Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia MacyMüvek!
    Melyik böngészőn játszol? Van másik is a gépedre telepítve? Ha nem indiszkrét a kérdés, ki az internet szolgáltatód?
    Eddigi tapasztalataink alapján, nagy valószínűséggel a böngésző frissítések okozták ezt a problémát. Viszont azok tartalmához a Bigpoint-nak, sem hozzáférése, sem rálátása, sem javítási lehetősége nincs, mivel nem ők készítik, nem ők adják ki azokat. A Bigpoint már felvette a kapcsolatot a böngészők üzemeltetőivel és keresik a megoldást.
    Minden hibajelzést elküldtünk és elküldünk továbbra is a központ felé, valamint a saját határainkon belül, a lehetőségekhez képest igyekszünk segítséget nyújtani mindenkinek.
    Pillanatnyilag csupán a kellő gépkarbantartást tudjuk forszírozni továbbra is, és azt javasoljuk, hogy egy másik böngészőt is telepítsenek le, hátha azon menni fog.

MacyMüvek kedveli ezt.
  2. Havasi_Gyopár

Szia zitaci!
    Melyik böngészőn játszol? Van másik is a gépedre telepítve? Ha nem indiszkrét a kérdés, ki az internet szolgáltatód?
    Sajnos ez nem egyedi jelenség, egyes játékosoknál jelentkezik, másoknál meg nem. Van aki újratelepítette a Firefoxot, és azóta kiválóan megy neki a játék, van akinek a Google Chrome böngészőn megy jól.
    Ez egyértelműen arra utal, hogy nagy valószínűséggel a böngészőfrissítések kavartak be. A játék tulajdonosai, fejlesztői felvették a kapcsolatot a böngészők fejlesztőivel a megoldás irányára, reméljük sikerrel járnak.
    Neked is csak azt tudjuk javasolni egyelőre, hogy pillanatnyilag csupán a kellő gépkarbantartást tartjuk nagyon fontosnak továbbra is, és azt javasoljuk, hogy egy másik böngészőt is telepíts le, hátha azon menni fog problémamentesen.

3. Mother0911

Mother0911 Fórum-zöldfülű

A Chrome-ból is kidobál!

4. Loky55

Loky55 Fórum-zöldfülű

Köszi a választ de géptakarítással kezdtem,bízzunk benne hogy lesz megoldás.

5. Havasi_Gyopár

Szia Mother0911!
    Sajnálom, hogy nálad nem megy a Chrome. Megosztod velünk, hogy ki a szolgáltatód?
    Opera? Edge? Explorer?
    Többen jelezték, hogy az megy náluk, bár vannak olyanok is, akiknél a Chrome, másoknál a Firefox is bevált.
    Remélem, hogy valamelyikkel neked is megy majd a játék.

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Igen, nálam is fellép a Tűzrókán a kidobálás. Az Edge simán veszi az akadályt, de persze előtte a Flash működését engedélyeznem kell.
    Viszont melegen ajánlom a játék tulajdonosainak és a fejlesztőknek, hogy ne a böngészők tulajdonosaival csevegjenek, egyezkedjenek, hanem végre álljanak át a Flash-ról a html5-re! Minden ilyen gond meg fog szűnni. Egy elavult, nem szívesen alkalmazott alkalmazást el kellene végre felejteni. Persze nem akarásnak nyögés a vége. Nem értem meg, miért mindig mi alkalmazkodjunk azért, mert a fejlesztőknek kényelmesebb a régit használni az új helyett?

Atrivikó és rjolka kedveli ezt.
  7. rjolka

rjolka Junior szaki

Tegnap óta sajnos nálam is ez a helyzet mindkét farmomon. Tűzróka a böngészőm. :(

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Jó reggelt, jó napot kívánok!
    Szia!

Köszönjük, hogy a hozzászólásodban írod, van megoldás arra, hogy elkerülhetjük a kidobálást, ha utánanézünk más böngészők alatt működik-e a játékunk. Nem mindig egyszerű eljutni eddig a pontig.
    Akik meglépik a kísérleteket, találnak megoldást.
    Ez a legfontosabb, hogy játszani tudjanak, játszani tudjunk.
    Ennek érdekében ajánlásaink is erre összpontosítanak.
    Azért, mert az adott helyzetben lehetséges lépéseket kell feltárni, tanácsot adni, segíteni a játék elérhetőségét, a játék élvezetét.

A "melegen ajánlott" javaslataid, Te is tudod, hogy nyitott ajtókon kopogtató.
    Foglalkoznak, készülnek a Központ munkatársai, informatikusai a flash alkalmazott kiegészítő programjának változtatására, új utak kialakítására, modern módszerek építésére.
    Többször is szóltak, szólnak erről hírek.
    Legutóbb a 10. születésnapi köszöntőben is:
    Amíg a változások megtörténnek, a rendelkezésre álló lehetőségeket kell használnunk.
    Ez olykor kényelmetlenséget, nehézséget is jelent. Frusztrációt is hordozó, mint ahogyan tapasztaljuk hetek óta.

Türelemmel, együttműködéssel sikerülhet a várakozási idő átvészelése!

