Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Öcske

Öcske Fórum-zöldfülű

tenyészállatot küldhetek ajándékba?

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Erre nincs lehetőség egyáltalán a játékban.

3. DITKE44

DITKE44 Haladó

Kedves Laboviti!
    Reggel a "Hibák, bugok...." topikban érdeklődtem, hová tűnhetett az "éneklő tulipánom". 00:02 perckor sikerült kipörgetnem a "vigyorgó" virágot. Ezután gyorsan leszedtem a kincsesről a régebben kirakott virágokat. Amikor ki akartam tenni a felhőre, a tulipánra azt írta, hogy nincs a birtokomban. _tHUNder_ válasza is az volt, hogy nem szereztem meg. Pedig egészen biztosan megvolt. Sajnos az is kiderült, hogy nem tudnám befejezni a felhősort, mivel a boldog liliom egy mások farmomon van meg. Lehet, hogy azért tűnt a tulipán mert gyorsan átléptem a paszulyra??? Nagyon boldogtalan lennék, ha nem kerülne elő. Sajnos egy régebbi event során egy varázsfám is eltűnt, ezért azóta a fákat sohasem szedem le. Így lassabban ugyan ugyan, de összejön a szükséges event növény.
    Másik kérdésem, ha nem vásároltam party csomagot, akkor eltűnik a felhősor a minievent lejárta után?
    Köszönettel várom válaszod. Tisztelettel Ede2 gazda ID: 32491061

4. tundee73

tundee73 Törekvő

Köszönöm szépen a választ..azt hogy mikor szereztem pontosan nem tudom,de az utóbbi eventeknél kaptunk titokfákat és abból fejlődött ki.Na ez van..pontosan nem tudom,de úgy emlékszem 4db volt. További szép napot.

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia DITKE44!

1.Mint írod, a pontos időt is tudod, amikor pörgettél.
    Első körben kérlek menj vissza a Kerék felületére, az épp aktuális nyereménylista alatt található egy zöld gomb " Megszerzett nyeremények " Itt percre pontosan vissza tudod keresni, hogy valóban azt nyerted e.
    Ha tényleg azt forgattad, akkor körül kellene nézni a farmterületeiden, nem tetted véletlenül ki valahová?
    Ha ez után sincs meg, akkor itt jelezz vissza.

2.A Varázsfát nem a fák között kell keresned a menüdben, hanem a dekorációs elemek között, a váza ikon alatt. A név megtévesztő, mert a Varázsfa valójában dekor tárgy.

3.A virágokhoz kapcsolódó felhő állandó felhősor marad, a mini akció végeztével is a Paszulyon marad. Ha nem sikerült most kipörgetni az összes virágot, lesz még rá időd a későbbiekben feltölteni azt.

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Piros és egyéb fejlesztett ólak amelyek a party pörgetésnél voltak visszakerülnek majdan a helyükre ?
    Ugyanis jelenleg nincsenek ott.Gondolom az event miatt.

7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ilyenkor a Kerekkerék napok alkalmával a főnyeremények gyakrabban szerepelnek a megnyerhető tárgyak között, így az általad említett fejlesztéseknek már nem jut hely. Az előző eventet alapul véve, az akció után minden helyreáll.

8. Neni60

Neni60 Junior szaki

Szia!
    Nem tudom mi lehet a gond, ha átmegyek az erdei tisztásra, betölt 100 %-ra, de három ólam helyén csak a betöltő virág forog és onnan már sehová sem enged, ki kell lépnem teljesen. Háromszor próbálkoztam már, de sikertelenül! ID 15974918
    Kérlek nézzétek meg! Köszi!

9. Neni60

Neni60 Junior szaki

Bocsi! Közben tárgytalan lett, mert hatodszori próbálkozásra sikerült!

10. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Először próbáld meg ezt, csak pár kattintás:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    Ha ezután sem működik, akkor kérlek add meg a farmneved és az ID számodat.

11. haribo30

haribo30 Fórum-zöldfülű

Nem értem, hogy eddig senki nem jelentette: ólak learatása után semmivel nem növekszik a 24 órás feladat Tp.száma.haribo30 -ID 24378143. Igy az egész event nem ér semmit, 94-es szinten vagyok, de most érzem úgy, hogy befejezem az egész farmot!!!

12. Nildia

Szia haribo30!

Pontosan milyen ólak vannak kitéve, ami után nem írja jóvá a Tapasztalati pontot?

