Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Folyamatosan frissítettem.
    Most indult el :)

2. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    A webhely nem érhető el

Most kellene aratnom!
    Bónuszok meg lejárnak.>:(:mad::cry:

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A türelmeteket kérjük szépen, mert nemzetköziben is vannak jelzések, így már a központ foglalkozik ezzel a hibával.

fiam62 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Hal istennek,a hibát elhárították.
    Már működik.

Utoljára szerkesztett: 23.4.20
  5. birka64

birka64 Járnitanuló

[​IMG] Sziasztok! megint nyűgösködöm, átolvastam a leírást elkészítettem a papagáj fészkeket, de nem tudom odaadni neki, mint látható a képen nem zöld az ajándékozás. Nem tudom mit rontottam megint el, legyetek szívesek segíteni. előre is köszönöm

6. monikaf7676

monikaf7676 Utánpótlás-írogató

Szia ismét!
    50 db fészek kell egy etetéshez!

7. birka64

birka64 Járnitanuló

Bocsi a zaklatásért nekem ezaz event jött be, vagy csak ma nagyon elvagyok magammal. Még egyszer köszönöm!

8. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Kedves Modi, tudnál segíteni nekem?
    Jucusfalva vagyok, ID 4035563
    Kicsit kapkodtam Rackónál, volt 2200 valamennyi növényem, rákattintottam, levette és aztán aztán íródott ki, hogy Rackó......
    Utána megint be kellene tennem az 1.340-et.
    Meg tudod nézni és be tudnád tenni, mert úgyis lassan termelődik a növény, a kerékkel eddig még nem volt szerencsém.
    Előre is köszönöm. :)

9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Bizonyára nincs semmi gond a játékkal. De a haladást jelző csík lassan telik.
    Az elsőt leszámítva, minden alkalommal 1340 eventnövényt kér, beadandóként a feladat. Az utolsóknál kicsit többet 1900db.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-otthonülők-event-2020-április.19413/

jófarmerlány és Jucusfalva kedveli ezt.
  10. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ, nem néztem táblázatot és kapkodok, türelmetlen vagyok, rosszul bírom a karantént :)
    Csodás napot! Üdv.: Jucusfalva

11. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! 21.24-kor a műhelybe barkácsoltam fülmelegítőt kétszer és gőzölgő szaunát. Nem jelent meg a ládába. Kérem segítségeteket!
    ID 34351982

12. Kékmadár1

Szia!
    A bahán kerested az ólas menüben?

13. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! nem a bahán kerestem de ott megtaláltam köszönöm szépen a segítséget.

14. boszibabus

boszibabus Aktív író

Szia!
    Lehet hogy valamit nem jól csinálok, de nem tudom kirakni a fészekpáfrányt az esőerdőbe, pedig van hely. Tudnál segíteni? Köszi

15. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek részletesen írd le! Pontosan mit csinálsz, és mi nem sikerül?

16. boszibabus

boszibabus Aktív író

Van egy papagáj fészekpáfrányom és az esőerdőre szeretném kirakni, de amikor rákattintok akkor nem engedi kirakni. Mintha minden hely foglalt lenne pedig van üres. Már vetőgéppel is próbáltam, de úgy sem ment.

17. Kékmadár1

Kézzel töröld ki a földparcellát és tedd ki újra. Lehet valami megjelenítési hiba miatt nem tudod elvetni a növényt.
    Egy alapos géptakarítást is javasolnék neked.

18. boszibabus

boszibabus Aktív író

Köszönöm sikerült!

Kuzdern és Kékmadár1 kedveli ezt.
  19. ircsike51

ircsike51 Aktív író

Sziasztok! A zerge nagyon ugrál, nem tudom megetetni. Mit csináljak? (frissítettem, gépet kikapcsoltam)

20. Kékmadár1

Szia!
    Arra a pontra kattints ahol a zerge áll. Akkor is ha közben éppen ugrik, ne akard, nem kell eltalálni a kattintással. Meg fog jelenni egy kis ablak és ha van lekevert tápod, rákattintva megetetted a zergét.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.