Megértés, segítségnyújtás az emberi kommunikáció alappillére. Éljünk ezzel is itt a fórumon, a játékban.

Köszönjük!

Rozi472 kedveli ezt.
  9. mandano

mandano Utánpótlás-írogató

opera 67.0.3575.53 flash engedélyezés. Voda mobilnet. Nálam ez most működik, nem hajigál ki. A crome továbbra is használhatatlan.

10. Havasi_Gyopár

Szia mandano!
    Köszönjük a jelzésedet!
    Reméljük másoknak is segítségükre lesz.

11. bartokmagdolna56

bartokmagdolna56 Utánpótlás-írogató

Szia köszönöm a válaszodat.További szép napot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.3.20
  12. Vályog

Vályog Járnitanuló

Elég sokunkat érint ez a hiba,állandóan kidob a játékból,mindenki gépe vezényszóra romlott el?
    Elképzelhető hogy még napokig nem tudunk játszani?

13. Havasi_Gyopár

Szia Vályog!
    A "mindenki gépe vezényszóra romlott el?" mögött az egyes böngészők frissítései állnak, de nagyon sokan vannak, akiknek meg változatlanul gond nélkül megy a játék.
    Te melyik böngészőt (böngészőket) használod? Firefox, Google Chrome, EDGE, Opera? Ezeknek melyik verziója fut a gépeden? Melyik az alapértelmezett, ha több is van telepítve?
    Milyen az operációs rendszered? Win7; 8; 10?
    Ki az internetszolgáltatód?

Pillanatnyilag azt tudjuk javasolni, hogy meg kell nézni, hogy másik böngésző használatával is ugyanez a probléma fennáll-e? Sokaknál megoldódott azzal a probléma, hogy váltottak. Természetesen az alapvető szükségesség továbbra is a rendszeres karbantartás.

14. messzike60

messzike60 Utánpótlás-írogató

Már tiz éve játszok , Google Chrom a böngészöm ,szerettem játszani de semmi kedvem más böngészöt használni , ez már nem farmeráma hanem kidobálos játék . a gépem Win 7 . Ha igy müködik viszlát FARMERÁMA :(

15. Havasi_Gyopár

Szia messzike60!
    Sajnos a Win7 támogatottságával is probléma lesz, mert már nem frissítik továbbra.
    Nekem Win10-en továbbra is működik a Chrome.
    Kár lenne egy közel 10 éve folytatott hobbit otthagyni.
    Viszonylag könnyen fel lehet telepíteni másik böngészőt, mert végigvezetik az embert a folyamaton. Arra kell csak ügyelni, hogy amikor azt kérdezik az újként telepítendő böngésző letöltésekor, hogy az legyen-e az alapértelmezett, akkor nemet kell válaszolni, mert két böngésző nem lehet egyidejűleg alapértelmezett (elsődleges). Ezt később meg lehet változtatni természetesen.

Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Vályog

Vályog Járnitanuló

Én is régóta játszom ez a második gépem negyedik böngészőt használom soha nem dobált ki egyik sem évek alatt mostt meg bármelyiket próbálom nem megy Tényleg el kell felejtenünk ezt mostmár,nem ér meg ennyi bosszúságot Kár mert szerettem szinte az egyetlen szórakozásom volt, Várok pár napot és eltakarítom ha továbbra sem lesz ok

17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Win 10 van, napok óta a Chrommal volt van most már nincs mert töröltem,most beléptem az O/Á-ba.
    Most úgy is érzem magam mint S/S az O/Á-ban.
    Ez mellet még fut az Expoler, és a Mozzilla ami most lett újra telepítve mert az is vacakolt.

Három farm három böngésző,...csak annyi hogy leteszem a másikat meg felveszem,...ki szeret állandóan ki be lépegetni.

18. _-hercegnő-_

_-hercegnő-_ Fórum-zöldfülű

_-hercegnő-_ID: 2507013
    Sziasztok!
    Kb. 3 napja belépés után pár perc múlva kiléptet a farm magától. Mitől lehet ez? Köszi előre is a választ!

19. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, nekem is win10 van a gépemen még sem működik a chrom rendesen, állandóan kidobál, azért ha már ennyien kinlódunk nem ártana utána nézni, hol van a hiba, én speciel már 2 hete jeleztem akkor le lettem hurrogva, hogy nálam van a hiba azóta ahogy elnézem nagyon sokaknál jelentkezik, ennyi idő alatt már illett volna helyre hozni a hibát.

20. Vályog

Vályog Járnitanuló

4 böngészőt próbáltam nem ok Szerintem öregségemre tanfolymra kellene mennem nem tudok mindenre válaszolni amit kérdeztél,bár tizedik éve játtszom a farmmal eddig nem volt szükségem nagy tudományra,csak játszottam és kész soha nem voltak ilyen problámáim csak most. Ha ezt tudom el sem kezdtem volna évekkel ezelőtt de öregségemre én már nem fogok ennél jobban érteni hozzá. lemondok róla kár mert évekig szinte egyetlen szórakozásom volt Jó játékot aki még tud

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.