Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bobce074

bobce074 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! remélem jó helyre írok,de volna egy olyan problémám ,hogy nem tudok játszani mert folyton kidobál a játék.belépek,betölt aztán kidob mintha kilépnék.semmit nem tudok csinálni. digi netem van,eddig nem volt ilen próbléma pedig évek óta játszom. ha tudtok segíteni azt megköszönném!

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáltad más böngészőt használva a játékot?
    Többen a Google Chrome, az Opera, az Edge vagy a Safari böngészőket használják, és nincs gondjuk vele.

Ha ez nem segít, javaslom töröld le és telepítsd újra a flash Playert.

Flash Player telepítése (újratelepítés)

.hullócsillag. kedveli ezt.
  3. narisz

narisz Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Gazda neve, ID: narisz, 1713252
    Segítsetek, a játék tegnap óta állandóan kidobál, remélem ezt el tudom küldeni. Mi lehet a baj? 20-25 mp után kidob. Köszönöm, ha valaki tud segíteni!

4. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Lehet, hogy nem jó helyre írok, de ezt találtam problémám megoldásához. soosmargo farmnevem, ID 17254780 keresem Viking odapirítós nevű kirakóst, biztosan kiraktam valahová, most látom a p.soron, hogy még hiányzik ez a kirakni való és mindenütt keresem, hasztalan. Azt jóval előbb kaptuk, mint a többi társát, később is raktam ki, de már biztosan letelt a 15, vagy 20 arathatósága. Kérem szíveskedjetek rátaláltatni, hova rejthettem, vagy éppen a szemem ki nem szúrja. Köszönöm a segítséget, üdvözlettel: soosmargo 10 éve farmozó játékos.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Már jeleztük a problémát az illetékesek számára, még nem kaptunk visszajelzést.
    Milyen böngészőt használsz?
    Volt takarítás a gépeden?
    Próbáltál másik böngészőt használni?

6. narisz

narisz Fórum-zöldfülű

Szia! Chrome-ot használunk, eddig működött, tegnap kezdődött, hogy kidobált, nem volt takarítás a gépen. A Flash-t is újra telepítettem, még a másik böngészős módszert megpróbálom.

7. Csocsoovb

Szia!

Sajnos elbaltáztad :(
    Volt amiből négy darabot is kiváltottál: Szülinapi Boogie (+)
    Viking odapirítós (+) dekort viszont egyet sem szereztél.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Köszönöm gyors válaszod, akkor valóban elbaltáztam, talán csere napkor valakinek lesz feleslege, vagy így jártam. További szép napot kívánok !

Kuzdern kedveli ezt.
  9. balázs20052005

balázs20052005 Utánpótlás-írogató

Szia! Tegnap jeleztem én is a problémát, hogy állandóan kidobál a gép. Chrome-ot használok, takarítom rendszeresen a gépet. Javasoltátok, hogy próbáljam meg más böngészőből de nem szeretnék mást használni, 10 éve egyszer sem volt probléma. Csak jelzem, hogy nálam sincs javulás. Köszönöm az eddigi segítséget de nem oldódott meg a probléma. Nagy nehezen lejátszottam tegnap kb. még 20 minijátékot a bónuszok miatt, állandóan kidobált, ha elkészült az adott játék. Megkaptam mindent, de keserves volt. Ha nem a játék végén dobott ki, akkor a következő játék kezdetekor.Ilyenkor azt írta ki, hogy újrakezdés, de a következő játék ment. Nem lett semmi károm az időveszteségen kívül.

Utoljára szerkesztett: 29.2.20
  10. -Anyecska0302-

-Anyecska0302- Járnitanuló

Még 1 kérdésem, 1 másik farmon van feleslegem, kérdés, hogy csere napkor küldhető lesz-e, vagy berekedünk, mint az éneklő tulipán és társainak soha el nem küldhetősége. 4 farmon játszom párhuzamosan (3-on a kezdetektől) és bosszantó, hogy egyes elemekkel nem tudom a másikakat segíteni. Kellemes, szép napot kívánok ! Üdvözlettel: soosmargo soosbala -Anyecska0302- szer-etet gazda

11. Csocsoovb

Szia!

Tapasztalatból csak annyit tudok mondani, ha valami nem működik, akkor ahhoz nem feltétlenül érdemes ragaszkodni, ki lehet próbálni egy másik böngészőben is a játékot. Természetesen ez nem kötelező, de jelenleg nem tudunk ettől többet tenni.

12. Csocsoovb

Szia!

A "lejárt" dekor elemek nagy valószínűséggel cserélhetőek lesznek.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. kiralmo

kiralmo Fórum-zöldfülű

Szia! Kb. 22 perce rendeltem szezonmunkásokat, de nem lett jóváirva. kiralmo ID 40217389. Légy szives megnézni mi történhetett.Szivességedet előre is köszönöm..

A pénzt levette a kártyáról,kiralmo

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.2.20
  14. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az ellenőrző panelen nincs nyoma a vásárlásodnak.
    Azt látom, hogy a legtöbb munkásod legkorábban 2020.04.01. jár le.

Mivel a bankos felületet mi nem látjuk, ezért kérlek, hogy a payment supportot keresd fel.

A supportot a farmodon keresztül éred el.

Belépést követően az űrlapot kitöltve a vásárlás bármiféle igazolását is csatold!
    A supportról az alábbi linket megnyitva tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

15. balázs20052005

Szia! Megoldódott másik böngészővel? Ha igen, melyikkel? Nekem nem sikerült.

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A játékot Firefox-ra fejlesztették (ott most jobb lehet a korábbi 72.0-s verzió, mint a legújabb 73.0-s), de az Operával is remekül működik.

vihence és jófarmerlány kedveli ezt.
  17. balázs20052005

Szia! Köszönöm szépen, megpróbálom azzal. Nekem az Opera azt írta ki, hogy nem futtatható a gépemen.

Telepítettem a Firefox verziót és működik, nem dob ki a játékból! Hú, tegnap óta már nagyon fogytán volt a türelmem. Nagyon szépen köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmemet!

Utoljára szerkesztett: 29.2.20
    vihence, jófarmerlány és Othep kedveli ezt.
  18. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Szevasztok.
    Nem tudom mit hibázok el, de a gyógynövényes eventbe, az átváltásnál nem jelenik meg a növény mennyisége.
    ID38179666
    Válaszodat előre is köszönöm

19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem a farmodat, egyetlen magod sincs a 3 fajta növényből, amit át lehetne váltani.
    Kész növényed van, azokat pedig nem lehet cserélgetni.

20. Horgász004

Horgász004 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Érdekelne, ha 8,22-kor kitettem a piacra:
    1 db szúros gombát 156,87 csp
    1 db völgyi rózsát 113,09 csp
    1 db vízibogyót 73,91 csp
    azonnal elvitték!
    akkor hogy lehetséges, hogy 8,50-kor már csak:
    153,73; 110,82; 72,45; csp áron tudtam kitenni!
    Az árnak nem növekedni kéne???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.