Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. coyotesun

coyotesun Járnitanuló

sziasztok! nekem lenne egy olyan gondom hogy volt nekem regebbrol egy epekedo juhlia meg egy robari es most ra szeretnem tenni a szerelmes juhliat es hiaba frisstiettem nem engedi ra tenni. pedig jelzi hogy oda valo ra. koszonom a segitseget. ID:2410616

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, helyezd a "rakoncátlan" Epekedő Juhliát a menüdbe, vagyis töröld a kerge kertből.
    Helyezd ismét ki, utána a "Szerelmes" fejlesztést engedi-e így rátenni?
    Ha újra sikertelenül jársz, akkor a játék supportját keresd fel, az Általános kérdések tárgyat választva.
    A szolgálatban lévő Munkatársunk segít a szerelés megoldásában.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/a-support.6729/

Update!
    Munkatársunk időközben utánajárt.
    A tapasztalat azt mutatja, hogy az eventboltból kivehető Juhlia és a Róbari dekorok NEM fejlesztések, hanem önálló, kitehető dekorok.
    Különböző fejlesztési szinten lévők, azaz, ezeket semmire nem lehet rátenni.
    Vagyis egyszerűen kiteheted őket egy üres területre.
    Ennek alapján a Supportot nem kell felkeresned!

3. coyotesun

coyotesun Járnitanuló

sajnos nem engedte igy sem ra tenni. nem tudom mi lehet a gond de irtam a supportnak. hatha ok tudnak segiteni.

4. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!Szerettem volna felpakolni az új felhőmre a dekorokat,de nálam az 1 helyett a 2.felhőre engedné,nekem tuti jó lenne,de....
    Legyetek szívesek megnézni! ID:17502368 Köszönöm szépen.

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A 2., a közös felhő van felül, azt még nem szereztük meg, csak a saját felhőt.
    Kattints rá az egérrel. Az 1. számú a saját jogunkon megszerzett felhő, arra tudsz pakolni, a 2 számú a közös, de arra még nem.
    Viszont az van felül a paszulyon.

6. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Ha tudtam volna az 1 felhőre pakolni,akkor nem írok ide,de sajnos nem enged,kattintgathatok én bármennyiszer.

Sikerült!!!!!!

Othep kedveli ezt.
  7. kumlifarm

kumlifarm Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék a moderátoroktól , az aktív gesztenyés felhöő ,karacsonsi süti és fehér ártatlanság mellett a nemesített
    rózsa és a szekfű 9 ó 27 perc kumlifarm ID:1959261

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A megfelelő nemesítéseket betetted a rekeszbe?
    A Bölcs Tölgyön ki van váltva a Nő mint a bolondgomba rúna?

Az alábbi linken mindent elolvashatsz, ami a 0 percezésről tudni kell:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877441

9. kumlifarm

kumlifarm ID:1959261 a tölgy összes runája kiváltva .a nemesítési rekeszben a rótsa és szekfű két sz.trágyára ható bonusza bent.
    a 0 percezés ezelött müködött. a hasoló másik farmon ma is müködik.

10. Kékmadár1

Munkatársam ellenőrizte a farmodat:
    Figyelmetlen voltál és a fehér ártatlanság helyett démoni bokrétát tettél a bónuszrekeszbe. Ezért nem működik jelenleg a 0 percezésed.
    Cseréld ki mihamarabb! Ne sajnáld kidobni a rekeszből.

Kép a farmodon készült:
    upload_2020-2-16_10-26-36.png

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  11. kumlifarm

köszönöm a segítséget,elnézést hogy a figyelmetlenségem miatt zavartalak

-ágianyu33- és Kékmadár1 kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Nem kell elnézést kérned. Azért vagyunk hogy segítsünk. Kérdezz nyugodtam máskor is!:)

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek takarítsd ki a számítógépedet a >>CCleaner<< program segítségével!
    Valamint megpróbálhatod egy másik böngészőt használva is a játékot!

14. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Érdeklődöm, hogy a Valentin napi eventnél nem működik a nemesített növény? Megszórtam mindennel és 2 óra 30 helyett 9 óra 20 percet jelez. Szerettem volna több felröppenőt. Nálam a nemesített növény a hagyma.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az eventek idején is működik a nemesített növény használata.

Fontos azonban, hogy minden feltételnek meg kell felelni ahhoz a farmodon, hogy a kellő rövidítés meglegyen.

Magad is ellenőrizheted az üvegházban, a nemesített növényeknél minden számításba jövő ikon foglalja-e a rekeszeket. Milyen gyorsító terméket helyeztél e a bónuszos "szekreterben" a saját ikonos fül alatt a bal oldalon az eventóra alatt a szupertrágya használatához, szórtad-e a komfortos területeket szupertrágyával.
    (ez csak példa, amit felsoroltam - nem tudom, milyen lehetőségeid vannak a farmodon kinemesítve a hagymára)

Ha adsz farmnevet és ID-számot, akkor megnézzük, mi maradt el a vetést megelőzően a hagymánál.

Kuzdern és défg11 kedveli ezt.
  16. -menta-mormi-

-menta-mormi- Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nekem sem adja a feladatot a játék! A tápkeverést adja. Ccleanerrel is tisztítottam a gépet. Mit tegyek?
    -menta-mormi- ID:31173653

17. mamarygen

Szia!

Ez látható a farmodon:
    mentamormi.png

A két köralakú kapcsoló egyikét kellene kattintanod, hogy a kezdő játékot elindítsd.

Az egyik kapcsolóhoz (jobbra) az időbónusz is hozzárendelődik, ha azt választod.

Előbb eventnövényt kellene ültetned, hogy a malomtermékkel játszani tudj.(főfarmon és a szédült szántón)

Az event ismertetőjét olvasd el ismételten, kérlek:

https://board-hu.farmerama.com/threads/Édes-valentin-nap.19162/#post-1073269

Enyémkájé és butuka kedveli ezt.
  18. mazsu57

mazsu57 Aktív író

ID 32386895

19. mamarygen

Szia!

A bónuszos rekeszekben, az arany fakkokban nincsen semmilyen terméked behelyezve.
    (karácsonyi süti, fehér ártatlanság)
    Erről elfelejtkezhettél.

Kép a farmodon készült:
    mazsu.png

20. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Köszönöm. Olyan régen használtam, hogy tényleg elfelejtettem. Hát akkor így jártam.
    Köszömön a gyors választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.