Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabiszi

gabiszi Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm! gabiszi

Kuzdern kedveli ezt.
  2. skabla1996

skabla1996 Fórum-zöldfülű

Szia,rendben és köszönöm. Ott fogom jelezni,bár szeretném megkérdezni,hogy mindegyik farm más szerver? Bocsánat,de 50 éves fejemmel nem annyira világos :D

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy szerver létezik, minden farm ugyan azon van.

4. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok! Tudja valaki,hogy a pinkie pie sütit miért nem lehet aktiválni? Köszi.

5. |Tamás|

Szia!

Azért, mert minden aktív bónuszod már meghosszabbításra került, azért nem enged pinkie sütit enni.

6. Akela

Akela Fórum ismerője

Köszönöm a választ,de eddig mutatta a fülön,ezek szerint már nem jelzi ki.

7. |Tamás|

De igen, most is jelzi. Bónusz alsó sarkába tesz egy órajelet.
    (Megváltozott az ikon az új házikedvenc miatt, mert az is ezt a bónuszt adja, csak a bónusz mértéke más)

Akela kedveli ezt.
  8. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Lehetne a hírek oldalon az akcióknál megjelentetni a turbo-malom előfizetést, hogy jobban felhívja a figyelmét a szórakozott játékosnak? majdnem nem találtam meg. A boltban a felszereléseknél sikerült ráakadnom, nem is a szolgáltatásban.

9. |Tamás|

Szia!

Megjelenik, csak több hír van, mint ami egyszerre meg tud jelenni a hírek felületen, így területváltásonként érdemes átlapozni, és elő fog jönni.
    Vagy érdemes az eventórát megnézni, ott ilyen eshetőség nincs, mert megjelenik minden.

10. senga77

senga77 Junior szaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Nem találom a csigacsúszás dekorom.
    senga 77 id 1923080
    Köszönöm ha megnézitek !
    Kellemes Ünnepeket !

11. |Tamás|

Szia!

Kincses szigeten a jobb felső sarokban van.

senga77 kedveli ezt.
  12. senga77

senga77 Junior szaki

Nagyon köszönöm!

13. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Sziasztok! Nem találom a béka-szökőkútat. légyszi segítsetek! ID: 40141954

14. |Tamás|

Szia

Fények ösvénye felhősor 2-re helyezted fel.

Idén is várható a rackó dekorokhoz felhősor, így ezeket lehetőleg hagyd a menüben.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. nandi82€

nandi82€ Fórum-zöldfülű

sziasztok! van egy régi farmom amit nem használtam jó pár évig most beakartam lépni de nem tudok mivel a regisztrációs email címem is megszünt már így a jelszó emlékeztető kizárt. Esetleg van lehetőség megváltoztatni az email címet? szeretném újra használni. A farm neve -várteréz.nándi- és a 85 szinten van. Előre is köszi

16. |Tamás|

Szia!

Mivel találkoztam az ügyeddel Supporton, ezért már azt sem mondom, hogy Keresd fel a Supportot, mert egyedül ott tudunk erre megoldást találni. Válasz levelet is Én magam küldtem ki Neked, arra az email címre, ami megvolt adva amikor elküldted a kapcsolatfelvételi lapot (mikor nyitottad, akkor ott van egy email cím, amit tudsz szerkeszteni)
    Tehát várjuk a válasz leveledet a kiküldött válaszunk alapján.

zsani_apja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    érdeklődni szeretnék, hogy OTP s kártyával miért nem tudok, turbó malomra előfizetni? Eddig soha nem volt gond a rendeléssel. Azt írta ki hogy válasszam a Paypal-t. De én csak így tudok simán rendelni.

18. |Tamás|

Szia!

Kérlek keresd fel a játék Supportját, és válaszd az általános kérdések témakört. (ne a probléma a megrendeléssel)

jucus100 kedveli ezt.
  19. nandi82€

nandi82€ Fórum-zöldfülű

szia! a köszi a gyors választ és a segítséget szuperek vagytok.

Kérlek, legközelebb ne nyúlj bele az idézésbe, ne törölj ott semmilyen adatot, szöveget, számot.
    Egyszerűen csak a válasz kapcsolót kattintsd, majd nyomj egy entert a billentyűzetedről, és írjad a szöveget, amit elterveztél. (Így nem bontod meg a posztot, nem keltesz zavart, melyet másnak kellene helyrehozni)/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.4.20
  20. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm :)

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.