Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Elnézést!!! MEGTALÁLTAM!!!! Még előtte van a papagály tenyésztés.

2. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Sziasztok, patiapeti ID: 2020437 vagyok. A 2018-as titokzatos labirintus felhőm két kitehetőjét nem találom. (kettős kutyaszorító, a labirintus fantomja.) Cserélni nem szoktam. Már többször mindent átnéztem de egyszerűen nem találom. Ha tudtok ebben segíteni, köszönöm.

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia patiapeti!
    Rossz hírem van.
    Az ellenőrzésre jogosult kollégám megnézte, és megállapította, hogy sajnos az eventből anno azt a két dekort nem sikerült megszerezned.
    Emlékeztetőnek meg tudod nézni az event ismertetőt, hátha neked is beugrik:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-titokzatos-labirintus.17289/
    Talán most az Ajándék és cserenap idején sikerül megszerezni azokat.
    Sok sikert kívánok hozzá!

jófarmerlány kedveli ezt.
  4. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

Szia, Köszönöm a gyors választ. Elfogadom amit írsz, nem emlékszem pontosan az eventre, de azt nem értem akkor a felhőm hogyan lett meg. A kiírás szerint 55 játék után kapom meg és a kitehetők előtte vannak. Köszi.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek keresd fel a játék supportját.

6. ancsita2001

ancsita2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A Fás válogatás által, kb. 20 perccel ezelőtt részt vettem a "fasorsolásban" négyszer, de csak két "adagot" kaptam meg. Ha minden igaz, egy akáciafát (nem kaptam meg), egy sorsolás alatt egy bájitalfát és egy bájitalfa XL-t kaptam (ezek megvannak), egy afrikai ezüstfát (ez is megvan) és a negyedik vásárlásomkor szintén két fát kaptam, egy simát és egy XL-eset de ezek sincsenek meg, annyi biztos, hogy sárga termésük volt. A farmaranyakat le is vonta, a négy vásárlásét. 22 volt, most 2 van. Ha nem lehetséges, hogy megkapjam a hiányzó fákat, legalább a farmaranyakat megkaphatom? Hiába léptem be újra, nincsenek sehol.
    ID:14488383

7. |Tamás|

Szia

Nyertél:
    Bájitalfa XL - Főfarm jobb alsó sarok
    Huang pi fa XL - Menüben
    Akáciafa - Menüben
    Afrikai ezüstfa - főfarm jobb alsó sarok

8. senga77

senga77 Junior szaki

Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, ha a fűvészkertben a fákat megszórtam kacsa kata trágyájával de valamiért nem az összes fánál jelzi a többlet termést. senga77 id 1923080 Köszönöm ha megnézitek.

9. |Tamás|

Szia!

Pontosan hol van az a füvészkert, illetve most mennyit mutat, és szerinted mennyinek kellene lennie?

10. senga77

senga77 Junior szaki

A főfarmon van, sárgabarack fák vannak benne. Most jó de az előző betakarításnál 4 fánál 8 termést mutatott 4 fánál pedig 12-t.

11. |Tamás|

Mivel learattad, ezért sajnos már nem tudok vele mit kezdeni.
    Legközelebb ha bármi ilyen van, akkor ott kell hagyni, míg nem mondunk rá semmit, mert így sajnos nem tudjuk már ellenőrizni.

12. interlala

interlala Fórumprofi

Szép Farmos Napokat!
    Egy kérdés már megint, megint hál a farm istennek, megint van ajándékozás és csere bere, de sajnos megint nem lehet kűldeni a cápás dolgokat, DE miért, légyszi nem tudok cápafogat tenyészteni. interlalaID:20489972

13. |Tamás|

Szia!

Kérlek olvasd el a hivatalos közleményt, amiben bejelentettük ezt a cserenapot.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-és-kereskedelem-event.19342/

14. interlala

interlala Fórumprofi

Kuzdern kedveli ezt.
  15. senga77

senga77 Junior szaki

Köszönöm! Automatikus szüretelés van beállítva és elfelejtettem , hogy ki kellene kapcsolni.

16. tök-farm

tök-farm Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma délelőtt aktiváltam a mézfát a Bölcstölgynél, a 150 csillagot levonta a rendszer, de a fát nem találom. tök-farmID: 56035586

17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Japánakác néven keresd a Farmos menűben

Kuzdern kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Az a rúna amire mézfa van írva, az japánakác fát ad.
    Mézfa nincs a játékban. (egyelőre)

Kuzdern kedveli ezt.
  19. tök-farm

tök-farm Fórum-zöldfülű

Köszönöm, az megvan , elég sok fát vettem, azt hittem én nem figyeltem mit kaptam. Tovbbi szép napot, jó játékot! tök-farm

Kuzdern kedveli ezt.
  20. ancsita2001

ancsita2001 Fórum-zöldfülű

Nem értem pontosan, hogy melyik menü (ha esetleg több is van), mert ahol a farmra nem kirakott fák szoktak lenni, ott nincs.
    Gazdanevem ancsita2001

Csatolt fájlok:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.