Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz iccu44!
    A hozzászólásod három különböző témát tartalmaz, ezért a választ is úgy adom meg.
    I. A kidobálásokkal kapcsolatban számtalan választ adtunk már, ezért azokból legalább egyet csupán meg kell fogadni és teljesíteni. Vagyis mivel a legfőbb hibaokok a Windows és a böngésző frissítésekre vezethető vissza különös tekintettel azoknak a Flash együtt - hatására, amit még ráadásul az internet szolgáltatók minőségi szolgáltatása is befolyásolhat.
    Ezért a javaslatunk:
    1. vagy a böngésző legutolsó frissítése előtti utolsó állapotának visszaállítása, akár a böngésző teljes törlésével, és a korábbi verzió telepítésével,
    2. másik böngésző használata, ha nincs telepítve, akkor előbb telepítsük le a jelenlegi használatos böngészőtől eltérő fajtát, mert van akinél a Google Chrome válik be, van akinél a Firefox, vagy az Opera böngésző, és erre ráadásul eddig még semmi panasz nem jött. Akinek Win10 az operációs rendszere, az az EDGE böngészőt is sikeresen tudja használni. Ehhez ráadásul a Microsoft kifejlesztett egy igen jó változatot, amely felülírja a Win10-be beágyazott EDGE-t, van magyar nyelv választási lehetőség, és a beállításoknál a Flash használatot engedélyezni kell, és onnantól kezdve csak a belépésekkor kell ugyanúgy engedélyezni a Flash futtását, mint ahogy most is tesszük. ​
    II. A Farmarany vásárlással kapcsolatban kérdezem, ez mikor történt? Ugyanis most semmilyen akadályról, vagy meghibásodásról nincs információnk, tehát rendben kellene mennie. Ha újabb kísérletnél sem sikerülne FA-t vásárolni, akkor keresd meg a játék supportját, mivel mi pénzügyi dolgokban nem vagyunk illetékesek.
    [​IMG] Az itt lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort, és ott részletesen írd le, hogy mikor mit szerettél volna telefonon venni, és hogy pontosan mit tapasztaltál, mit írt ki a mobilod stb.
    Általános-kérdések-support felülete.png

III. A farm elajándékozása/eladása szigorúan tilos.

Az Általános Üzleti Szabályzat 9.3.4 pontja értelmében tilos a farm eladása, vagy átadása.

.csicsergő. kedveli ezt.
  2. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Szia, én sajnos telepíteni nem tudok, ha ezzel nem megy akkor vége.

3. Havasi_Gyopár

Szervusz KövesiJné!
    Hidd el, nem ördöngős a dolog, mert végigvezet a folyamaton.
    A megfelelő letöltési oldalon rá kell kattintani a "letöltés" szóra, és automatikusan elindul a letöltés.
    A számítógép képernyőjénel a bal alsó sarkában látszódik is ez a folyamat. Amikor a .../.... számok azonosak, amelyek azt mutatják, hogy befejeződött a letöltés, akkor arra katt, és megindul a telepítés. Ott is segít a letöltési varázsló, mert amikor esetleg valamilyen kérdésre választ kell adni a letöltés során, sugallja, hogy mire kell kattintani. A telepítés befejezése uán kijön egy ablak, ahol megkérdezik, hogy engedélyezi-e, hogy a .... változtatásokat hajtson végre, (az a programot írja ki, amit letöltöttél) arra IGEN-t kell kattintani. Az OPERA böngészőt még senki nem panaszolta. Egyszerű és gyors (saját tapasztalat).
    Ha végképp nem megy új böngésző telepítése, akkor az Explorer is használható, meg a Win10-be beépült EDGE is, csak lassúbb valamivel.
    Saját magam is kipróbáltam a játékot a Microsoft Edge 80.0.361.48 verzióval is, és rendesen működik.
    Letölthető: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/microsoft-edge-80036148.html
    Ugyanezen a letöltési weblapon szerepelnek a TOP böngészők is, amelyek onnan is letölthetők.

