Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pinyo70

Pinyo70 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Pinyo70 5102462
    3 tárgyat keresnék.Nem tudom hova tettem őket.
    1. Tökéletes méret
    2. Hatásos főzetek
    3. Ünnepi szellem
    Köszönöm előre is a segitséget.

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Pinyo70!
    Az arra jogosult kollégám ellenőrizte, és az alábbiakat látta:
    1. Tökéletes méret - A Hármas felhősor 3-on van,
    2. Hatásos főzetek - nincs a birtokodban,
    3. Ünnepi szellem - nincs a birtokodban.

Ezen a linken megtalálod ezek játékba kerüléséről és a hozzáférhetőségéről az információt: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-teliholdas-világ-újdonságai-2019-október-1.18666/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-teliholdas-világ-újdonságai-2019-október-2.18717/

3. nagyfarm28

nagyfarm28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni. Állandóan kidob a gép a játékból. ID: 55058656

Délelőtt még tökéletesen működött.

Előr is köszönöm a segítséget.

4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs más jelzés kidobálásról.
    javaslok egy böngészőváltást és egy alapos takarítást számítógépeden a >>CCleaner<< program segítségével.

5. nagyfarm28

nagyfarm28 Utánpótlás-írogató

Firefox böngészőm van a legújabb változat.Ma már többször is takarítottam a CClener programmal. Mikor be akarok lépni beviszem a jelszót és a belépés gombra kattintok rögtön fekete az egész terület és nem csinál semmit. Nem a Flash Playerrel lehet a baj?

6. Kékmadár1

Ezt nem tudjuk innen megmondani.
    Ezért javasoltam böngészőváltást is. De a böngésző bezárása és újraindítását is megpróbálhatod.
    Vagy magát a számítógépet is újraindíthatod.
    Foxot használok én is és nincs gondom. Verzió: 74.0 A flash pedig: 32.0.0.207 verzió

7. [JÚLIA06]

[JÚLIA06] Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nemtudom mennyire számít bugnak vagy sem, de egy személyes problémám adódott a játékkal kapcsolatban. Mivel elég régen játszottam már, visszatéréskor eltűnt minden ismerősöm(amivel eddig semmi baj nincs),De viszont volt egy házastársam, és az is viszont eltűnt, nem tudom hogy lehet feloszlatni azt a bizonyos házasságot, mivel már nincs az ismerősem közt.:oops: Ehez kérnék segítséget.
    Előre is köszönöm!

Szép napot nektek! :)

8. Havasi_Gyopár

Szia [JÚLIA06]!
    Ezen a linken tudsz tájékozódni a farmos házasságkötéssel és a válással kapcsolatban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/házasságkötés-válás-esküvői-lugasok-működése.443/
    Első lépésként az esküvői lugast kell törölni, akárhova is volt kirakva.
    Ha megadod az ID számodat, farmnevet, akkor segíteni tudunk a régi együttlét megszüntetésében.
    Kérd a "volt" házasság megszüntetését itt a fórumon az azonosító adataiddal.
    Az admin jogú kollégák felbontják a házasságot.

9. [JÚLIA06]

[JÚLIA06] Fórum-zöldfülű

Farmnév: [JÚLIA06] ID: 26461677
    Nem találom az esküvői lugast, valószívűleg már korábban töröltem.
    Ha lehetséges akkor szeretném kérni a volt házasság megszüntetését.

10. Havasi_Gyopár

Szia!
    [JÚLIA06] ID: 26461677
    Kész a házasság felbontása.
    Kérlek lépj ki teljesen a játékból, majd utána lépj vissza a farmra.
    Kezdeményezhetsz új kapcsolatot is most már, ha szándékodban lenne.

11. [JÚLIA06]

[JÚLIA06] Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:)

genka53 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  12. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

Nálam is ez a helyzet kb. 1 honapja .A 75.0 verziotol kezdődött a baj és azóta sem javult meg. Csak a chrome böngészőt tudom használni a játékra,az asztali gépen és a laptopon is ez van már mindent kipróbáltam semmi nem jött be, nem tudom mi történhetett.

13. Margó284

Margó284 Járnitanuló

Sziasztok! nehezen töltődik be a játék amikor átlépek a főoldalról a szédült szántóra, megjelenik a betöltő baris tábla eléri a 100 százalékot és nem tűnik el. Ki kell lépnem és újra visszalépnem hogy játszani tudjak. Játék előtt takarítottam a gépet CCLEANER-rel Margó284ID: 7876503

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Minden farmodon jelentkezik ez a probléma?
    Próbáltad már másik böngészőben megnyitni a játékot?

15. madarasitanya

madarasitanya Fórum-zöldfülű

Hello Törölve lettek a bankártya adatok.Vissza lehetne valahogy állitani,vagy uj farmer regisztráciora van szükség?

madarasitanya.
    ID: 44461568

16. Margó284

Margó284 Járnitanuló

Szia! Igen, köszönöm a választ, a Google Chrome böngézöt használom és eddig nem volt probléma vele.

17. Kékmadár1

Szia!
    Ha töröltek a bankkártya adatok, egy vásárlást kell kezdeményezned.
    És a banki felületen ismét megadhatod az érvényben lévő bankkártyád adatait.

18. madarasitanya

Köszönöm a választ,de sajnos semilyen bankártya adatokat nem tudok megadni,csak rapid transfer,aminél nem fogadja el a bankomat, paysafecard amit nem tudok jelen pillanatban feltőlteni,mert 2 hét karanténban vagyok,a másik
    Bigpoint GC és ezt meg nem ismerem.

19. Kékmadár1

Vásárolni szerettél volna, amikor tapasztaltad a banki felületed megváltozását?
    Kérlek ellenőrizd, milyen zászlót látsz, a banki felületen, a jobb felső sarokban?

20. madarasitanya

Hello.Valoszínű hogy rosszul fogalmazom,vagy rosszul teszem fel a kérdést.Semmilyen banki tranzakciot nem tudok végrehajtani,mert ez az opcio nem létezik nálam,csak az emlitet fizetési dolgok.Bankártya sehol sincs. Magyar szín van ott.Át kénne állítanom?

Ja és elnézést hogy ilyesmivel zaklatlak,zaklatom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.