Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Szóval, 8 ládát nyitogatok,és már csak 24 óra van hátra, még mindig hiányzik 3 gyöngy. Másképp fogalmazva a négyszázvalahány órába, a 213-as szinten nem fért rám 6 db, azaz hat darab gyöngy - szerintem nem is fog a holnapi ládanyitogatásnál, úgyhogy - tudom, ezzel senkit nem hatok meg - itt van vége nálam az összes eventezésnek, lehet, a játéknak is!

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tegyük tisztába a dolgokat.
    A pecázás nem szintfüggő, csak azért mert valaki elért a 200. szintre, nem kap meg mindent egy csettintésre.
    A két felhőhöz 12 ritka gyöngyre van szükség, ebből 9 darabot szereztél meg eddig. Tehát nem 6/3, hanem 12/9 nálad az állás. Nem mindegy, hogy valaminek a felét érted el vagy a háromnegyedét.
    Az eventező játékosok nagy része 60-70 ládával többet gyűjtött be, mint te. Átlagban 12 ládára kaptál egy gyöngyöt. Tehát ha a "hiányzó" ládamennyiségnek csak a felét megszerezted volna, nem lenne semmi gondod. Így azért teljesen másképpen néz ki a dolog, mint ahogy te lefestetted.

3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    írtam már a BigPointnak, csak gondoltam, megosztom a tapasztalatomat. Ma reggel vettem észre, hogy a hosszú horgász eventből nincs már sok hátra, már nem fog újabb lehetőség adódni a csalik aktiválásával. Mivel szinte minden halból már csak 1-2 hiányzik, gondoltam, veszek egy horgászkosarat. Annak rendje-módja szerint megrendeltem, kifizettem és vártam... vártam... frissítettem és vártam. A csalik csak nem akarnak megjelenni. Felmentem a banki oldalamra (Erste Bank), ott látom, hogy zárolták az összeget 08.24-ével. Gyakorlatilag ez szerintem azt jelenti, hogy akkor fogják elengedni az utalást, addig nem. Addig viszont nem tart az event. :( nem értem, mivel máskor hétvégén is működött az utalás, megkaptam amit rendeltem... :( Most már csak az a kérdésem, hogy ha a bank el akarja utalni az összeget, akkor azt - gondolom - vissza fogják utalni? Azért bosszantó, hogy ha a bank nincs is nyitva, de miért kell leállítani az automatikus átutalásokat?!

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Először is tisztázni kellene, hogy rapid transfert választottad, vagy rendes bankkártyás vásárlást?
    Mind a kettőnél a zárolt összegbe kerül a bank oldalán, ugyanis ez csak annyit jelent, hogy nincs lekönyvelve.

Rapid transfer = egy utalási forma, de azt nem szabad elfelejteni, hogy bankszünet van, és nem magyarországról magyarországra utalsz, hanem külföldre (Hamburg, Németország).

Bankkártyás fizetési mód, illetve PSC, Paypal... ezek az azonnal teljesülő fizetési módok.

Ilyen akció után beérkezett rendeléseknél általában az adott összegnek megfelelő FA jóváírás szokott lenni, ha csak nem olyan, amit az akció lejárta után is tudnál használni (ott 50-50% az esély), itt azt mondom FA-t fogsz kapni ha tényleg csak hétfőn teljesül a fizetésed.

Ditti58 kedveli ezt.
  5. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Köszönöm a választ. Nem tudom, hogy rapid volt-e vagy sem, mindig így utalok, amit felajánl a rendszer. Most nem akarom még egyszer lejátszani, de Pay-Pal volt, az szinte biztos. Azt a bankkártyát használta, amit általánosan megadtam, nem variáltam a rendszeren.

6. |Tamás|

Jelenleg 3 különböző fizetési rendszert mondasz.
    Mind más és más.
    Tehát melyik volt?

7. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Sziasztok! Az a furcsa problémám, hogy tegnap valamikor délelőtt 11 tájban aktiváltam egy répás-almás csatnit, Pinkie sütit nem, és azt jelzi, hogy még mindig több mint 20 órám van hátra. Hogy létezik? Köszönöm, ha utánanéztek. Ercsi6161 ID: 15804939

8. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Fizetési adataim
    TípusRészletekMűvelet
    VISAVISA - XXXXXXXXXXXX793 - 10/2021
    én ennyit látok belőle

9. |Tamás|

VISA = hitelkártya = azonnal teljesülő

2020-08-21 08:48:14 +overarchingeventjul2020basket1-overarchingeventjul2020basket1

Ezt vásároltad, Ez a kis horgászok öröme kosár
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vízmánia-eventeken-átívelő-pecás-event.19770/#post-1114366

itt a szupertrágya jóváírás hozzá

2020-08-21 08:48:14payment-overarchingeventjul2020basket150374

2 db Csaliláda L pedig a menüdben megtalálható.

