Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. progabi

progabi Fórum biztosa

Szia! Utána tudnál nézni, hogy mióta vagyunk Farmerama játékosok?
    sellemtanya: 13187948
    -agyrém- : 26094560
    progabi: 9544433

Előre is köszönjük!

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Tessék:

sellemtanya: 2010-10-02;
    -agyrém-: 2011-04-09;
    progabi: 2010-08-17.

3. progabi

progabi Fórum biztosa

Köszönjük a gyors választ!

4. Borostyán

Borostyán Törekvő

A mai nem az én napom! ID 20834442 A munkagép nem locsol! Segitenétek?

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Próbáld meg egy ki-, belépés után. Ha így sem működik, akkor ezt végezd el, csak pár kattintás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    Később érdemes teljesen kitakarítani a géped, ehhez segítségül hívhatod a Cclaner programot. Innen letöltheted:
    http://www.piriform.com/ccleaner/download
    Amikor a programot futtatod, legyen zárva a böngésződ, egyébként nem takarítja ki. (Telepítésnél válaszd a Magyar nyelvet.)

6. Borostyán

Borostyán Törekvő

Köszönöm!

7. Geri78

Geri78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hasonló gondokkal küzdök ebben a kakukk-témában... segítenétek???? Köszönöm! Geri78

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Geri78!

A Kakukkokat csak a különleges Kakukk tenyésztési eventek alkalmával tudjuk tenyészteni a Tenyészházikókban, egyébként nem jelenik meg a lehetősége.

Ennek ellenére a Pajtádban természetesen bármikor ellenőrizheted, ott látod a rendelkezésedre álló Kakukkokat a Tenyészállatok fülön.

Ha más gondod van, úgy azt fejtsd ki bővebben, hogy segíteni tudjunk.

9. teddy31

teddy31 Járnitanuló

Helló! Mikor a rendes farmról megyek a bahamarama-ra belép a játék ismertetőbe miért?

10. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Az event ismertetőben az van, hogy a mogyorótaposó TP beleszámít az állati pontokba, ez viszont nem igaz, már kész kéne lennem, egyáltalán nem számítja a rendszer.

11. Lingzsuzsanna1966

Lingzsuzsanna1966 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Leszedtem egy területet az állatos feladatnál, ahol üzemek vannak. És azt mutatja, hogy nulla. Ezt nem számítja bele???? Vagy rossz valami?

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Szólj újra, amikor már vége a szaporulati időnek a mogyorótaposódban, és ne arasd be. Akkor tudjuk megvizsgálni a problémádat.

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nagyon fontos, hogy nem minden ól számít bele a feladat TP számlálójába.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11872/#post-144248

3. Feladat

A feladatban 60.000 TP értékben kell ólakat begyűjteni.

A feladatba csak az ólak begyűjtésekor jóváíródó TP érték számít bele!

Éppen ezért érdemes először annyit ólat kihelyezni, amivel a indítás után a lehető legnagyobb mennyiségű TP-t be lehet gyűjteni! Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható (rémséges) műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.

15. erzsoka79

erzsoka79 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!

16. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Szia! Köszi, de már leszedtem, addigra véget ér a 24 óra. A többieknek szólt, hogy ne számítsanak feltétlenül rá. Nekem meglesz ezek nélkül is. Köszi.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  17. ancsahemzo

ancsahemzo Utánpótlás-írogató

Sziasztok .Segítséget kérnék,a fákat le cseréltem,azaz ki vágtam és eltűnt egy szamóca fám sehol nem találok csak egyet,de kettő volt. Kérle nézz utána ,Köszönöm a segítséged. Olyan választ nem tudok el fogadni,hogy nem kettő volt, mert kettő volt.
    Bocs ideges vagyok miatt és az ID20177031 lemaradt.

Dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az erdei tisztásodon 1 db szamócafa érik jelenleg. Az sajnos pontosan nem megállapítható, hogy korábban miből mennyid volt.
    A figyelmedbe ajánlom a következő leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

19. LucaésZsuzsi

LucaésZsuzsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

SOS!SOS! Elindítottam a fő téri játék felületen az állatbedobálós feladatot a kezdésre lépve, a szigetemre mentem, minden előkészítve: csatnik stb., learattam aratógéppel, és az összes TP kb 37000 nem a feladatba ment!!!!!!!!!!!!! Szívinfarktust kaptam, kérem!!!!!
    ID: 25934373

20. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Aratás előtt elindítottad az órát?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.