Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. skabla1996

skabla1996 Fórum-zöldfülű

Igen,pontosan így csinálom,és bizony ma is ugyanez történt. Előtte kiszámoltam és nem adta hozzá. Maradtam a szintemen,pedig gratulációt is kaptam. Nem ebben a fiókomban történt,köszönöm,skabla1996

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

1. Mindig arról a farmról jelezd a problémádat, ahol az fellépett.
    2. Nem kell semmit kiszámolnod! Bontás előtt megnézed, hogy áll a csík, és bontás után is megnézed. Ha a kettő közt van különbség, akkor hozzáadásra került a TP érték.

skabla1996 kedveli ezt.
  3. Norella404

Norella404 Törekvő

Sziasztok!
    Üzlet és ajándék cserében nem kaptam meg azokat a tárgyakat,/ fa/ amiket elcseréltek velem.
    Köszönöm szépen, ha az illetékes utána tud nézni.

Gazda: Norella404ID: 54251387

4. nusika55

nusika55 Fórum-zöldfülű

https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13299/
    kedves farmerama gondjaim vannak a játékkal nemkaptam meg a 35 csillaggal beváltott földem eltünnek dolgaim a farmról ,nyertem egy guanovárat de a ledarált 6 db denevértápot nemengedi odaadni az állatoknak mindig a malmot hozza be hogy daráljak újjat! nemtudom mi lehet a baj! gazda nevem:nusika55 Id:56237835! kérlek segitsetek! Nusika

5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Norella404!
    Hol hirdetted illetve cserélted a portékádat? A csere topik révén, vagy a farmon a cserés felületen?
    Mit ajánlottál, és mit kértél cserébe? Mert így nem tudjuk, mit is keressünk?
    Frissítettél utána?

6. Havasi_Gyopár

Szia nusika55!
    Kérlek pontosítsd a keresett, ill. reklamált dolgokat:
    - milyen földet, hol?
    - hol nyerted a guanogyárat (mert guanovár nincs!)
    - ki van váltva a teliholdas területen Jacknél a denevér ólja?

7. nusika55

nusika55 Fórum-zöldfülű

kedves suport nemkaptam meg a 35 csillaggal beváltott tisztás 1 földemet eltüntek
    delgok a kamrámból a denevéreimet nemtudom megetetni mert letilt a játék stb...
    kérem segitsetek! szomszédokat sem enged jelölni mert nemlehet beirni a gazda
    nevet! előre is köszönöm Nusika

8. Havasi_Gyopár

Szia Nusika55!
    Kérlek először is frissítsd a játék oldalát, és nyugodj meg kérlek.
    A dolgok csak úgy nem tűnnek el a játékból.
    Az Erdei tisztáson is megkaptad a kiváltott területet, csak nem parcelláztad ki megművelhető földnek. A földeket 2*2; 1*2; vagy 1*1 neked kell kiraknod. Vagy ha szeretnéd befásítani, vagy ólakat szeretnél kirakni, akkor ne rakd ki a földeket, hanem a sima zöld területre pakold ki azokat:
    upload_2020-4-9_15-2-31.png

Nem írtad konkrétan, hogy milyen dolgokat hiányolsz?
    A guano gyár a denevér terményes ólja. Ahhoz, hogy azt megetesd, kell denevér + denevér táp.
    Ahhoz viszont, hogy legyen denevéred, ki kell váltani a Telihold kertben a denevér ólját, amit legközelebb április 14.-én nyitnak ki, amennyiben ez még nincs meg neked. Itt tudod kiváltani Jacknél: a bal szélső a denevér ól, mellette pedig a denevér tenyésztést tudod kiváltani.
    Amint ez megvan, tudod szaporítani a denevéreket.
    Denevér
    Farmos állat
    Szükséges szint: 10.
    Kategória: emlős
    Pajtaérték: 220
    Tenyészthető: igen
    Denevértenyésztés joga Jack boltjában kiváltható: 1000 db rémtök, 2500 db gülüszem, 3000 db koponyafa, 2000 db vénusz légycsapója
    Terményese: van
    Táp hozzávalója: 1 db alma, 1 db szilva
    Táp keverési ideje: 15:00 perc
    Égig érő paszuly - Bölcs tölgy felhősor 4: 30:00 óránként 1 db albínó denevért ad.

