Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Máté200207

Máté200207 Utánpótlás-írogató

Üdv.Lenne két kérdésem, keresgéltem ,de nem találtam rá eddig választ.Az első az,hogy ha ráklikkelek a földterületre,hogy pld mikor érik be a növény a felugró ablak nem fölötte jelenik meg hanem jobb oldalt felül.Hogy lehet ezt átállítani?A másik kérdésem a most zajló eventhez kapcsolódik.Ráléptem valamelyik mezőre és adott +1milla Tp-t,van erre valami sablon vagy leírás,hogy melyik mezők adnak plusz tapasztalatpontot?Köszönöm előre is

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Felugró ablakot a játék generálja, hogy hol jelenik meg (lehető legközelebb a területhez amire kattintottál, de a szélén nem úgy fér el..)
    Másik kérdésedre pedig a meglepetés az úgy meglepetés, ha nem tudsz róla.

genka53 kedveli ezt.
  3. Máté200207

Máté200207 Utánpótlás-írogató

Értem de a többi farmon amin játszom, mindegyiken közvetlen fölötte jeleníti meg,azért nem értem.(közben rájöttem,információ mutatása egérkurzoros mutatásra beállítottam így már felette jelenik meg)Azt nem tudtam,hogy ez meglepetés mert sehol nincs róla infó.

4. Ildea

Ildea Járnitanuló

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni ,reggel töröltem 2 virágfestést és nem találom a raktárban.ID: 4598583

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám a Kerge kertedben, a középső szekció bal felső sarkában, egymás mellett találta meg a dekorokat.

6. Ildea

Ildea Járnitanuló

Köszönöm az ott is volt én a 2 töröltet keresném,lejárt a bónuszuk,így töröltem

7. Othep

Azokat a
    Csodás tulipán felhősorra és Szilveszteri felhősorra tetted.

Kérlek, legközelebb azt is írd meg, hogy összesen hány van a keresett dolgokból, és azokból melyeket keresed!

Nagyon sok adatot kell átnéznünk és megkönnyíted vele a munkánkat!

Ildea kedveli ezt.
  8. Ildea

Ildea Járnitanuló

Elvileg reggel töröltem a két lejártat és nem tettem sehova vissza akartam rakni,de nem volt a raktárban,pedig ott kellene lenni.ma reggel töröltem és nem raktam sehova a felhőn már eleve fent volt és 4 volt a kergén,amiből 2-t töröltem.Na azt a kettőt keresném.Igaz rengeteg minden van a fejemben,de bizakodom ,hogy ennyire hülye nem lehetek,hogy ilyen rövid idő alatt elfelejtsem mit csináltam. Kb 8 körül szedtem le.
    Elnézést a sok munkáért.köszönöm

9. Ildea

Ildea Járnitanuló

Elolvastam,de meg lehet nézni,hogy a felhőn régóta ott van a kergén volt 4,amiből kettőt töröltem ,ezt a kettőt keresem.Tehát a keresett 2 akkor még sincs meg.Ha a reggeli állapotnak utána néznétek láthatnátok,hogy 4 volt a kergén és a felhőkön is ott volt már,tehát oda nem rakhattam,meg akkor nem is keresném.Köszönöm.

10. Othep

Igen, közben töröltem az előző hozzászólásomat, mert eszünkbe jutott még valami.
    Pénzért eddig 4 db Virágfestést lehetett venni, feltételezhetően megvásároltad mind, Piccoló ládából pedig sose bontottál ilyet. Virágfestéshez máshonnan nem lehetett hozzájutni.

A Virágfestés kinézete nagyon hasonlít egy másik dekorra, a Virágcsokorra, amely munkáskupont ad, eléggé összetéveszthető.
    3 lejárt Virágcsokor van a menüdben.
    Mivel 4-nél több Virágfestésed sose volt, a két felhőn lévő és a két területen kint lévővel megvan a 4 db.

Tudnod kell, hogy nem tudjuk megnézni a reggeli állapotot, csak a mostani állapotot, és azt, hogy mikor NEM szereztél Virágfestést.
    Az eddigiek alapján sose volt neked 4-nél több belőle.

Ebből következően Virágcsokor dekort törölhettél reggel.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Ildea

Ildea Járnitanuló

Köszőnöm ,akkor biztosan összetévesztettem.

Othep kedveli ezt.
  12. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Az oldal inditását nem lehetne értelmesebben megoldani? 10 kérdés,
    míg eljutok a játék belépéséhez, ilyen oldal még egy nincs a neten.

13. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Ha takarítasz ez van. 10 lépés, ami nem normális.

14. Othep

Szia.

Ezt nem Neked szántam.
    Rosszkor fogyott ki a laptopom akkujából a delej.
    Viszont kérlek, hogy az adatvédelmi tájékoztatóra vonatkozó megjegyzésedet ismételd meg a Panaszkönyvben.
    Ugyanis onnan továbbítjuk a visszajelzéseket a Központba.
    Segítségkérés nem szerepelt benne (mármint a megjegyzésben).

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! A teliholdas világban az 50%-os hozambónuszt adó dekorjaim ma nem adták a bónuszt, legalábbis nem látom hogy így lenne! Tudtok segíteni?

16. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan mire gondolsz? Mit keressünk? Milyen dekorokról van szó?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Sziasztok,
    Ma kinyitottam 36 ládát (Alvilági saga event) és 1, azaz egy kristályt dobott. Nemhiszem hogy ez normális.
    Köszönöm ha utánanéznek.
    id: 13524731

18. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen. Sajnos létezik ilyen.
    Hogy a véletlen generátor mennyire normális azt nem tudom. De valóban egy nagyon szerencsétlen szériát fogtál ki.
    Még több mint egy nap az event. Egyszer biztosan arathatóak még az órás ikonok.

Az ellenőrzés alapján voltak ennél jóval szerencsésebb nyitásaid is. Tudom ez nem vigasz a mostanira, de csak bizakodni tudunk hogy a következő szerencsésebb lesz. Kapsz elég kristályt, és sikerül kiváltanod amit szeretnél.

-ágianyu33- és jófarmerlány kedveli ezt.
  19. tigrincs55

tigrincs55 Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék: amikor aratok a Bahán (mindegyik területre vonatkozik), akkor megjelenik egy rózsaszínű amorf forma. Semmire nem reagál, csak ott van és nem lehet vele csinálni semmit. Nagyon zavaró. Hogyan tudnám eltüntetni? Ez csak akkor van, ha az unity verziót használom.
    Köszönöm!

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A Unity verzió még teszt fázisban van. És jó néhány hiba van még benne. Az általad jelzett hiba már ismert.
    A fejlesztők jelenleg is dolgoznak a hibák javításán. Kérlek légy türelemmel.
    Ha nagyon zavar a rózsaszín folt, válts vissza Flash verzióra és úgy arass. Ez egyébként is ajánlott hogy a főbb műveleteket még a Flash alatt végezzük és a Unityben csak nézelődjünk.

jófarmerlány kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.