Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Se a mobilomon, se a laptopon nem tudok belépni. Mindent meg próbáltunk. Kétszer sikerült belépni, de onnantól kezdve csak frissített amíg ki nem lépett.

2. Lillafüred

Lillafüred Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólókhoz. Percek óta nem tudok belépni a játékba. Másik Bigpointos játékba sem.
    Már újraindítottam mindent, de semmin sem javított.
    Egyéb internetes tartalmakat elérek, így nem az internetszolgáltatónál van a hiba.

3. radóci

radóci Járnitanuló

Sajnos nálam ugyanez a helyzet. Játszom még az én kicsi tanyámmal is,oda sem lehet belépni.Valami érdekes dolog lehet.

4. csian

csian Járnitanuló

Nálam is ez a helyzet, takarítottam, újra indítottam de semmi. Minden működik csak a farm nem. Bocsánat de okosságot ne írj mert úgysem tudom megcsinálni ( 1 sztrókos).

Kösznöm szépen
    csian 10109878

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mi a háttérben tájékozódunk a hiba okáról, a nemzetközi kollégákkal is konzultálunk.
    Úgy tűnik, hogy a hiba egy nagy nemzetközi szolgáltatónál lesz.

Kérjük, hogy írjátok meg, hogy ki az internet szolgáltatótok. Megpróbálunk ez alapján valamit továbblépni.
    (Az ugye köztudott, hogy kisebb net szolgáltatók is a "nagyok" technikai eszközeit használják.)

6. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Nálam is :( Több böngésző, több eszköz, sőt internetszolgáltató is kétféle, csak birkák és virágok, nálam kb egy órája már. Még ide a fórumra is alig bírtam bejutni.
    Vodafon és Telecom

7. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Nállam ugyaez a hibajelenség áll fent. Legalább 1 órája próbálkozom a belépéssel. most is csak telóról sikerült nagy nehezen elérnem a fórumot is. Egyik böngészőból sem tudok belépni a játékba. Azt írja ki, hogy időtúllépés vagy túlterheltség miatt nem enged be. Géptisztítás nállam is megtörtént. Más weboldalt simán betölt csak a Farmot nem.
    Gazda:ljanika6 ID:10536342
    Vodafon szolgáltatásom van

incimami, Kuzdern és csian kedveli ezt.
  8. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

UPC a szolgáltató. A net amúgy működik.
    Köszönöm.

9. Lillafüred

Szia!
    Nekem Vodafone (UPC) az internetszolgáltató. Csak a Bigpointos oldalaknál tapasztalok gondokat, egyéb tartalmakat gyorsan, a megszokott módon elérek.

10. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Nekem is (ex-UPC) a vodafonos szolgáltatásom.

11. Petersen58

Petersen58 Járnitanuló

UPC Balatonalmádi. Minden más működik, a farm nem!

ljanika6 kedveli ezt.
  12. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok ! Csak a játéknál tapasztalok gondokat, egyéb tartalmakat gyorsan, a megszokott módon elérek.

ljanika6 kedveli ezt.
  13. Lillafüred

Nekem most sikerült belépnem a játékba és működik, de még lassabban.

14. mazsola12

mazsola12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,nálam helyre állt a játék,eddig nem tudtam írni,,mert a fórumra se tudtam belépni,hogy jelezem a hibát , én nálam Telenetes internet van .

15. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Szia.
    UPC Vodafone.
    Azt kérlek engedd meg, hogy órák óta itt (A Facebookos csoportban is ) jelzik a problémát és eddig pusztán elbagatelizálták, mert nyilván minden rendben működik és a gépeinkben, stb van a hiba. Ez egy nem jó hozzáállás. :(

Julcsi-néni, zamenik és .dina1. kedveli ezt.
  16. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Nem tudok belépni, mert állandóan kidob. Most végre beléptem, de learatni nem arat a virág forog. ID 12913829 Minden más megy a gépen. Mindent újra indítottam, takarítottam.

17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Köszönjük az együttműködéseteket!
    Gyűjtik országonként az adatokat. Nagyon úgy néz ki, hogy sikerült leszűkíteni a szolgáltatók körét. Ezzel talán már tudnak mit kezdeni a szakemberek.

Szia!
    Semmi nincs elbagatellizálva. Amikor csak egyeseknél jelentkezik hiba, "ketteseknél" pedig minden oké, akkor nem olyan egyszerű jelezni egy hibát. Be kell határolni a helyzetet.
    Azért, mert nem itt írogatok, a háttérben még a vasárnapi ebédidőmet, kora délutánomat ezzel töltöttem.
    Hogy facebook-os csoportokban mit írogatnak, arról fogalmam sincs és az nem is a moderátorok dolga.

Rizstej és ljanika6 kedveli ezt.
  18. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Most ebben apillanatban sikerült belépnem, de nem a legtökéletesebb, mivel nagyon lassú és nehezen megy az átlépés pl. a sima farmról a szédültre. Remélem gyorsan helyreáll mivel így nehéz a munkavégzés. Sokat pörög a virág.

19. .dina1.

.dina1. Törekvő

Csak azt nem értem a UPC/vodafone/ mi köze a farmhoz. Minden más web lap rendesen működik meg minden és net is van???

20. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Bocs, de én is UPC Vodafonos vagyok. Újra indítottam a rutert, de úgy sem jó.

ljanika6 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.