Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. amanda10

amanda10 Járnitanuló

A FÓKÁT NEMTUDOM KIVÁLTANI AVIRGOK MEG VANNAK,DE NEMLÁTOM A FÓKA KAMRÁT

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A 9. kamrában kell keresned.

3. karesz

karesz Fórumprofi

Szép napot kívánok! Meg tudná valaki mondani, hogy mi volt az e havi Rackó ajándék?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

karesz kedveli ezt.
  5. karesz

karesz Fórumprofi

Kuzdern kedveli ezt.
  6. aniko1956

aniko1956 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy a "széfet!" melyik állatnál lehet kiváltani?Köszi a választ előre is.

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Széfkészítő műhely a pocok terményes ólja.
    Kiváltani, megépíteni nem lehet.
    Oroszlán szeme és a nagy vonatrablás, a gazdaköri feladatokból lehet 1-1db-t szerezni.
    Valamint cserenapon lehet hozzájutni.

Termény:
    Széf

Termény pajtaértéke: 842

Széfkészítő műhely

Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db pocoktáp, 1 db pocok
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .........................................
    NévTulajdonságok
    .....................................
    ÉpítőanyagJátékba kerülésMegjegyzés
    [​IMG]Széfkészítő műhelyTermény: 1 db széf
    Érési idő: 20:00 óra
    Tapasztalatpont: 200 TP
    Trágya mennyisége: 5 db
    -2017. május Ólgőzös- Ólgőzös 2017.05.
    - Ólgőzös 2017.11.
    - Tárgyválogatás 2017. december
    - Az oroszlán szeme gazdakörből szerezhető 1 db
    - A nagy vonatrablás gazdakörből szerezhető 1 db
    - Ólgőzös 2019.03.

aaa

Kuzdern kedveli ezt.
  8. Bucukipocica

Bucukipocica Junior szaki

Szia!
    Biztató: Én az elmúlt hónapban szorultam rá a laptopvásárlásra a távoktatás miatt, kerekítve egy 20asért sikerült minden igénynek megfelelő gépet találnom (az egyetemista pénztárcákat sem a legújabb gamer számítógépekre szabják :D) Win10-zel bizományiban, ami kitűnően szuperál. Ilyen helyeken érdemes lesz körülnézni, ha vége lesz a korlátozásoknak, nagyon figyelve a kipróbálási időre - általában 3-7 nap, amikor még visszavihető a gép az üzletbe és térítésmentesen javítják az esetlegesen felmerülő hibákat. A moderátoroknak teljesen igaza van, semmi extrára nem kell gondolni a (régi-)új géppel kapcsolatban.
    Sok sikert! :)

9. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Szia!

Megcsináltam a csigát és nem találom a praliné talányos fát.Szerettem volna kitenni.Ezért csináltam ezt a sort.
    ID29184216 ancsa103

10. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia ancsa103!
    A Praliné talányos fát, amennyiben sikeresen elvégezted a feladatot a farmos menüdbe rakta a program.
    Pillanatnyilag nincs a közelben ellenőrzésre jogosult kolléga, de amíg megérkezik, kérlek egy frissítés után ellenőrizd, hátha csak "elakadt" útközben, és mégis odakerült, ahová való, - addig a türelmedet kérem.

Közben megérkezett a kollégám, és megállapította, hogy: a csigás feladatsorból nem a "Praliné" talányos fa (6db) feladatot teljesítetted, azért nem találod a fás menüben.
    Abban a sorban a 30 mézgombát adtad be, és csillagokat kaptál cserébe.

11. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm.További szép napot!

Köszönöm.

Véletlen adtam be,másnap a harmadik sort csináltam.Megkaptam a 8 vidám állatok ládát.Ezek szerint búcsút mondhatok a fának.
    VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!

Összevontam a hozzászólásaidat, mivel a Fórum szabályzata értelmében ugyanazon játékos hozzászólásai nem jelenhetnek meg egymást követően, hanem a "szerkesztés" művelettel ki lehet egészíteni az előző hozzászólást.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. =Andulka=

=Andulka= Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az hogyan lehet, hogy a Kalózbarlangban 36 FA egy magnóliafa, 28% kedvezménnyel, míg a faiskolában kedvezmény nélkül 30 FA? :eek:

13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia =Andulka=!
    Esetenként előfordul, hogy különböznek az árak a kalózos barlang és a faiskolai árak tekintetében.
    Nem törvényszerű, hogy azonosaknak kell lenniük az áraknak.
    A gazdaboltban időnként változnak az árak, hogy kedvezőbbé tegyék a vásárlást, ami nincs mindig pariban a kalóz barlangos árral.
    Amikor a játék elején bekerült a játékelemek közé a kalózok barlangja, akkor ott azt az árfekvést határozták meg erre a fára, hozzátéve még az eseti kedvezményt is.
    Figyelni, és keresni kell a különböző ajánlatok között, hogy melyik az, amelyik számunkra a legmegfelelőbb, hiszen 50%-os Gazdaraktár akciók is vannak, és ezért úgy kell választanunk, ahogy nekünk legjobban megéri.

14. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Sziasztok!A házavató eventet befejeztem de a felhőbe nem tudom ki rakni mert azt irja hogy nincs meg a tárgy peddig ott van látom- Elöre is köszönöm:)

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezek a dekorok "szokás" szerint különlegesek. Előbb ki kell tenni a farmra, learatni x alkalommal, törölni, majd azt követően tudjuk kitenni a felhősorra.

16. eva19650120

eva19650120 Junior szaki

Köszönöm szépen!

Kuzdern kedveli ezt.
  17. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia. Kérdezném, hogy a házavató eventnél a póknál beadtam mind az ötöt, ki is van pipálva, de a zöld plussz jelre kattintva nem adja oda a kötözködö pókot, és nem jelenik meg a 6.-ik sor sem , hogy meglegyen a felhöm. Segitséget kérek, hogyan legyen tobább a játék. Elöre is köszönöm a választ. Üdv: Zsóka

18. |Tamás|

Szia!

mit jelent az, hogy mind az 5-öt?
    5 szintes, de egy szinten 3 feladat is van.
    Kérlek nézd át az eventismertetőt, hasonlítsd össze a saját játékoddal, mert így ahogy leírtad, sajnos nem egyértelmű, és adatok nélkül megnézni sem tudom, hogy állsz.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/házavató.19292/

19. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Mind az öt szintet teljesitettem a három állatnál, a póknál nem tudom beváltania a kötözködö pókot, igy nem tudom hogy lesz meg a felhöm. Zsóka56, ID:1412578 Köszönöm ha válaszolsz.

20. |Tamás|

Megnéztem, még egy kevés Tavaszi tőzike hiányzik, azért nem tudod befejezni a feladatot.

Optex2 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.