Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ez azt jeleni nincs a raktáradban megfelelő méretű (1x2) dekortárgy.
    Most a teliholdas event idején Jack boltjában tudsz kiváltani múmiamedve dekortárgyat, ami megfelelő méretű és feltehető a felhősorra.
    valamint a gazdaboltban a golfpálya nevű dekort tudod megvásárolni, de ez nem túl olcsó.
    A farmodon is körülnézhetsz van-e kitéve 1x2 dekortárgy, amit érdemesnek tartasz törölni és a felhőre tenni.
    Cserenapok alkalmával is van lehetőség 1x2 tárgyak beszerzésére.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Köszönöm a segítséget, erre nem is gondoltam.

3. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

És csoda történt, ismét! Tegnap reggel bekapcsolom a gépet, "természetesen" kék ablak, fekete ablak, futó ablak. Okostelóról megcsináltam a reggeli aratásokat, közben a gépen mást nyitottam meg, és minden más működött rajta -ugyanúgy, mint eddig. Másfél órás próbálkozás után egyszer csak elkezdett a Farmerama is működni. Délután fél2kor kapcsoltam ki először a gépet, fél5kor bekapcsoltam és működött! Ma reggel bekapcsolom a gépet, elsőre működik! És úgy, hogy közben több mást nyitottam meg, és nem volt, és nincs gond. Mivel láttam, hogy itt sokaknak ugyanez a gondja, mint nekem, hajlamos voltam azt gondolni, hogy nem az én készülékemben van a hiba, és most is ezt gondolom, mivel a gépem még nem tudta informatikus átnézni, semmi javítás, változtatás nem történt. Tehát akkor a hiba kinek a készülékében volt?! És nem először! Máskor is volt már ilyen-olyan gond, amikor annyi volt a segítség, hogy "ki kell takarítani" a gépet. Azt gondolom, hogy ahhoz túl sokat költünk/költök az "ingyenes" Farmeramara, hogy ne kapjunk/kapjak megfelelő segítséget! Sőt azt is előfordult, hogy hasonló véleményem miatt - negatív kritika - törölve lett a hozzászólásom. Persze, könnyű elintézési módja a problémának, csak hogy ahhoz túl sok játékost érint, akik túl sok pénzt tesznek az "ingyenes" Farmeramaba. Én július elején egy sikertelen event - nem csak nekem volt sikertelen, sokunknak, többen írták" abba hagytam az eventezést, utána hosszabb időt külföldön voltam, és naponta 1x beléptem. Most a keresős eventnél tértem vissza, ismét sikertelen lett! És a feltételek miatt, megint beletoltam sok dolgot feleslegesen! Úgy hogy folytatom az eventek nélküli játszást. És mindössze saját kényemre/kedvemre játszom, vagy vásárolok! De mivel így sem ingyen van az "ingyenes" event, jó lenne, ha a feltételeket az illetékesek biztosítanák és ne azzal rázzanak le bennünket, hogy takarítsuk ki a gépet! Ettől független - mint ahogy rendszeresen - most is megnézi az informatikus, de ugye az is köztudott, hogy az sincs ingyen!

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Vannak bizonyos pontok, amiket tisztázni kell ahhoz, hogy Te is láss a monitorodon túlra.

1: A játék alapvetően ingyenes, nem kötelező rákölteni semmit, de akkor ne is várjuk el azt, amit egy fizető játékos megkap.
    Nem, nem a technikai feltételekre gondolok, hanem arra, hogy gyorsabban kész van neki az event (pl: szupertrágya) és hasonlóak.

2: Napokban volt egy frissítés, ami azt eredményezte Firefox böngésző alatt, hogy a játéktér (a körülötte lévő NEM!) fekete vagy fehér ablakot produkált.
    Ez nem a Bigpoint felelőssége, hisz a Firefox és az Adobe Flash player összeférhetetlensége okozta/okozza a problémát. Itt említettem 3 céget, ebből csak egy üzemelteti a Farmeramát, a másik 2-höz nincs köze!

3: Bigpoint nem tud "céges eszközöket" biztosítani ahhoz, hogy Te játszani tudj. Ezt magadnak kell megteremteni, és magadnak kell karbantartani.

4: Amikor azt mondjuk, hogy takarítani kell, akkor az azért van, mert a játék hibátlanul működik, azonban a böngésző működési elvéből segíteni próbál Neked, csak ezzel több kárt tesz a sütikkel mint hasznot. Viszont ha kitakarítod, akkor rákötelezed a böngésződet, hogy ne már meglévő letöltött adatokból dolgozzon, hanem frissen töltse le az infókat a játék szerveréről.
    Amennyiben azt a választ kapod, hogy takarítsd ki a géped, de nem tudod pontosan a lépéseket, akkor ahogyan ezt a szép hosszú írást megfogalmaztad, úgy vissza is tudsz írni, hogy fejtsük ki bővebben. Hidd el, fogunk egy hosszabb leírást is adni ha van rá igény.

5: Mi, Moderátorok, Adminisztrátorok NEM állunk munkaszerződésben a Bigpointtal, hanem önkéntesként segítünk Nektek. Ezt fontos kiemelni azzal kapcsolatban, hogy mikor, milyen határidővel és mit vársz el tőlünk. Mindenkinek megvan a privát élete, privát munkája. Jelenleg köztünk senki nem informatikus, így ne is várj el olyat, hogy szervizeljük a gépedet.

