Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Reggel ezt a mintát akartam kiváltani, és mivel nem zöldült be a beváltás gomb (és igen, elbambultam!) beadtam a középső 4 lámpásra valót is! És NEM a keretes alakzatot váltotta be, hanem a középső 4-est! Így én rengeteget buktam vele. Meg lehet nézni, hogy este már csak egy lámpás (a külső keretnél) nem világított, és azt reggel adtam be a reggeli aratás után! Szóval így nekem igen keserű a szám íze! :cry::cry: Úgyhogy ez a mostani event nagyon nem lesz a kedvencem (és úgy látom többünknek sem) mert úgy érzem, kicsit nagyon átverős!

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia rudcsi24!
    Ne haragudj, hogy cáfollak, mert nem átverős, csak több odafigyelést igényel.
    Kiválasztod a mintát, katt rá, és alul megjelenik nagyobb alakban, hogy biztosan lásd, melyik lámpásokra kell rákattintani és beadni a kért dolgokat. Minden egyes lámpás meggyújtása után a jobb oldalon levő szállítás gombra katt, egész addig, amíg nem lesz meg az a bizonyos minta. Utána megjelenik a mintán a zöld pipa, és akkor kell a beváltás gombra kattintani. Ekkor még rá is kérdez, hogy biztos, hogy ezt a mintát akarod beváltani? Tehát még itt is van olyan korrekciós lehetőség, hogyha másikat akarsz, akkor változtathatsz, de maximum csak bővíteni lehet az égő lámpások számát, veszteség nélkül, mert amit már beadtál, azt nem adja vissza a rendszer. Arra katt, és készen van az a minta. Ezután a rendszer a bal oldali sávon már hozzá is adja a korábbi minták számához az újat.
    Ha csak azokat a lámpásokat gyújtod meg amelyik mintát ki akarod rakni, akkor nem ír jóvá másik mintát, hisz nem azt raktad ki.
    Kérlek olvasd át még egyszer a beadási részt, mert a helytelen értelmezés miatt valóban csak plusz munkát okozol magadnak.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szentjánosbogaras-szabadtéri-buli.19615/

Zsófi0101 kedveli ezt.
  3. -zuza16-

-zuza16- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A neonfényes ólak eventben teljesítettem az összes feladatot, mégsem látom a felhősort. Kaphatok egy kis segítséget ehhez? Köszönettel: -zuza16- gazda, ID: 18527085

4. Havasi_Gyopár

Szia -zuza16-!
    Ha teljesítetted a komplett feladatot, akkor vagy a Befejezetlen soroknál Befejezetlen sorok.PNG tudod könnyen megtalálni, vagy az összes sorokat tartalmazó ikonra kattintasz, és a szűrőbe elkezded beírni, hogy Neonfényes és kiadja ezt a felhőt, csak a tieden a két neon dekor szürke lesz még, 3 db 1*2 -es dekort pedig a saját dekor állományodból kell kiválasztani hozzá.
    Neonfényes ólak felhősor 11

5. pirosPoloska

pirosPoloska Utánpótlás-írogató

Nem tudom ez ügyben hol kell segítséget kérni,de a délután folyamán eltűnt 600 farmaranyam.Utána tudnak nézni.

6. Havasi_Gyopár

Szia pirosPoloska!
    Az ellenőrzéshez kérünk egy ID számot.

7. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A holnap kezdődő gazdaköris eventnél,megvallom őszintén többször átnéztem,de csak a kér kitehető fejlesztését láttam.Nam találtam a kiírásban a 2 alapot,amire rátehetném a fejlesztéseket.Ha netalántán mégis elsiklottam a kiírás felett,úgy elnézést kérek,ha nem akkor választ.

8. Havasi_Gyopár

Szia fraudragon!
    Bent van az eventkiírásban: https://board-hu.farmerama.com/thre...gazdaköri-küldetéssorozat.19626/#post-1104391

Az event mechanizmusa és a küldetések:

Az event indulását követő első belépéskor (a tíz küldetés bármely időszakában jelentkezel is be) egyszerre kapsz két dekort (Homokvár-építész, Tengerpart ura), melyről a rendszer felugróablakban értesít.
    Ezek a dekorok a raktáradba kerülnek. ( Bal oldali menüsor>Raktár (faládikó)>Dekorok (Váza ikon).

Homokvár-építész

Tengerpart ura

Az egyes gazdaköri küldetések befejezésekor felváltva egy-egy fejlesztést kapsz.

9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm a választ!De nem kaptam kedvet még ígysem ehhez az eventhez...

10. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, szeretnék segítséget kérni. Már beadtam 3 mintát, a 4. leadása után a zöld pipára kattintva beadtam, a jutalmat meg is kaptam, de a teljesitett 4 lámpa világos maradt, most nem aludt el, mint az előző 3 nál. Olvastam, hogy ilyen probléma volt, de már javitva lett, nálam ma du. leadott 4. minta után még igy van. Frissitettem, de a 4 lámpás világit, beadva, zöld pipa ok, teljesitve a feladat. Igy nem merem folytatni a következő minta kirakását mert a kiválasztott új minta melett-benne látszik még az előző leadott. Tegnap 3 feladatot teljesitettem, a mai 4. minta leadásnál akadt el a dolog
    Köszi előre is a segítséget!

11. Havasi_Gyopár

Szia -Erbrow-!
    Ha az általad felgyújtott lámpások fixen megegyeztek a kiszemelt mintával, akkor a rákattintást követően rá kell nyomni a "Beváltás" gombra. Ha ezt megvolt, elvileg minden lámpa kialszik és újra kezdhetjük a következő mintázatot.
    Fontos: csak azokat a lámpákat kapcsoljuk fel a beadásokkal, amik a kiválasztott mintázathoz szükségesek. Ugyanis a mintázat beváltása után minden kialszik és elveszik az is, amit esetleg nem oda szántunk volna."
    A "beváltásra" is rákattintottál? Ugyanis azt követően ki kell aludnia az összes lámpának, azért is írják, hogy csak a kiválasztott mintának megfelelő lámpásokat kapcsoljuk fel a beszállítással.

12. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Szia, köszönöm a válaszodat! Igen, mindent úgy tettem, ahogy az első 3 beváltásnál még tegnap. Ma az első beváltást csináltam, 4. beváltás után maradt világos a lámpa.( 4 teljesitett van már a 15 ből) A lehetséges minták közül akkor épp a sorban a legelsőt választottam, ennél 4 lámpa van, és ezek maradtak kivilágitva a beváltás után. A nyilat ha most kattintom, akkor látom, hogy már megszereztem a jutalmat, és a zöld pipánál is.
    Olyan mintha "beragadt " volna a fény, de a beváltás utáni jutalmat megkaptam. Tegnap mindig kialudtak. Hát ....remélem tudom folytatni, mert igy hiába választom ki a következő mintát, látom kékkel a jelölő köröket, de közben ott a 4 már világitó, amit már leadtam nem ehhez a mintához. Elnézést, ha túl hosszan irtam, próbáltam elmondani mit látok.

13. Havasi_Gyopár

Szia,
    mivel írod, hogy a jutalmat megkaptad (én is úgy gondoltam) akkor lehet, hogy csak megjelenítési hiba.
    Kérlek próbáld meg másik böngészőn keresztül megnyitni a farmot. és megnézni, hogy ugyanazt látod-e?
    Másrészt én lefuttatnék egy géptisztítást is, mert lehet, hogy tele van beragadt sütikkel.

14. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm szépen a segítségedet! Megnézem másik böngészőben is, tisztitok . Remélem megjavul!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziasztok. Nálam is van valami gond. Kiszámoltam a növényt az összes beadáshoz és nem volt elég. A 11-es feladatba nem maradt semmim, pedig volt. Újra kellene ültetnem a növényt, mert elveszett valahol.

kovacstne kedveli ezt.
  16. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Szia!
    Ha első alkalommal rakod ki az alakzatot,és már világít a hozzá tartozó összes lámpa,akkor megjelenik a beváltás gomb és a zöld pipa az alakzaton.Kipróbáltam az első alakzatnál,ami már nekem ki volt pipálva,hogy újra beadtam a hozzávalókat és nem aludtak el a lámpások.Szerintem itt kerül érvénybe az eventismertetőben írott információ,miszerint azok a világító lámpások is kialszanak egy kirakott alakzat után,amik nem is kellettek hozzá.Javaslom,hogy haladj tovább,és hátha nálad is kialszanak a nem oda illő lámpások majd.

-Erbrow- kedveli ezt.
  17. radóci

radóci Járnitanuló

Nem tudom mi történt a farmaranyaimmal,tegnap 450-el több volt.

18. -zuza16-

-zuza16- Fórum-zöldfülű

Ott kezdődik szerintem a probléma, hogy nálam nem jelenik meg olyan lehetőség (vagy legalábbis nem látok ilyet), ahol be lehetne állítani, hogy melyik sorokat lássam éppen. Kereső van, oda megpróbáltam beírni, de nem adta ki.

19. Havasi_Gyopár

Szia kukori80!
    Nem tudjuk sajnos a növény aratási adatokat ellenőrizni.
    Nem lehet, hogy elszámoltad magad? Hogy esetleg másik alakzat hozzávalóit számoltad ki előtte?
    De szerencsére van még idő az event zárásig, és ügyesen megoldottad.

kukori80 kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Szia radóci!
    Kérünk egy farmnév és ID számot az ellenőrzéshez, hogy megnézhessük, hogy mi történt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.