Mindent rendben megkaptál, nincs mit hiányolnod.
    Az összeg meg zárolva van, mert majd jelentkezik érte a Bigpoint a bankodnál, hogy adják oda a pénzt, de zárolásra tette a bankod, hogy ne tudd elkölteni = nincs könyvelve.

Ditti58 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Szia!

Tegnap egymás után 2 perc különbséggel 1-1 RACS-ot aktiváltál.

2020-08-20 12:48:31usecarrotapplechutney-1
    2020-08-20 12:46:04usecarrotapplechutney-1

Ercsi6161 kedveli ezt.
  11. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Köszönöm! További szép napot :)

Kuzdern és BackOffice kedveli ezt.
  12. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Kedves Modik, a következő problémám adódott: a tegnap megpróbáltam aktiválni a "Tengeri varázslat" felhősort, és akkor vettem észre, hogy a "Bölcsesség gyöngye" dekor hiányzik, ehelyett két darab "Kincsevő" dekorom van. Megvásároltam először a felhőt majd utána sorban mindhárom dekort - legalábbis akkor azt hittem. Emlékszem, hogy amikor ezeket a dekorokat váltottam ki a farmerama honlap nagyon lassan reagált mindenre. Gondolom, valahogy így történhetett meg, hogy összezavarodott a dolog. Lehetséges-e a hibát helyrehozni és a plusz "Kincsevő" dekor helyett megkaphatom-e a hiányzó "Bölcsesség gyöngye" dekort? A farm ID: 47042995

13. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Szia Csocsoovb!
    Köszi a választ. Ezekkel én is tisztában vagyok/voltam. Van olyan pályám, ahol már a ládanyitogatások elején bejöttek a gyöngyök, sőt, azóta is dobálja a program. Mert ugye az egész játék egy program.. - ehhez nyilván nem fér semmi kétség. ;)
    Nem baj, ha nem lesz meg a felhő, kicsit bosszantó a fölösleges igyekezet, de sose legyen nagyobb gondom. ;)
    Legyen szép hétvégétek, jó pihenést/szórakozást, kinek mi jut, úgy legyen, ahogy szeretnétek! :)

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia zagimichna!
    Tekintettel arra, hogy az az event véget ért így csak az a lehetőséged maradt, hogy csere napon megszerzed a hiányzó dekort.
    Sokan pluszba szereztek dekorokat, biztos, hogy sikerülni fog.

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Van 6 ritka gyöngyöm, mégsem engedi kiváltani a Vízmánia 1 felhősort.
    ID: 25923796

16. janijanix9

janijanix9 Járnitanuló

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Telóról játszom, eltűnt a billentyűzet a teló bal alsó oldaláról, így nem tudom aktiválni a bónusz. Tud valaki segíteni, hogy rakjam vissza?

17. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

OK, köszi. Ezek szerint érdemes még az event ideje alatt figyelni ezekre a dolgokra. Ezúttal nálam a való világ dolgai előbbrevalók voltak :)

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A vízmánia event egy átívelő pecás event volt. 4 másik event teljesítése illetve legalább részbeni teljesítése volt szükséges a felhősorok kiváltásához.
    Az átívelő eventről az alábbi linken olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vízmánia-eventeken-átívelő-pecás-event.19770/

Az első 1 felhő kiváltásához 2 event teljesítése volt szükséges.
    De a Vízisís eventet nem teljesítetted. Így nem szereztél iránytűket hogy kipukkaszd a buborékokat.
    Iránytű
    Hozzájutási lehetőség: a Vízisís látványosság event teljesítése során
    Felhasználási lehetőség: a Vízmánia event egyik kelléke 4 buborék használatba vételéhez

A 4 event ismertetőjét az alábbi linkeken találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/medencecápa-sztorik.19768/

https://board-hu.farmerama.com/threads/vízisís-látványosság-2020-július.19801/

https://board-hu.farmerama.com/thre...lóhely-tenyésztős-event-2020-augusztus.19830/

https://board-hu.farmerama.com/threads/tengeri-varázslat.19841/

_Cygnus_ kedveli ezt.
  19. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Köszönöm, hogy utána néztél, meg is találtam a váza ikon alatt az elhasználódók között, de én a horgászós oldalon vártam alul... mind1, az a lényeg, hogy megvan, köszönöm még egyszer a segítséget!

20. verda

verda Haladó

Szia, ma váltottam be a napi ajándékban az állatgondozóst, kb. 15:15-kor. Learattam kézzel, és szerettem volna használni, de "nem aktív". Nem tudom mi történhetett. ID: 28961928
    Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.