Denevérbarlang

Jack boltjából kiváltható, műhelyben megépíthető.
    Szükséges szint: alapól 10. szint, fejlesztések 21. szint
    Tárgy mérete: 2x2

Termény:
    Guanó

Termény pajtaértéke: 685

Guanógyár
    Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db denevértáp, 1 db denevér
    Szükséges szint: alap terményes ól 17. szint, fejlesztések 21. szint
    Tárgy mérete: 2x2
    Az állatokról ólakról és azok terményes óljairól itt tudsz bővebben tájékozódni, ha rákattintasz a zöld szövegre:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

9. Norella404

Norella404 Törekvő

Köszönöm szépen, már előkerültek az elveszett, megkapott fáim.. :) Frissítenem kellett, valóban..

Kuzdern kedveli ezt.
  10. Angela575

Angela575 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Bajban vagyok. Angela574 néven voltam és a 74. szinten. Már rég nem játszottam és most nem tudok belépni. Újból regisztráltam de ha lehetne szeretném folytatni az Angela574 néven szereplő játékomat. Köszönöm

11. levi5

levi5 Törzsjátékos

Prémium előfizetésem van, a normál farmos malomban minden rendben van (1 szupertápot 4 és fél óra alatt keveri ki) , de a trópusi malomban nincs megfelezve a keverési idő, teve tápot akartam keverni de kiadja, hogy 45 perc, elvileg 22 és fél perc kéne, hogy legyen. A gépet most takaritottam ki.Mi lehet a baj?

12. Havasi_Gyopár

Szia Angela575!
    Sajnos ez ügyben mi itt nem tudunk segíteni, ezért írjál kérlek a játék supportjára, amit így érhetsz el:

A felkiáltójelnél lenyíló ablaknál az Általános kérdéseket válaszd, ahol részletesen legalább 140 karakterben részletesen írd le a problémádat. Onnan fogsz majd kapni választ a problémádra. Arra nagyon ügyelj, hogy olyan e-mail címet adjál meg, amit rendszeresen olvasol, hogy a választ olvasni tudjad.
    Általános-kérdések-support felülete.png

A supporttal való levelezésed levéltitoknak minősül az Adatvédelmi szabályok értelmében, így arról máshol már nem írhatsz.
    Köszönöm ez ügyben a megértésedet.

13. Havasi_Gyopár

Szia levi5!
    Ha bemész a Prémiumvillába, akkor mit látsz a lejáratra vonatkozóan, vagyis a jelenlegi előfizetésed mikor telik le?
    Mennyi teve táp gyártást szerettél volna indítani a malomban? Nem lehet, hogy annak a lejárata átnyúlik a prémium tagságod lejárati határidején?

14. levi5

levi5 Törzsjátékos

5 nap és 3 óra van hátra a prémiumból, de tervezem meghosszabitani, nagyobb tételt 990 db-ot szerettem volna inditani.

15. Havasi_Gyopár

Szia levi5!
    Akkor jól sejtettem, hogy az lehet a jelenség oka.
    Javaslom kisebb mennyiség indítását, amennyi malomidő belefér a prémium lejáratig. Amúgy sem praktikus ilyen hosszú időre lefoglalni egy táp gyártására a malmot, mert addig amíg nem végez, nem indíthatsz más táp gyártást.
    Egyébként, ha túlnyúlna a malomidő, akkor amint megveszed az újabb prémium tagságot, akkor automatikusan visszaugrik a 22' 30" -as malomidőre.

levi5 kedveli ezt.
  16. levi5

levi5 Törzsjátékos

Erre, hogy lejárat elött pár nappal igy jelenik meg nem is gondoltam, bár most előszőr probálkoztam ilyen nagy tétellel. Köszi a segitséget. Kellemes Ünnepeket !!!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  17. Havasi_Gyopár

Szia!
    Szívesen!
    Neked és a családodnak is kellemes ünnepeket és vigyázzatok magatokra!

levi5 kedveli ezt.
  18. levi5

levi5 Törzsjátékos

Vigyázzatok magatokra mindannyian az egész moderátori csapatnak meg játékosoknak üzenem ezt, ezekben a nehéz időkben ti ugyanigy itt vagytok és segitséget adtok amiben lehet. Jó, hogy van ez a játék az ember még kikapcsolódik egy kicsit.

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  19. gabiszi

gabiszi Járnitanuló

Szervusztok!
    Lehet, hogy nem ide kellene írnom, de nem megy a tojásfestés: nem tudok mintát rajzolni. Ha piros az alap, és sárga minta van, akkor egyszerűen átvált sárgára. Kérlek, segítsetek.
    Gazda: gabisziID: 17025919
    Kellemes ünnepeket kívánok!

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Helytelen sorrendet követsz: piros festék, tojás, sárga festék, tojás.
    Helyes: Piros festék, sárga festék, tojás.

gabiszi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.