Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szép jó reggelt kívánok!
    Olvasgattam milyen technikai problémákkal jelentkeznek a játékosok. A fenti hsz-ban van nehéz a belépés és játék.
    Mint laikus de mégis megkockáztatom és jelezzem a tegnapi napon XY rádió adásban bemondták, hogy lassulni fog az internet szolgáltatás gyorsasága, akadozni fog egyszóval nem lesz folyamatos mivel nagyon sokan otthon dolgoznak, az iskolások tanulnak és a bezártság miatt sokkal többen játszanak ami kiváltja a várható problémákat. Ezt részben azért is jelezném, hogy nem a játék többszínűségét kell csökkenteni, hanem ha mód lenne rá az egy-egy adott event teljesíthető idejét esetleg meghosszabbítani. Tudom nem itt döntik el a játék menetét , de a fennálló helyzet sem csak nálunk van.
    Kívánom aki olvassa levelem legyenek napjaik olyan derűsek mint mint ahogy a Nap beragyogja a Földünket és jó egészséget és kitartást e nehéz időszakban.

2. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Szia!
    (Köszi amúgy, ez a hír valahogy elkerülte a figyelmem :D )
    Nem tudom, figyelted-e, de a ma induló Boldog foltok nem 6-7, hanem 8 napon keresztül húzódik. Talán csak egybeesés, vagy a fejlesztők is olyan jók, hogy figyelembe veszik az esetleges problémákat és ily módon próbálják kiküszöbölni.
    a Chrome rendbetételéért pedig kifejezetten hálás vagyok! :D

3. -Sáfrányka-

-Sáfrányka- Fórum-zöldfülű

Bocsi,hogy én válaszolok, de a gazdaköri beadásánál az aranytyúk 20 szupertápot ad és NEM farmaranyat.

durnieva kedveli ezt.
  4. kampo

kampo Junior szaki

Szia! Megnéznéd, hogy a kávéimádó dekort megszereztem? ha megszereztem merre taláhatom? lehet hogy beraktam másik felhőbe?
    kampo70 id 36409744

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia durnieva!
    Kérlek írd meg, hogy melyik gazdaköri feladatba adtad be az arany tyúkot, amiért 20 FA-t vársz, vagy pedig helytálló-e a tévedés, és valóban 20 szupertáp jár érte, (hisz tévedni emberi dolog), hogy legalább ezt tudjuk meg az ellenőrzéshez.
    Jelenleg minden a farm paneljának az ellenőrzéséhez jogosult kolléga dolgozik a munkahelyén, addig is kérem türelmedet, amíg erre jár valamelyikőjük.
    Kérlek tájékoztass bennünket arról is, ha netán időközben megoldódott a kérdés.

6. Havasi_Gyopár

Szia Piaclady!
    Köszönjük a jelzésedet, és a jó kívánságaidat, amelyeket természetesen viszont kívánunk.
    Azt tudnunk kell, hogy a játék készítői és fejlesztői a játék tervezésével több, mint egy hónappal a valós idő előtt járnak, ezért nehézkes utólag korrigálni az eventek időtartamát, mert az csak további bonyodalmakhoz vezethet.
    Csak remélni tudjuk, hogy mielőbb minden visszakerül a rendes kerékvágásba.

ljanika6 kedveli ezt.
  7. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Szia Bucukipocica! Olvastam különböző lehetőségekről. Ezek szerint a Chrome-ban is lehet játszani? A belépés igényel valami hozzáférési lehetőséget vagy csak belépek mint a Firefoxba? Az új event ismertetőt még nem olvastam. További jó játékot.

8. Havasi_Gyopár

Szia Piaclady!
    Igen, a Google Chrome, sőt az Opera és az EDGE is, illetve az arra ráépülő és ezért rátelepíthető Microsoft Edge is a Farmerama játékosok által kedvelt és használatos böngészője.
    Érdemes egy meglévő mellé egy másik böngészőt is telepíteni, hogyha bármi fennakadásunk van, akkor a másikban ellenőrizni tudjuk, hogy ott is fennáll-e ugyanaz a probléma, vagy csak az egyikben. Ilyenkor értelemszerűen azon kell játszani, amelyiken gördülékenyebb a játék.

9. Havasi_Gyopár

Szia kampo!
    Sajnos jelenleg nincsen a közelben olyan kolléga, aki ellenőrzésre jogosult.
    Kérlek addig is nézz körül, hátha megtalálod e képi segítség révén:
    upload_2020-3-18_12-37-37.png

Időközben egy kollégámnak sikerült idejönnie, megnézte, és azt mondta, hogy nem csináltad meg az első nap utolsó feladatát, így nem is lehet ilyen dekorod.

10. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm a válaszodat. Majd próbálkozom vele, ha elakadok további tájékoztatást kérek.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia !
    Bocsi, hogy "szólok", ne írjál 8 napot, mert a Foltos event csak 7 napos lesz, nehogy megtévesszen az írásod valakit!
    Remélem nincs harag. :D
    Szép délutánt mindenkinek !

12. mariandri

mariandri Járnitanuló

Nem kaptam meg az event növényt. Most léptem be

.dina1. kedveli ezt.
  13. Havasi_Gyopár

Szia mariandri!
    Melyik területen nézted?
    Csak a főfarmon ültethető:
    Eventnövény:

Fabricia famosa

Érési idő: 04:00 óra
    Szükséges szint: 3. farmos szint
    Tapasztalatpont: 40 TP
    Ültethető: CSAK a főfarmon
    Kategória: eventnövény

14. mariandri

mariandri Járnitanuló

Bocsi, figyelmetlen voltam. A szédülten akartam elültetni.

15. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok valahogy nem értem az egész dolgot hiszen a kerek mintegy medve minden feladatát teljesítettem idáig,érdekes modon így ishiányzik 2 db energia ital.

16. engela1961

engela1961 Junior szaki

engela1961ID: 27642677 Nálam valami nem stimmt az 24 órásban eddig meg csináltam mindent es mainal nekem 2 hiányzik energiaital

feri465 kedveli ezt.
  17. feri465

feri465 Törekvő

Úgy gondolom akkor nem vagyok egyedül.

18. Havasi_Gyopár

Szervusz feri465!
    Kérünk egy ID számot az ellenőrzéshez, hogy megnézhessük, hogy mi történt.

feri465 kedveli ezt.
  19. feri465

feri465 Törekvő

Szia szép estét az ID Számom 26121316

20. Havasi_Gyopár

Szervusz feri465!
    Az ellenőrzés alapján a ma 14 órakor zárult 5. gazdaköri feladatnál sajnos az utolsó feladat nem teljesült, és így lett kevesebb az energiaital a szükségesnél.

feri465 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.