.csicsergő. kedveli ezt.
  4. Havasi_Gyopár

Szia amilonia!
    A kollégám ellenőrizte, és rendben találta a ma, azaz 2020-03-11 07:35:14 szintlépéskor kapható csillagot és CSP-t.
    Ez utóbbiból vásároltál is paprikát és szőlőt.

osztrak12 kedveli ezt.
  5. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nem tudok belépni a játékba, betölt és rögtön kidobál. :cry:
    Microsoft Edgen eddig gyönyörűen futott a játék.
    Már ezen a böngészőn se lehet Farmeramát játszani?

osztrak12 és zoldliget kedveli ezt.
  6. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Üdv. gazdák. erre a farmra a frissítés után betudtam lépni, de a másik 2-re nem. Betöltés kezdetén kiléptet.

7. aragorn*

aragorn* Haladó

Sajnos én sem tudok belépni a játékba, vagy 10x kidobott a játékból, pedig most Edgén próbáltam.........háááát akkor ennyi volt, így nem lehet élvezni a játékot, pedig már 10 éve játszom, teljesen elveszítette a játék élményét

Nem tudok belépni a játékba, betölt és rögtön kidobál. :cry:
    Microsoft Edgen eddig gyönyörűen futott a játék.
    Már ezen a böngészőn se lehet Farmeramát játszani?[/QUOTE]

zoldliget kedveli ezt.
  8. -sáRa912-

-sáRa912- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Gyorsan írok, mielőtt kidob a játék! Nem tudom az okát, de erről a farmról beengedett! Van 6 farmom, végig tesztelem, ugyan mi a búbánat van már megint! Napok óta csak az Opera-ról volt indítható a játék! A főfarmomon már nem tudok belépni, és másik 2 farmomon is ugyanez a helyzet! Elkezdi betölteni a játékot és ezzel egy időben ki is dob!
    Linuxos a gépem, 3 böngésző van letöltve! Most már szerintem nem a mi gépeinkkel van a gond! Jó játékot azoknak, akik még tudnak játszani!

9. juhaszgyongyi

juhaszgyongyi Fórum-zöldfülű

Sziasztok nekem is az összes farmról kidob a játék már kezdek belefáradni 4 farmom is ez van igy marad abba hagyom nem lehet ezt kibirni ,hogy 1 farmról 10 szer is kidob!!

zoldliget kedveli ezt.
  10. Havasi_Gyopár

[/QUOTE]
    Sziasztok!
    Ez a mostani kidobálás azért következett be, mert egy kísérlet volt a fejlesztők részéről egy szkript lefuttatásával, aminek a hatására rövid ideig egyik böngészőben sem volt elérhető a játék. Mivel a fejlesztők is folyamatosan dolgoznak a hiba feltárásán, elhárításán így előfordulhat, hogy a játék esetenként rövid időre egyik böngészőben sem lesz elérhető. Sajnos a hiba kereséshez és a javításához is szkriptek futtatására van szükség, ennek vannak a játékra nézve mellékhatásai.
    Addig is kitartást és türelmet kérünk.

osztrak12, -kaktuszable-, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  11. aragorn*

aragorn* Haladó

Akkor viszont az hogy lehet, hogy mobilon a puffinba nem okoz ilyen problémát, csak ott meg az a baj, hogy a farmerama néhány eventjét nem lehet játszani, pl. kosaras elkapkodót

Sziasztok!
    Ez a mostani kidobálás azért következett be, mert egy kísérlet volt a fejlesztők részéről egy szkript lefuttatásával, aminek a hatására rövid ideig egyik böngészőben sem volt elérhető a játék. Mivel a fejlesztők is folyamatosan dolgoznak a hiba feltárásán, elhárításán így előfordulhat, hogy a játék esetenként rövid időre egyik böngészőben sem lesz elérhető. Sajnos a hiba kereséshez és a javításához is szkriptek futtatására van szükség, ennek vannak a játékra nézve mellékhatásai.
    Addig is kitartást és türelmet kérünk.[/QUOTE]

osztrak12 és mamafarm50 kedveli ezt.
  12. JövendölőMáriusz

JövendölőMáriusz Fórum félistene

Szia!
    A puffin androidon fut. A hiba pedig azóta van amióta a Windows és böngésző frissítéseket kiadták.
    Az androidnak köze nincs a Windows op. rendszerekhez és azoknak a frissítéseihez, valamint a Windows-on futó böngészők frissítéseihez sem!