6: A játék nagyon sok rétű. Mindenkit más köt le, más foglalkoztat, és mindenki más taktikát használ. Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek saját magának kell megtalálnia azt, mi köti le a játékban, mi szórakoztatja. Ha nem szeretnél eventezni, nem kötelező mint ahogy semmi sem.

További szép napot kívánok!

rjolka, Havasi_Gyopár, senga77 és 3 más kedveli ezt.
  5. makibaki

makibaki Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Lehet hogy nem jó helyre írok, ezért előre is bocsánat.
    A játékot nemrég kezdtem el, a 13. szinten voltam és valahonnan lett egy ajándék doboz a dekorációs raktáramban amit kinyitva nagyon sok tp-t kapva(kb 100.000) a 27. szintre léptem . Kérdésem az hogy ezt mire kaptam? Nem mintha ellenemre lenne csak nem értem. Az egyik szomszédom hasonlóan járt csak ő a 12. szintől az 58.-ra került. Köszönöm a válaszotokat!

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Titokzatos ládákból nagyon sok féle létezik, és számtalan helyről érkezhetnek.
    Ezt sajnos nem tudom megmondani, hogy pontosan honnan szerezted, csak a nyitás tényét tudom megmondani, meg hogy mi volt benne.
    Ezekről a ládákról itt tudsz olvasni
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

7. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Na ez a szoft kuka! Az egér ide-oda ugrál ha aratok, Bahamán nem látszik hogy a növény megtermett csak egeret rátéve látható. bármit teszek aratógéppel vagy egérkurzor vagy tőle másfelé a napraforgó, jutalmakat nyitnám, az ajándéksor állandóan az első oldalra ugrik, na ezt 100x megcsinálni, léptetni idegesitő, de úgy az egész tré, kivéve a grafika az jó. Renszerigénye elég sok, egy új játék inditásakor nem üzembiztos. Pörgetem a szerencsekereket nyertem 2 prémium pörgetést, nyomnám tovább erre vásároljak pré pörgetést jön fel, azaz a program felfogása is lassú.

8. Kékmadár1

Szia!
    Farmod beállításainál kapcsold be a földek animációját. Ettől láthatóvá válnak az érési, beérett állapotok.

9. Dori_M

Dori_M Utánpótlás-írogató

Legalább be tudsz lépni, nekem eddig még az sem sikerült. (Your browser does not support WebGL és Instantiation of 'https://mylittlefarm-171-assets.bpsecure.com/71358/build/webgl.json' terminated due to the failed compatibility check.) A másik böngészőn meg csak pörög, pörög a napraforgó, és semmit nem csinál. Majd még este megpróbálom egy másik gépről.
    Ha nem megy, akkor lassan leépítem a játékot, mert nem fogok ezért új gépet venni.

10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A Top eventben csak akkor kapunk felhősort ha végig csináljuk?Nem látom az alap játékban nyereményként a felhősort...

11. 19Pancsa67

19Pancsa67 Utánpótlás-írogató

Használhatatlan a farm!

12. Kékmadár1

Szia!
    Így van.
    Felhősort csak a TOP versenyen induló, és ott megfelelő helyezést elért játékosok kapnak.

Őszi varázslat felhősor (TOP 1000 és TOP 3000 jutalma)
    (rossz az ikonja a felhősornak)
    Lezárási idő: 46:00 óra
    Kategória: Tárgyak sorai
    Jutalom:
    - 1 db Trágyás láda II
    - szint x 4500 TP
    Nem tematikus felhősor: 5 db 1x1 és 2 db 1x2-es dekor szükséges rá

13. tapasztalat59

tapasztalat59 Utánpótlás-írogató

A belépés is idegörlő, a játék meg végképp!!

14. pnoncsika

pnoncsika Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Van egy kis problémám ezzel az új probaverzióval.
    Már a sütödében majnem a 3 szinten voltam alig kellett pont és most azt irja hogy a 9000 pontból nincs egyse.
    Remélem ez nem komoly mert így is nagyon nehéz fejlödni velle nem hogy előlről kezdjem.
    ID: 15061825

15. tibike756

tibike756 Utánpótlás-írogató

Tápot szeretnék venni,de nem találom sehol.Kérlek segíts.Előre is köszönöm.

16. Kékmadár1

Sziasztok!
    Kérlek benneteket a Unityvel kapcsolatos hibákat problémákat a Unity teszt topikban írjátok meg!

https://board-hu.farmerama.com/thre...n-keresztül-csevegő.20284/page-5#post-1141522

17. bativa

bativa Járnitanuló

Hova tűntek a tápok a piacról? Egyébként meg kiábrándító az új verzió, :(

lola57. kedveli ezt.
  18. pamacs59

pamacs59 Fórum-zöldfülű

Google Chrome sem működik rendesen, már a belépésnél gondok vannak.

19. Kékmadár1

Szia!
    Az állatok menüpontban, lehet a tápokat kiválasztani:
    upload_2020-11-24_15-59-4.png

20. Kékmadár1

Szia!
    Az állatok menüpontban, lehet a tápokat kiválasztani:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.