Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Engem is kidobott, utána csak a virágocska ment, pucoltam a gépet, visszamásztam, az aratógépnél csak a virág pörgött,m újra frissítés.Lényeg lelassult játék.

ljanika6 kedveli ezt.
  2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

3. OOlivér

OOlivér Fórum-zöldfülű

Szintén UPC-Vodafone és nagyon lassú.

4. synde067

synde067 Utánpótlás-írogató

Nem működik,vagy olyan lassú,hogy kidob.ex UPC.

5. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Szia. Speciel nem rád gondoltam. Természetesen nem kell és senki nem is várja el, hogy állandóan itt legyetek. Az előző oldalon van a mondat:
    Sziasztok!
    A játék jelenleg símán működik.
    Köszönöm, hogy válaszoltál.

6. synde067

Szintén hol betölt,hol megáll a betöltés 55%-nál

7. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Úgy tűnik valami nem kerek a PP akcióval sem.
    Új dekor esetében jelen állapotba ez a lehetőség nem jelenhetne meg.
    10 Pörgetésből jelen pillanatba, 2* volt megnyerhető dekor, a többi esetbe sajnos nem.[​IMG]

8. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Most sikerült belépnem. Még nem tudom hogy működik-e, mert ide jöttem először. Nagyon nehezen lépett be, legalább egy órája próbálkoztam. A takarítás megcsináltam, akkor nem használt. Csak azért írom le ezeket, mert az első hozzászólásokban azt írtátok, hogy rendben működik. Hát nem!

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  9. synde067

ID 21245210 nem tölti be.már 4x próbálkoztam ,és elakad

10. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Szintén UPC/Vodafon - sajnos én sem tudok játszani.Ide is nehezen engedett be.

11. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szintén UPC. Most a Chrome böngészővel nagy nehezen sikerült belépnem, arattam, vetettem, de nagyon keserves!!

12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Bocs, akkor félreértettelek. :(
    Igen, a játék valóban rendben működik. Ez helytálló mondat.
    Az, hogy bizonyos netszolgáltatónál olyan gond jelentkezett, ami hatással van a belépésre, nem nevezhető játékhibának.
    Ahogy korábban írtam, egy hibát nekünk alaposan körül kell járni, mielőtt jelezzük. Ezt tesszük már több órája, több más kollégával együtt.
    Bízunk benne, hogy hamarosan mindenkinél helyreáll a normál üzemmód.
    Amint bármi újabb hírünk (vagy kérdésünk) lesz, jövök és hozom/kérdezem.

ljanika6 és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Vodánál van ismerős, és utánakérdeztem:

Tudnak a problémáról, nem játékbeli hanem szolgáltatóbeli a probléma!
    Nem csak a farm nem jó, több más játék és oldal se jó.

Dolgoznak a problémán és azon javításán.
    (És azt az infót kaptam most, hogy 30 percen belül mindenkinél jónak kell lennie, mert már a hibát hárítják.)

Nálam pl. már jobb a helyzet!

14. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Ez nem a Ti hibátok! Sajnos mióta átvette a Vodafon nagyon sok a probléma a játékkal! Köszönöm hogy ,utána néztetek bár nem jeleztem hiszen a Modiknak is van más elfoglaltságuk vasárnap! A Vodafon miután próbáltam jelezni a hibát közölte a gép hang csak hétköznap dolgoznak!

15. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Sziasztok! Nekem is UPC VODAFON van Bigpointos és Upjerses betöltések nem mennek,máshol minden problémamentesen betöltődik.

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Jeleztem a központban. Várom rá a választ.

ljanika6 és kovacsniki84 kedveli ezt.
  17. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Szia!
    Sikerült belépnem a teliholdas farmra amit le szerettem volna aratni, de helyette a főfarmot aratta le az eventnövénnyel, így nem tudtam kirakni Pannikat. Amúgy nagyon lassú.

18. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Már megint annyira lassú a játék.... frissítettem, semmit nem töltöttem fel, úgyhogy nem értem mi történik ismét.
    Köszi

19. balfék2018-2

balfék2018-2 Fórum-zöldfülű

Nálam továbbra is 55%. Farmerámán kívül minden jó. Lehet, hogy a vodafon kipécézte magának a farmerámát, ezért nem megy sehol.
    Viszont jó lenne lépni valamit, hogy a fórumra akkor is betudjunk lépni, amikor a játékba nem, mert így nehézkes a hiba jelzése. Olvasó modban lehet használni, de írni képtelenség

Julcsi-néni és Pötyi2Momo kedveli ezt.
  20. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Ugyanez nálam is, t
    12 órától próbálom learatni szegény event növényeimet, most sikerült. Kicsit akadozva, de rendben. Így egy aratás kimarad, mert el kell mennem. majd 11 körül aratom a következőt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.