13. beppe611

beppe611 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    beppe611ID: 27276654
    Vásároltam egy farmlegenda csomagot. Sajnos hiányosan kaptam meg.
    A következőket nem kaptam meg: 100 Kacsa Kata szupertrágyája
    150 farmpengő
    200 mesterségek ládája III.
    A felsoroltak mind szerepelnek az ajánlatban.
    Ezeket a hiányzó ajándékokat miért nem kaptam meg?

osztrak12 kedveli ezt.
  14. Havasi_Gyopár

Szia beppe611!
    Egy kis türelmedet kérem, amíg előkerül egy ellenőrzési joggal felruházott kolléga.
    Akkor megnézzük, és jelentkezünk, hogy mit látunk a panelon.
    Előzetesen még annyit, hogy hibás a kiírás, a Mesterségek ládája II. nevűt kellett kapnod, nem III.-at.
    Visszajelző e-mailt kaptál a vásárlásról?

osztrak12 kedveli ezt.
  15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nálam ma 14-kor,mikor az eventnek vége lett,akkor kezdett kidobálni.Mérgemben kikapcsoltam a gépet,majd vissza.Azóta nem dobál ki szerencsére.

osztrak12 kedveli ezt.
  16. kpetra

kpetra Haladó

Hali.
    Én is vettem valami csomagot ami a főoldalon jelent meg. Őszintén azt sem tudom mi volt benne, de mintha emlékeznék üres felhősorra. De az tuti nem jött. Egyedül a Katicabogár-pete ami jött biztosan.
    Utána lehet valahogy nézni, hogy mit vettem, és az megjött-e?
    Köszönöm.
    Mondjuk az tuti, hogy amikor utána ki-be léptem nem jött fel olyan ablak ami szokott, hogy:
    Gratulálunk, a következő tárgyakat szerezted meg.
    Farmcsillag csomag. A megrendelés száma: 1504667181

Utoljára szerkesztett: 11.3.20
  17. Havasi_Gyopár

Szia fraudragon!
    Az event vége után futtattak le egy szkriptet, akkor az mindenkit kidobott, hogy végig tudjon futni. Engem is, de utána, a visszalépést követően már nem.
    Milyen böngészőt használsz?

osztrak12 kedveli ezt.
  18. Havasi_Gyopár

Szia kpetra!
    Egy ID számot is kérek, hogy utána, amikor erre jár egy ellenőrzésre jogosult kolléga, meg tudjuk nézni. Egy kis türelmet kérek addig is.
    A felhősorod meglétét a paszulyon meg tudod nézni már most is, ha a Befejezetlen sorokra Befejezetlen sorok.PNG rákattintasz, mert mindegyik ott levő felhőnek kiírja a nevét.

osztrak12 kedveli ezt.
  19. kpetra

kpetra Haladó

Hali. Az ID szám az aláírásomban szerepel, de egyébként: 5069068
    A felhősort időközben megtaláltam, annyira alulra tette, hogy arra nem gondoltam.

20. Havasi_Gyopár

Szia beppe611!
    A kollégám ellenőrizte, és azt látta, hogy nem a Farmlegenda csomagot vetted meg, hanem a Farmcsillag csomagot.
    A kettő hasonló, de mégsem azonos.
    Farmcsillag csomaggal ezeket szerezted meg:
    1 Katicabogár pete, Farmcsillag felhő, termésbónusz +3 növényre, fára 24 órás, 150 szupertrágya, 1 db 24 órás munkás kupon, 15 party pöri, 50 KK turbótrágya, 1db 3xl-es barkács.
    A csomagban kiírtakat megkaptad mindet.

osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.