Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

2. Nildia

Szia bonba73_!

Annál többet én sem tudok mondani sajnos, mint ami a Hivatalosban benne van jelenleg.

3. Nildia

Szia fairmike!

Pontosan mi a gondod a Pulyka óllal? Kifejtenéd?

4. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Próbálom higgadtan megkérdezni:
    Miért oda kell hogy írja?
    Volt egy hiba, jelentve lett, kijön egy hivatalos hogy mostantól okés a dolog, de arról egy karakter sem látható hogy mi van az alaphibával. /azokkal akik learattak és nem számolta a tp-t érte/
    Csak azért szólok hozzá én is a témához, mert érintett vagyok benne én is.

patakvera kedveli ezt.
  5. fairmike

fairmike Járnitanuló

Szia! mellékeltem egy képet is. Még folyamatban van a tenyésztés, de ott van az "aratásra figyelmeztető jel". És ez nem változik a tényleges aratás és újraindítás után sem. Csak ennél az ólnál figyeltem ezt meg. Bocs, ha pontatlanul fogalmaztam.

6. Nildia

Szia Ylyuszvölgye!

A Party pörgetés normál ára 8 Farmarany.
    A Party pörgetés vásárlási akció még nem online, előre láthatólag ma délután 6-kor indul

7. delfin929

delfin929 Fórumprofi

De a tölgyön kiváltott rúna az EGÉSZ farmon érvényes, nemcsak a tölgynél, így csökkenie kellet volna az időnek akkor is, ha az ól a főfarmon van kinn. Most néztem meg a Bahán. Kitettem az xxl-es papagájt, és az érési ideje pont 10 %-kal csökkent a tölgyön kiváltott rúna miatt. Amikor a kaméleont kitettem, még az 5 %-os felhősoros csökkentés is élt - gondolom, ennek utána lehet nézni -, így -ahogy írtam már -, 15 %-kal kellett volna csökkennie az érési időnek, de nem csökkent semmivel.

8. .Gyógyegér.

.Gyógyegér. Junior szaki

Igen Kedves Nildia!
    Prémiun tagságra való tekintettel, ismét be is kapcsoltam az autómatikus aratást, meg is jelent kb 27.000 Tp, de ez édes kevés ahhoz, amit egy aratással learathattam volna, s kezdhettem volna a növénytermesztést.
    Most ott állok félig megtermelt TP-vel, és egy rakat félnövésben lévő mamutfával, remélem meglesz 24 órán belül a maradék, s igy csak egy napot csúszok az eventtel.
    Esetleg lesz TP jóváirás?
    Üd.: Gyógyegér

9. Ylyuszvölgye

Ylyuszvölgye Fórum ismerője

Köszönöm szépen, közben rájöttem Én is :)

10. Nildia

Szia!

Az rendben van, hogy az egész területen érvényesül a hatás.
    De nincsenek az óljaid megitatva, ezért mutat Nálad többet. Adj nekik vizet, lejjebb csökken az idő is.

11. Nildia

Szia fairmike!

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, okozhatja egy beragadt süti a problémát. :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve próbálj meg belépni másik böngészőn keresztül a játékba, és ott próbáld meg az aratást.

12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

13. Nildia

Szia .Gyógyegér.!

Amint újabb információnk van, tudatjuk, mint ahogy az az utolsó ezzel kapcsolatos Hivatalosban is szerepel :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11871/#post-146936

14. Nildia

Szia Pokimoki72!

Amint újabb információnk van, tudatjuk, mint ahogy az az utolsó ezzel kapcsolatos Hivatalosban is szerepel :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11871/#post-146936

15. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Akkor nézzük még egyszer, xxl-es papagáj normál érési ideje 1óra 48 perc. Kitettem, megetettem, vizet nem adtam, így lett 1óra 37 perc, ami 10%-os időcsökkenés. Ha adok neki vizet, ez az idő tovább csökken. A problémám - még egyszer - az, hogy etetéskor semennyivel nem csökkent a hivatalosban megadott érési idő, pedig az adott felhősor is aktív volt, és a tölgyes rúna is. 15 %-kal kellett volna csökkenie az időnek víz nélkül. Ehelyett semmivel sem csökkent. Erre szeretnék választ kapni, hogy a kaméleonnál miért nem működik az, ami a többi ólnál igen.

16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Egy kis aprócska kérdésem lenne!
    Akik már learattak az automatával és nem íródtak jóvá a Tp-k azokkal mi lesz?
    Az nagyon szép és jó, hogy már számolja, de aki már learatott azokkal mi lesz?
    Felejtsük el és kezdjük előlről?

patakvera kedveli ezt.
  17. Nildia

Szia kukac42!

Mint ahogy a Hivatalosban is olvasható, a további ezzel kapcsolatos infókat is ott osztjuk meg.
    Jelenleg ennyi az információnk, amit ott olvashatsz :

kukac42 kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

patakvera kedveli ezt.
  19. georga06

georga06 Fórum hercege

Neharagudj, de sima tapetetessel nem csokken az ol eresi ideje. A 10%-os csokkenes a tolgyes runa miatt lett neked. Ha megitatod akkor fog csokkeni az eresi ido. Az allatoknal csak a viz es a szupitap csokkenti az eresi idot, a sima tap nem, mert az mindenkepp kell, hogy egy tenyesztes elinduljon. A viz es a szupitap pedig nem muszaj.

Bocs Nildia, hogy kozbe avatkoztam:)

20. Ency0922

Ency0922 Járnitanuló

Sziasztok! Ma kaptam házasságra felkérést, el is fogadtam, de nem kaptam meg a lugast, és a társamnak azt írta, hogy elfogadtam, meg azt is, hogy visszautasítottam. Meg tudnátok nézni, kérlek? Név: Ency0922 ID: 37631693

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.