Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mit nem számol el?

2. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Jó reggelt Mindenkinek ! Igaz az enyém tele ideggel !!!
    Fel nem fogom már egyáltalán,hogy miért nem lehet egy eventet úgy végig játszani,hogy ne legyen az ember tele feszültséggel ,idegességgel,meg stb....... ????!!!! Miért van ,hogy ha használom a vetőgépet,nem is érek még semmihez,de már be is vetette amit nem is szeretnék. Állandóan ki kell szednem ,és ez mind megy nekem veszteségbe !!!!!!!!:mad:
    Én úgy veszem észre,hogy már aki szeretne kikapcsolódni ezzel a játékkal,az már nem ezt kapja,hanem pont ellenkezőleg ! Valaki feltette már a kérdést aki kompetens ebben ,hogy mit kellene megtennie ahhoz ,hogy rendben menjen legalább az alap,mert szerintem azt alapnak lehet nevezni,hogy had vessek már a géppel azt amit én akarok !!!!!!
    Elvárom,hogy korrektül kárpótoljatok !:mad::mad::mad:
    Nem találtam panasz topikot ,csak itt

3. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!

Próbáld ki egy másik egérrel, szerintem az okozhatja a gondot, én is jártam már így.

4. Csocsoovb

Szia!

Hidd el, senki nem ültet mást helyetted, mint amit amire Te rákattintasz.
    Az egér valóban okozhat ilyen problémákat, és egy másik böngészőben sem árt kipróbálnod a játékot.
    (Érdemes első lépésként egy másik felületen használnod az egeret - pl egy régi újságlapon.)

A panaszkönyvet itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/

Ha a vetőgép vagy a játék lenne a ludas, százszámra találnál hasonló bejegyzéseket a fórumon.

5. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Kedves Csocsoovb hidd el ,hogy ezzel az egérrel játszom már rég,és nincs vele gond,de az egércserét is kipróbáltam már ,és azzal is úgy jártam ! Noh mind1 azért köszi,ettől nem nyugodtam meg :(

6. Dezső62

Dezső62 Törzsjátékos

Sziasztok!

Az a problémám, hogy jóformán az egész farmon csak állatok vannak kirakva, két 30%-os növelő kirakva, mégis nevetségesen csak 13166 pontot kaptam. Legalább is ez jelent meg a kijelzőn!
    Kérlek nézz utána! Előre is köszi!

Dezső62 ID 2374859

7. Csocsoovb

Szia!

Ha az egér csere nem jött be:
    A FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése

8. Csocsoovb

Szia!

Ezt ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11872/

3. Feladat
    A feladatban 60.000 TP értékben kell ólakat begyűjteni.
    A feladatba csak az ólak begyűjtésekor jóváíródó TP érték számít bele!

Éppen ezért érdemes először annyit ólat kihelyezni, amivel a indítás után a lehető legnagyobb mennyiségű TP-t be lehet gyűjteni! Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható (rémséges) műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.

9. Trapper40

Trapper40 Aktív író

Szia, nálam is volt ilyen hogy duplán klikkelt az egér. "nem az egérel volt a gond"
    nálam egy reklám blokkolo bővítmény okozta a dupla klikkelgetést. le töröltem és egy újabb verziót tettem fel. azótta nincs ilyen gondom.

10. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Sziasztok! Én is learattam 2 féle 30%-os tp bónuszom van,és nem azt adja amit kiír a betakarításkor,így kb. 10000 tp buktam.Van 6 tanyám,így az utolsó 2-nél jegyzeteltem,és tényleg kevesebb. 89-91 -es vagyok.

11. Csocsoovb

Szia!

Ezt ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11872/

3. Feladat
    A feladatban 60.000 TP értékben kell ólakat begyűjteni.
    A feladatba csak az ólak begyűjtésekor jóváíródó TP érték számít bele!

Éppen ezért érdemes először annyit ólat kihelyezni, amivel a indítás után a lehető legnagyobb mennyiségű TP-t be lehet gyűjteni! Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható (rémséges) műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.

12. Bubi-55

Bubi-55 Utánpótlás-írogató

T.Moderátorok.
    Segítség az eventekhez leírásban találtam egy hibát,a terméshozam táblázatban.
    Komfort termőtalaj-töklekvárral nettó oszlopba írt értékek: 660,660,600 rossz.
    A helyes értékek:572,572,520.Ha kitudnátok javítani jó lenne.Én ezeket a táblázatokat
    ki szoktam menteni és úgy használni,de nem tudtam átírni.
    Szép napot Bubi-55

|Tamás| kedveli ezt.
  13. Csocsoovb

Szia!

Köszönjük a jelzést, át fogjuk nézni.

14. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Üdv. Gazdák
    Eltünt az event ismertetés oldalról a szintenként beadási táblázat

15. Csocsoovb

Szia!

Próbáld egy másik böngészőből megnyitni az ismertetőt, ott van az:)

16. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép napot mindenkinek!Leszedtem pár fát mikor meglett a tp. ,és eltünt egy ujjasjuharom,véletlenül vettem le,4 db volt és most csak 3 db. van..szerintem más is hiányzik csak nem tudom pontosan,mert ugye nem tartok nyílván tartást..lehet egy mandulafenyő de ebben nem vagyok biztos,viszont azt tudom,hogy ujjasjuhar 4 db. volt! Megnéznétek kérlek??
    ID:13352598 tundeee73

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A rendelkezésünkre álló adatbázis szerint 1 darab ujjas juhar áll a főfarmodon és 2 darab mandulafenyő. A másik 2 darab ujjas juhar az Erdei tisztáson érik.
    Amennyiben nem elfogadható számodra ez a válasz, mert Te több ujjas juhar fára emlékszel, a megszerzés időpontját, körülményeit leírva keresd fel a support.
    Ehhez köthető részletek itt olvashatók: https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

18. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok
    szeretném megkérdezni a jelenlegi eventnél tapasztalom, hogy nem lehet az 5-ös feladatot megnyitni így nem lehet beadni
    semmit másnál is van ilyen vagy csak nálam . ID 13085312 köszi babi358

19. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok
    szeretném megkérdezni a jelenlegi eventnél tapasztalom, hogy nem lehet az 5-ös feladatot megnyitni így nem lehet beadni
    semmit másnál is van ilyen vagy csak nálam . ID 13085312 köszi babi358

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ellenőriztem, működik Nálad az 5. oldalon a képregény event. Kattints a "Feladathoz" gombra egy ki, majd belépést követően.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.