Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Dinamikusan működik a piac, ez a logika alapján igen, működnie kellene, de a rendszer figyeli a tranzakciók mennyiségét is, és hiába vitték el, az csak 1 tranzakció. Ahhoz, hogy nőjjön az ár, ahhoz tranzakció mennyiség/idő kell.

Horgász004 kedveli ezt.
  2. Horgász004

Horgász004 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!
    Azt értem, hogy esetleg nem nő az ára, de szerintem az elég érdekes, hogy csökken az ár!!!

3. |Tamás|

Kevés tranzakció esetén az ár csökken. Ez nem csak pozitív arányba hathat a termékekre, hanem negatívként is.

Horgász004 kedveli ezt.
  4. Horgász004

Horgász004 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  5. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Tamás köszönöm. Én a növényre értettem.

Kuzdern kedveli ezt.
  6. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    Az eventfelületen csak a kirakós jelenik meg, nem tudok növényt beadni. Gép takarítva, újraindítva. Ki-belépés után egy pillanatra jelenik meg a kezdő felület és automatikusan átvált a minijátékra. Köszi, ha ránéztek.
    kosagi ID 52267135

7. |Tamás|

Szia!

Amennyiben a mini játékot hozza be a gép, akkor a mini játék folyamatban van. Amíg nem fejezed be, addig azt is fogja hozni.

8. kosagi

kosagi Fórum mestere

Köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 1.3.20
  9. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

Úgy vettem észre, hogy nem mindegyik általánosan, állandóan elérhető gazdaköri küldetés teljesíthető farmaranyért.
    Gondolok itt pl. a 'Bocik, borjak, birkák' 10/2-sre, ahol látszik, hogy nincs elegendő számú tenyészállatom, mégis szürke az 'Azonnali befejezés' gomb.

Ennek van vmi különösebb oka? Egyáltalán lehet vmi általános szabályt felállítani, hogy mikor teljesíthetőek ezek a küldetések FA-ért? :)
    Mert pl. a 'Pipi Kft.' 10/2-nél ki is írja a 160 FA-t, rá is tudnék kattintani.
    Vagy ha meghaladja az 500 FA-t, akkor szürke? :)

ID: 3401546

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, 500 FA a határ.
    Ha 500 FA-nál többe kerülne teljesíteni, akkor szürke marad a kapcsoló.

mitnemertesz kedveli ezt.
  11. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Köszi, igen, erre számítottam. De ez mitől függ? Vagy nem nagyon lehet meghatározni?

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nincs kimutatás arról mit hány db farmaranyért számol a rendszer.
    De ha apránként adogatunk be, a fennmaradó farmarany mennyiségből lehet következtetni, mi mennyi kb.

mitnemertesz kedveli ezt.
  13. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Most nyitottam ki 8-titok ólat,és lett benne,egy Macskaházacska>:(
    Ez lehetséges vagy nekem van ilyen szerencsém.xD
    Választ elöre is köszönöm.
    Gazda: fiam62ID: 30549177

14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia ita7619!
    Milyen munkást nyertél pontosan, és mikor történt ez?
    A kerék nyeremények upload_2020-3-2_16-50-39.png részében meg tudod nézni mikor mit kaptál.
    A kerek keréken vagy vetőgépet lehet pörgetni, vagy munkáskupont, amely utóbbi bekerül a menübe, és akkor használhatjuk, amikor akarjuk, a vetőgép ideje meg hozzáíródik a kombájnon. A kupon egy kattintással aktiválható.
    Ha nem találod, akkor egy ID számot adj meg légyszíves, hogy mi is megnézhessük.

15. Havasi_Gyopár

Szia fiam62!
    A titokól azért titokól, mert titok, hogy mi van benne, egészen a kibontásig. ;)
    Erre senkinek nincs ráhatása, hogy mi kerüljön ki belőle, teljesen random jellegű, de az biztos, hogy mindig az információs részben levő dolgok egyikét kaphatjuk. ;)

fiam62 kedveli ezt.
  16. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Sziasztok jelezni szeretném, h folyamatosan kidob a játék mi az oka? Köszi a választ!

17. katimami51

katimami51 Junior szaki

Sziasztok,
    minden területváltáskor , aratási műveletek közben kidob a játék . :wuerg::oops:

18. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    Nem vagyok képes learatni fél óra alatt - géppel - egy farmot, folyton kidob és csak tekeri a virágot, tekeri, tekeri, tekeri, engem meg az idegbaj kerülget!

19. Havasi_Gyopár

Szia retek.katalin!
    Milyen böngészővel játszol? Van módod másik böngészővel kipróbálni, hogy ugyanez a jelenség ott is fennáll-e?
    Milyen gyakran tisztítod a gépedet? Ccleanert használod, vagy mást?
    Kipróbáltad már azt, hogy kitörlöd az Adobe Flash Playert, és újra telepíted? Mert sok esetben kevés a frissítés, mivel a Flash Player régi sütik egy része bent ragadhat.

20. Havasi_Gyopár

Szia SzászNóra!
    Milyen böngészővel játszol? Van módod másik böngészővel kipróbálni, hogy ugyanez a jelenség ott is fennáll-e?
    Milyen gyakran tisztítod a gépedet? Ccleanert használod, vagy mást?
    Kipróbáltad már azt, hogy kitörlöd az Adobe Flash Playert, és újra telepíted? Mert sok esetben kevés a frissítés, mivel a Flash Player régi sütik egy része bent ragadhat.

SzászNóra- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.