Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

jófarmerlány kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igen, az nagyon jó lesz, ha követed a híreket változásokat.
    Amit pedig belinkelek, mutasd meg egy hozzáértő(bb)nek, hátha ezek a beállítások is javítanak valamit a játszhatóságon.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ki-is-az-a-backoffice.14672/page-347#post-1130522

De mindenesetre, addig se izgulj, messze még a január... sok minden javulni fog addig. :)

3. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

köszike..jól esik a biztatás bevallom...hálásan köszönöm!!holnap már jön haza az unokám és megnézi...:inlove:

inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. bihar07

bihar07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A repcsis eventnél tudok vetni,aratni,a kikevert üzemanyag kannákat nem engedi felhasználni egyik farmomon sem.
    ID3297721, ID5448057. Tudnátok segíteni? Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.10.20
  5. pappmari

pappmari Fórum-zöldfülű

SZIASZTOK A REPCSIS EVENTNÉL NEM TUDOM A KANNÁKAT FELHASZNÁLNI ID39372485

6. klaci10

klaci10 Fórum-zöldfülű

klaci10 ID: 16181291

7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

2020-10-16 15:35:31-kor a tenyésztett cápát váltottad ki, nem pedig magát az állatot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. klaci10

klaci10 Fórum-zöldfülű

Szia. Köszi. Akkor nem figyeltem eléggé...

9. narancspillangó

narancspillangó Utánpótlás-írogató

Teljesítettem mind az 5 futamot. Miért nincs meg az utolsó repülős zsetonom?

10. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia narancspillangó!
    Szerinted?
    Hány zsetont szereztél? Mennyit adtál be az Alvilági Saga event ablakba? Dupláztál zsetont?
    Amennyiben ellenőrzést kérsz a farmodra, akkor ahhoz farmnév és ID szám megadása kell, mert anélkül nem megy.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Sziasztok.
    megcsináltam az 5 futamot, de csak 2 zsetonom lett, 2 beadtam de a 8 szupertápot már nem tudom kiváltani. Kár hogy befejezés után már nem tudom ellenőrizni.
    Farmnév: GyörfiRózsa ID:5252142

12. Havasi_Gyopár

Szia GyörfiRózsa!
    Valamit nem jó számoltál.
    Az Éjféli versenyben az alábbi helyeken lehetett repülős zsetont szerezni:
    1. futam 21. event-sor,
    3. futam 13. event-sor és
    5. futam 16. event-sor.
    Ha simán átrepültél felettük, akkor 1 db-ot kaptál alkalmanként, ahol dupláztál, ott 2 db zsetont szerezhettél.
    Arra jogosult kollégám ellenőrizte, és megállapította, hogy az 1. és 3. futamban nem dupláztál, azaz csupán 1-1 db repülős zsetont szereztél.
    A harmadiknál, vagyis az 5. futamban már dupláztál, de mivel 1+1+2 = 4 és nem 5 db, ezért az Alvilági Saga event ablakban az Éjféli versenyhez kapcsolódó 5 mezőnyből az utolsón levő 8 db szupertáp megszerzéséhez már nem jutott zsetonod.

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Segítsetek. Amikor az arató gépre kattintok, akkor csak szöveget ír ki, hogy "itt tudok farmmunkásokat ....stb" nem tudom megnyitni, hogy kupont vegyek igénybe. Mi történhetett? Nem tudok így aratni, vetni, semmit sem csinálni.
    Köszönöm ha segítetek.

14. klé57

klé57 Fórum-zöldfülű

Szia !
    Amikor előveszed a farmmunkásokat, jobb oldalon van egy zöld nyíl, arra rákatt és kiadja a kuponos részt

15. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm, de egy ki-be lépés segített.

16. patiapeti

patiapeti Járnitanuló

A mai vásárlásommal megkaptam a 6-os vásárlási bónuszszintet. Ehhez járt volna dzsinn láda, de azt nem kaptam meg, vagy nem találom. Modi kérlek nézz utána.
    patiapeti ID: 2020437

17. Havasi_Gyopár

Szia patiapeti!
    A Dzsinn ládát nem úgy kell elképzelni, mint a többi pl. felhőkről, vagy event nyereményként kapható ládát.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vásárlási-bónusz-rendszer.19851/#post-1119375
    A 6. vásárlási bónusz szinten ezek kerültek a pajtádba 2020-10-20 15:07:58-kor:
    6335150 Szupertrágya12 Szerszámosláda II1 Dzsinn-láda
    A Dzsinn-láda ajándéka pedig felugró ablakban jelent meg: 1 db Pogó show (+)

GA-BI-O-Farm és patiapeti kedveli ezt.
  18. wikidal

wikidal Fórum-zöldfülű

A legutóbbi arany vásárlásánál a bankom visszavonta az új Maestro kártyámat,igy nem tudtam vásárolni.A beállitásomat a régi kártyához elrontottam.Szíveskedjenek visszaállitani a régi beállitásomat.
    Előre is köszönöm:wikidal /ID: 20873269

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, a játék supportjára írj egy bejelentést a farmodról, amelyet így tudsz elérni:

Válaszd a felületen, a kapcsolatfelvételi oldalon a kérdések lenyíló opciójából Az általános kérdések sort!

Itt farmnévvel, ID szám megadással részletesen írd meg a problémát.

Ha a regisztrációkor megadott email címed már nem használható, leveledben adj meg egy olyan címet amit olvasni tudsz!
    Kövesd majd a Support válaszában leírt teendőket.

A supporton dolgozó Munkatársaink utánanéznek, kivizsgálják a tények ismeretében a problémát.
    Előfordulhat, hogy több időt is igénybe vesz folyamat. Legyél türelemmel, ha ezt kérik.
    Reméljük, így megoldódik a probléma.
    A supportos levelezés már nem hozható a fórumra, az levéltitokként kezelendő a vonatkozó Szabályzat szerint, kérlek te is ekként kezeld.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

Sziasztok! Honnan lehetett az utolsó repülős zsetont megszerezni, mert sehol nem találtam?????
    ID: 6286667
    Üdv: Szőke Erika

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.