Csak és kizárólag olyan ólak számítanak bele, amik állatot adnak. A terményt adó barkácsolt ólakból származó Tapasztalati pontok nem számítanak bele a számlálóba.
    Ez az event ismertetőjében benne is van :

3. Feladat
    A feladatban 60.000 TP értékben kell ólakat begyűjteni.
    A feladatba csak az ólak begyűjtésekor jóváíródó TP érték számít bele!

Éppen ezért érdemes először annyit ólat kihelyezni, amivel a indítás után a lehető legnagyobb mennyiségű TP-t be lehet gyűjteni! Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható (rémséges) műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11872/#post-144248

13. haribo30

haribo30 Fórum-zöldfülű

Ezer bocsánat, nagyon mellé fogtam, köszönöm a választ!!

14. Timi406

Timi406 Fórum-zöldfülű

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Legalább 3-szor számoltam át egyenként a kihelyezett ólak tapasztalati értékét, de aratás után mindig jóval kevesebb adódott hozzá a 24 órás feladathoz. A végén még ellőttem egy csomó szupertápot is a feladat után lejáró állatokra, hogy meglegyen a medveól, ha már ennyit szenvedtem vele, de teljesen felesleges volt, így is hiányzik 10.000. TP. Ez így elég gáz.

15. Nildia

Szia Timi406!

Akkor gondolom a rá adott válaszomat is elolvastad, hogy nem mindegy, milyen ólakból is várjuk a tapasztalati pontot.
    Csak és kizárólag állatot adó ólak vesznek részt ( kivétel az ismertetőben szereplő 3 féle terményes ól, a többi nem!!! )
    Az ismertető már az event indulása előtt olvasható, tanulmányozható volt....

3. Feladat
    A feladatban 60.000 TP értékben kell ólakat begyűjteni.
    A feladatba csak az ólak begyűjtésekor jóváíródó TP érték számít bele!
    Éppen ezért érdemes először annyit ólat kihelyezni, amivel a indítás után a lehető legnagyobb mennyiségű TP-t be lehet gyűjteni! Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható (rémséges) műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vii-képregény-event.11872/#post-144248

16. hoya1

hoya1 Utánpótlás-írogató

Nem tudom, hiba-e, számomra annak tűnik:
    Az ólbeadás számlálója nem számítja a "00"-percet. Napközben dolgoznom kellett, nem tudtam idejében aratni (állatos 60e-ről van szó), utána a családdal kellett törődni, megint nem tudtam aratni. Lényeg:
    00-perces volt az óriás disznóm, 01-percet jelzett az event-számláló. Ugrásra ksézen vártam, hogy mikor érik meg a disznaja, mert csak 9 pont kellett volna a teljes teljesítéshez, és máskor ennek bele kellett volna férni. Egyszer csak megjelent a nyereménylista, szóval a számláló nem várta ki a 00-percét. Már másik farmnál is megfigyeltem ezt, de ott nem volt kardinális (aztán elfelejtettem). Így 1 csatni, 2x1 még valami és a maciól lett a veszteségem. A 9 pont és a számláló pontatlansága - vagy eltérő számítási szisztémája - miatt :(
    Azért 9 pont miatt én nem vontam volna le mindegyik nyereményből 1-1 db-ot...
    Gazda: hoya1 ID: 22084330

17. Laboviti

Szia!
    A kijelzőn látható 00:00 érték még hátralévő 60 másodpercet is jelenthet, ezzel az értékkel az aratások alkalmával szükséges kalkulálni.

18. virág1957

virág1957 Aktív író

Szia ! A boltba vásároltam tegnap 20 db borsót a pénzt le vonta de az árut nem adta oda . Ma szintén így jártam ,de ma 50 db volt amit vettem ,és ma sem adta meg . Meg néznéd mi a gond ?
    Köszi ! ID34599169 Szép napot !

19. Laboviti

Szia!
    A pajtádban jelenleg 238 darab borsó található. A rendelkezésünkre álló adatbázis alapján nem tudjuk megvizsgálni, hogy a vásárlást megelőzően milyen mennyiséggel rendelkeztél. Kérlek, amennyiben lehetőséged van a magtárból vételezz vetőmagot, hogy ellenőrizhessük a darabszámot.

20. virág1957

virág1957 Aktív író

A pajtába borsó csak 14 db van . Szójabab van 238 . Én legalább is így látom .Egyébként a kosaras boltba vettem .
    ID34999169

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.