Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lichtnorbert

lichtnorbert Fórum-zöldfülű

Megvan, köszi :)

2. dani1013

dani1013 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Szeretném kérdezni hogy az eventbe kér föző pockot de nem tudom hogy lemaradtam a tenyésztéséről vagy eventbe lehetett meg szerezni és lemaradtam? id 38415832

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia dani1013!
    A főzőpocok a könnyen megtéveszthető neve ellenére az egér egyik tenyésztett változata:
    Egeret biztos tudsz tenyészteni... s akkor már főzőpockot is.

4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Megjavult a Chrome. Már nem dobál ki, simán megy a játék, ahogy régen.

Kuzdern kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Szia libuskafarm!
    Nagyon örülök neki, hogy neked is megjavult, és a kedvenc böngésződön tudsz már tovább játszani.
    Köszönjük a jó hírt!

jófarmerlány, Kuzdern és libuskafarm kedveli ezt.
  6. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Sziasztok!
    Ma dél körül megvettem egy "Tenyésztési hullám 6" névre hallgató ajánlatot 8990 Ft-ért. Úgy rémlik, hogy az ajánlatban a farmarany mellett gépeket adott a rendszer, de ezek a munkagépek nincsenek sehol... Elnéztem valamit? Segítenétek?
    Julcsi-néni ID: 1936691

7. Havasi_Gyopár

Szervusz Julcsi-néni!
    A kollégám megnézte, és azt látta, hogy a csomagban tenyész-robot munkások voltak 504 óra terjedelemben, amely mennyiség hozzáíródott az adott munkás-egységhez, amivel az előző vásárlásból rendelkeztél.

8. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Köszönöm szépen!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sajnos nálam még mindig nem jó, a firefox is minden kattintás után lefagy. Mivel a tenyésztésesnek neki álltam így azt megcsinálom,de a másiknak nem fogok sajna.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást.

11. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Firefoxon vagyok ma még egyszer sem dobott ki a gép. Nagyon örülök.Sziasztok.

12. Havasi_Gyopár

Szia bokaerzsi!
    Nagyszerű! Reméljük, hogy így is marad!
    Köszönjük, hogy megosztottad velünk az örömödet!
    További jó játékot kívánunk!

bokaerzsi kedveli ezt.
  13. sissy46

sissy46 Fórum-zöldfülű

Megvettem a Farmcsillag felhősort az ajándékokkal együtt, köztük a katicabogár-pete.Minden meg is érkezett, de a felhősorra nem tudok rátenni semmit. Miért lehet ez? Segítségedért hálás köszönet! ID43680280

14. Havasi_Gyopár

Szia sissy46!
    A napokban ajánlatként a farmokra csomagokban érkezett Farmlegenda és/vagy a Farmcsillag felhősor mindegyike nem tematikus.
    Vagyis a saját menüdből bármilyen, területileg hozzá illő (célszerű a kisebb értékű) dekort fel lehet rá tenni.
    Lehetséges hogy véletlenül másik felhőre kattintottál?
    Javaslom a paszulysoron a Befejezetlen sorok Befejezetlen sorok.PNG ikonra kattintani, s akkor kihozza azokat a felhőket, amelynek a pamacsai nincsenek még feldíszítve, és azok közül könnyebben meg tudod találni a Farmcsillag felhőt.

15. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Sziasztok!
    Miért nem tudom az alap lúd ólra rátenni a 2.fejlesztést?

16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nyereményként kaptad a narancs lúdólat.
    Egybe van építve az alap óllal. Tedd ki üres területre!

Törés után, már külön kerül a menübe alap és fejlesztése, és a megszokott módon lehet majd használni.

17. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Megvettem a Farmcsillag csomagot de a felhösort nem találom pedig kellett volna kapnom . Kérlek nézzétek meg . Köszönöm Lázárné maci0325 id 14098417

18. Kékmadár1

Szia!
    A napokban ajánlatként a farmokra csomagokban érkezett Farmlegenda és/vagy a Farmcsillag felhősor mindegyike nem tematikus.
    Vagyis a saját menüdből bármilyen, területileg hozzá illő (célszerű a kisebb értékű) dekort fel lehet rá tenni.
    Lehetséges hogy véletlenül másik felhőre kattintottál?
    Javaslom a paszulysoron a Befejezetlen sorok [​IMG] ikonra kattintani, s akkor kihozza azokat a felhőket, amelynek a pamacsai nincsenek még feldíszítve, és azok közül könnyebben meg tudod találni a Farmcsillag felhőt.

19. Goldros

Goldros Fórumlakó

szép napot.. megvettem a virágkötö mühelyt, megkaptam a visszaigazolást is .
    De még mindig vásárlást kinálja fel . Köszönöm ha utána néztek .
    Gazda: GoldrosID: 16719200

20. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek lépj ki a játékból!
    Visszatérve már használatba veheted, fejlesztheted a virágkötő műhelyedet.

Goldros kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.