve a képregényt ! Nem jelenik meg a feladat nem tudom bedobálni a cuccost ! Nem tudom másnál jelentkezett e a probléma reggel még működött, frissítés megvolt !

11. Nildia

Szia szérüsgazda4747!

Vannak olyan esetek, amiket egy sima frissítés nem biztos, hogy meg tud oldani.
    Ilyenkor első körben töröld a Flash Playerben a sütiket az alábbi link segítségével :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve futtass le egy takarítást a CCleaner programmal.
    Ha ez nincs meg Neked, innen ingyenesen letöltheted. Magyar nyelven is elérhető, futtatása közben a böngésző ablakodat zárd be.

http://www.szoftverbazis.hu/search?search=ccleaner

Azt sem árt időközönként ellenőrizni, hogy a böngésződ, illetve a Flash Playered milyen állapotú, nincs szükség véletlenül a frissítésükre? Ehhez segítség pedig itt :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

12. tedej

tedej Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Vettem 50 db akciós party-pörgetést, erre a 100 daraboshoz írja ki, hogy mind eladva...Egyébként miért nem vehetek annyit , amennyit szeretnék?

Valaki utána nézne?

Köszi.
    tedej

13. Nildia

Szia tedej!

A 100 db-os Party pörgetést csak akkor tudod megvenni, ha nem rendelkezel egy darab pörgetéssel sem.
    Addig, amíg akár 1 db is van pörgetésre várva, nem engedi megvenni.
    Pörgesd el a meglévőket, és úgy vásárolj.

14. tedej

tedej Utánpótlás-írogató

Köszönöm.
    Nem értem, de elfogadom, mi mást is tehetnék...
    De ez megint egy eszetlenség...most szeretnék "feltankolni", később pörgetni.
    De köszi mégegyszer...:cry:

15. Nildia

Szia tedej!

Így, ebben a formában 100 db-ot tudsz venni.
    De az új rendelési lehetőséggel ( 200 db pörgetés / vásárlás ) tudsz többet is "betankolni"

16. Ági

Ági Fórum-zöldfülű

17. cirmos1959

cirmos1959 Utánpótlás-írogató

Nem tudok vetni,kérlek segítsetek!

18. Nildia

Szia cirmos1959!

Első körben próbálj meg egy ki-be lépést, frissítést.
    Illetve pontosan mit takar, hogy nem tudsz vetni?
    Az aratógéped nem működik, vagy kézzel vetnél, nem jelenik meg a vetőtábla, nem látod a magokat?
    Kicsit pontosítsunk rajta, köszönöm!

19. cirmos1959

cirmos1959 Utánpótlás-írogató

Most arattam kézzel szeretnék vetni a magokat látom de nem helyezi ki a földre

Ki-be léptem müködik!Köszönöm!

Dupla hsz összevonása

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.9.14
  20. pisti0731

pisti0731 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudok belépni a szigetre, folyton kijelentkezik! Tudnátok segíteni? Köszi
    pisti0731
    ID: 9264477

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.9.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.