Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrzéshez egy farmnevet és egy ID számot kérünk, különben nem tudunk segíteni.

2. Havasi_Gyopár

Szia!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és nincsen semmi probléma a farmodon.
    Lehetne játszani rendesen, mint ahogy a képből is látszik, de nem tudjuk, hogy te kinek szeretted volna a labdát elpasszolni, mivel a kék mezes barinak kell a labdát passzolni:
    upload_2020-7-21_11-57-27.png
    A kollégám a labdát csak ráigazította a labdát a lövéshez, nem használt el labdát.

Enyémkájé kedveli ezt.
  3. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

tudom így csináltam, mert lóttem már tegnap.
    Belépéskor is dobált ki a gép asztali, meg a laptop is. Be tette nyilat pill..alatt el tűnt nem engedett indítani

4. Havasi_Gyopár

Szia!
    A játékkal nincs gond, mert mi moderátorok is rendszeresen játszunk, és semmi rendellenességet nem tapasztalunk.
    Próbáld meg másik böngészőn, hátha azon jobban megy.
    Másrészt gyakran a beragadt sütik is okozhatnak problémát, és akadályozzák a zökkenőmentes játékot, ezért nagyon hasznos az időnkénti géptakarítás mindegyik gépen, akár asztali számítógépről van szó, akár laptopról.
    Egy Ccleaner futtatás két maximum perc, és máris jobban működik a számítógép.

5. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

Szia
    Át mentem másik böngészőbe és megcsináltam gép tisztítást, most meg próbálom így.
    Mert ma sajna ledobált játékból teljesen.

köszönöm a segítséget.
    Szép napot!

6. Tűzmadár10

Tűzmadár10 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget!

Kuzdern kedveli ezt.
  7. ArthurKyra

ArthurKyra Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A Vízmánia eventhez kapcsolódó "Horgász öröme csomag" megvásárlása után csak a Csaliláda L jelent meg az eszköztáramban. A prémium és luxus csalit sehol sem találom és a horgászos játék sem jelzi, hogy megkaptam volna. Ki- és beléptem a farmomra, de így sem változott a helyzet. Félre érthettem volna valamit a csomaggal kapcsolatban?
    Szerkesztés: a Vízmánia eventcsevegőjében most olvasom, hogy többen is ugyan így jártak...

mamszi5107 kedveli ezt.
  8. Snell

Snell Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Megvettem a Horgász öröme csomagot,de csak a a Csaliláda L-t kaptam meg a többi nem jelenik meg.. Mi ilyenkor a teendő?

mamszi5107 kedveli ezt.
  9. lara155

lara155 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én is hasonlóan jártam, nem kaptam meg csak a csaliládát.

mamszi5107 kedveli ezt.
  10. kata3378

kata3378 Utánpótlás-írogató

Sajnos még a csaliládát sem kaptam meg.Szóval semmit nem kaptam.

11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    A Vízmánia eventnél az eventes területen csak a víz és a trágya gyorsítja az eventnövény érését. A kérdésem : szándékosan csak a vizet mutatja és a trágyázást nem? Esetleg csak megjelenítési hiba?

12. Larababa0717

Larababa0717 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy az ajándékokat nem kapom meg amit minden nap küldenek.Mi lehet a baj?

13. Havasi_Gyopár

Szia franyo121!
    Frissítsél kérlek, valószínűleg megjelenítési hiba, mert nálam mutatja a vizet is, meg a trágyát is.
    upload_2020-7-22_15-39-28.png
    UI.: Megnéztem jobban az általad hozott képet, azon is egyértelműen látszik a trágya jele. Kérlek, legközelebb te is nézd meg jobban.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Sajnos a "Horgász öröme" csomaggal baj van, mert nem adta meg az ígért ajándékot, csak részben.
    A csaliláda L-t kinyitottam ezért adott 1 prémium csalit, és a medvéért kapott csaliláda S-ért pedig kaptam
    2 prémium csalit. Így hiányzik a csomagban beígért 1 prémium és 1 luxus csali.
    Közben kidobott a játékból is.
    mamszi5107 ID:31361068

15. karesz

karesz Fórumprofi

Én is ugyan ezt kaptam és nem kaptam :( karesz2111 ID: 2813566

Utoljára szerkesztett: 22.7.20
    mamszi5107 kedveli ezt.
  16. Havasi_Gyopár

Sziasztok!
    Sajnos a Horgász öröme csomag (269,-Ft) hibásan került a játékba.
    Lefuttattak egy javító skriptet, aminek következtében helyreállt, tehát aki innentől fogva vásárol, az már a jó összeállítású csomagot kapja.
    Aki a hiba fennállása idején vásárolt, azaz hibásan kapta, attól pedig türelmet kérünk, mert azt az információt kaptuk a központtól, hogy annak a hiánypótlását központilag oldják majd meg.
    Türelem, már csak azért is, mert 1 hónapos event-sorozathoz kapcsolódik a pecázás, és hiába lenne meg bárkinek a felhőhöz való gyöngy mennyiség, úgysem tudnánk kiváltani a felhőt, hiszen a következő eventből kapunk olyan kelléket, ami a felhő előtti bubi kipukkasztásához kell.

17. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Köszönöm a választ, de remélem nem feledkeznek meg rólunk, mert ha elkezdünk pecázni, miként tudjuk követni, hogy megkaptuk-e
    a hiányzókat? :p:p

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A javításról értesítést fogunk kapni, melyet közzéteszünk a fórumon.
    Amennyiben kétséged lesz a jóváírás tényéről, akkor azt segítségkérő topikban jelezheted ID szám és farmnév megadásával.
    Szívesen ellenőrizzük, hogy megérkezett-e a kérdéses csalid a központtól.

-ágianyu33-, mamszi5107 és ArthurKyra kedveli ezt.
  19. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Mindenki meg fogja kapni aki vett csomagot, és hiányzik a luxus, valamint a prémium csali?
    Nem kell külön reklamálni?

20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen mindenki megkapja, akinek hibásan jelent meg a vásárlás.
    A központi nyilvántartásban pontosan látszik, hogy kik vásároltak a hiba jávításának időpontjáig.

-ágianyu33-, Zsike49, Pihepehely és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.