Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsikancs

zsikancs Fórum-zöldfülű

Most futó akcióban havi ciklusú Szezonmunkásokat vásároltam kártyával.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.9.20
  2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia zsikancs!
    Arra jogosult kollégám megnézte mindhárom farmodon a vásárlásokat.
    A zsikancs ID: 1266229 farmodon nem volt augusztus vége- szeptember 1. közti időtartamban vásárlásod az ellenőrző panel szerint, így nem is kaphattál sem aratót sem más munkásokat.
    A pál-inka ID:22457461 és dagi30 ID: 38089250 farmokon kimutatja az ellenőrzést a sikeres vásárlást a Szezonmunkásokra.
    Amennyiben banki bizonylattal alá tudod támasztani, hogy te a zsikancs farmon vásároltál, a pénzt levonták, de az árut nem kaptad meg, akkor a payment supportra kell írnod, és csatolni kell a fényképes fájlt a reklamációhoz a megrendelés soron. Ezt a központban, Hamburgban vizsgálják felül.
    Amennyiben a másik két farmot illetően szintén alá tudod támasztani banki bizonylattal a többszöri pénz levonást, akkor szintén banki bizonylatot és az e-mailben a BP-től kapott visszaigazolást mellékelve kell a supportra írnod, de az Általános sort választva kell a bejelentést megtenned, ahol magyar kollégák intézik a vizsgálatot, és intézik az ügyeket.
    A supportot itt tudod elérni.

A legördülő ablakban válaszd az Általános kérdések sort, és részletesen (min. 140 karakterben) írd meg pontosan miről van szó.
    A leírás tartalmazzon olyan információkat, hogy mikor, milyen fizetési módon, akartál venni, milyen bárminemű visszajelzést kaptál.
    Részletesen írd le, hogy pontosan mit vettél, min. 140 karakterben.
    Olyan e-mail címet adj meg, amin utána olvasni tudod a kapott választ.
    Azt követően itt a fórumon a vonatkozó adatvédelmi szabályok értelmében erről már nem lehet itt a fórumon írni.
    A supportról bővebben itt tudsz tájékozódni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

3. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

ID:12913829 Szeretnék segítséget kérni. Volt 5 db páncél pannim, amit mindig rakosgattam, ha arra volt szükség. Most szét akartam rakni a farmon és csa 4 db-t találok. Meg tudnátok nézni, hogy hova tünt el Köszönöm.

4. Havasi_Gyopár

Szia icuska1948!
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és mind az 5 Páncél Pannid megvan a farmodon.
    Farmon 1, szédült szántón 1, ültetvényen 1, az esőerdőben 2 db.
    Javaslom, hogy az egyiket rakd fel a Bölcs tölgyön levő upload_2020-9-1_20-14-20.png Élő Legenda II.-be, ha megvan (vagy meglesz) hozzá az elegendő csillagod, ha még nincs fent, ugyanis oda éppen 1 db Páncél Pannit lehet berakni, ami viszont az egész farmra érvényesíti a különleges tárgyak felröppenését 5%-kal való növelését.
    A többi négyet pedig ne dobd szét, hanem mindig arra a területre rakd ki, a szélekre, ahol éppen eventes felröppenőt vársz, mert így sokkal hatékonyabban ki tudod használni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Úgy szoktam.Köszönöm, de a tölgyön levőn kívül volt az 5 db. A mostani eventnél még meg 3db volt a farmon és kettő a szédültön . Amikor végeztem az eventel leszedtem és mikor vissza akartam rakni , akkor már csak négy db volt. Hát valahol szőrén- szálán egy db. eltünt. Köszönom, de nagyon sajnálom, mert sokat dolgoztam érte.

6. Havasi_Gyopár

Szia icuska1948!
    Szó szerint megírtam: "Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és mind az 5 Páncél Pannid megvan a farmodon.
    Farmon 1, szédült szántón 1, ültetvényen 1, az esőerdőben 2 db."
    1+1+1+2= 5 db
    Tehát megvan mind az öt darab.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Köszönöm szépen.

Havasi_Gyopár és Kuzdern kedveli ezt.
  8. levi5

levi5 Törzsjátékos

Ha már az Unity a téma a pletykaodúban akkor szeretném itt megkérdezni, hogy képet alkossak róla, telepiteni kell valamilyen külön programot az asztali gépre ugy mint most van telepitve a flash? ha igen mit kell telepiteni? És úgy általánosan kb milyen erősségű gép kell? A gépem proceszora CPU G2030 3.00 Ghz, a Memoria (RAM) pedig 4.00 GB ez megfelel, hogy unity fusson rajta, kérdezem akik már használtak unity-t.

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szeretném megkérdezni hogy az "Ajánlat - Csodálatos ólak"-at csak a 100-as szint alatti farmok vásárolhatják meg?

10. banfijosti

banfijosti Junior szaki

Szia, szerintem a 200 felettiek is, mert az ajánlat nekem is áll, csak fizetni nem enged.

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre pontosan annyit tudunk a dologról, amennyit felétek is lekommunikáltunk.
    Amint megtudunk valamit, ki fogjuk tenni hivatalos közleményként.
    Unity az alapban böngésző alapú, így nem valószínű, ha lesz is telepíthető dolog, az csak B verzió lesz.

levi5 kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan miért nem enged fizetni?

13. banfijosti

banfijosti Junior szaki

nem tölti be azt az oldalt, ahol a kártyaszám és tulajdonos nevét kell beirni, csak forog a betöltő

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom próbáld meg egy másik böngészőt használva a vásárlást!
    És ajánlok, egy alapos számítógép takarítást, a >>CCleaner<< Programot használva!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  15. Kweziland

Kweziland Járnitanuló

Gazda: Kweziland ID: 37021292
    nem tudom beváltani a csillagokat, mindig a ... börtön és a pálya jön be..., kilépek, frissítek, semmi csak a pálya :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

16. Kékmadár1

Szia!
    Nincs befejezve az elindított játék!
    Előbb azt kell befejezni, (kijutni a labirintusból) és utána már megnyílik majd az eventbolt kínálata.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

sziasztok, biztos én vagyok a hülye, de annyi féle állatól van, hogy nem tudom őket számon tartani. Mivel a holnapi tenyésztős eventhez megint ízeltlábú kell, ki akartam rakni a pillangóimat. Megdöbbenve tapasztaltam ,h. nincs rózsaszín belőle és narancs is csak 1 db. Ez számomra azért nagyon hihetetlen, mert narancs ólból fel szoktak halmozódni az évek alatt. Sztem 2-3 rózsának is kéne lenni, de ez csak érzés. Amit találtam, most kiraktam az alapra és a szédültre. Tudom, ez nem sok támpont, de köszönöm, ha bármit tudtok tenni értem.
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254

18. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársa ellenőrizte:
    Volt1db pillangókert 4. szint rózsaszín ólad, melyet idén májusban, a csere event alkalmával elajándékoztál.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Köszönöm a fáradozást, és narancsokról semmi infó? Hihetetlen, h. csak 1 lenne. Eléggé ólgyűjtögető vagyok. Köszi!

20. Havasi_Gyopár

Szia nolina1965!
    Kékmadár1 kollégám dolgozni ment, így most én válaszolok neked.
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy piros fejlesztésű pillangókertet adtál 2018. februárjában a léghajón egy neon denevér fejlesztésért; a narancs fejlesztésűekből meg annyi van és volt, amennyit látsz a farmodon. Azoknál nem volt mozgás az utóbbi időszakban az ellenőrző panel szerint, sem gyarapodás, sem csökkenés.

nolina1965 és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.