Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. milucica

milucica Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Azt szeretném tudni, hogy az Unity próbaverzió alatt nem töltött be a játék egész nap, így mi lesz a napi ajándékkal a félbehagyott kísértet szezon tegnapi feladatával és a többi amit nem sikerült elvégezni. Ráadásul 2 farmon is játszom, igen dühítő volt a tegnapi nap, ja és ma is csak most délután engedett be a játék. Köszi a segítséget! Üdvözlettel
    milucica ID:14172523 Nyúlapó50 ID:30300275

2. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia milucica!
    Tegnap 14 óra előtt Flashben játszhattunk, és ma 14 óra után szintén.
    A 24 órás, azaz 1 napos Unity tesztről mindenki tud(hat)ott múlt hét péntek óta.
    Innentől fogva mindenki maga osztotta be az idejét, mint ahogy továbbra is, hogy mikor mit tesz a farmján, vagy farmjain.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Szia Bozolo!
    A központtól kapott előzetes információk alapján, akik elültették és learatták az event indulása után tévesen megjelenített kezdő magokat, azt tovább tudják használni 18 óra után, mint ahogy, ha hozzájutottak villáskulcs felröppenőkhöz, azokat is.
    Tehát ergo nyertek 1 érési fázist.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Havasi_Gyopár

Szia!
    A központtól kapott előzetes információk alapján, akik elültették és learatták az event indulása után tévesen megjelenített kezdő magokat, azt tovább tudják használni 18 óra után, mint ahogy, ha hozzájutottak villáskulcs felröppenőkhöz, azokat is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Szia!

Andzsi1971 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm! Megkérek valakit töltse le nekem hátha működni fog!

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv
    Azt szeretném tudni mi ez az össze visszaság a tenyésztett állatoknáll, nincs olyan szép sórendben mint eddig? ez direktbe megy vagy mi van már, mért nem hagynak játszani addig amíg lehet, januártól ha az uj lesz úgy is abba hagyom, válaszóljatok

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kell semmit letölteni.
    Az Edge a Windows beépített böngészője. Ha Windows operációs rendszer van a gépeden, van Edge is.

9. Kékmadár1

Szia!
    A tenyésztelepen nem változott semmi.
    Milyen összevisszaságra gondolsz? Kérlek pontosan írd le!

A tenyésztelepen is van szűrő funkció. Nem ott állítódott el?
    upload_2020-11-25_17-10-54.png

A piaci kínálat sorrendje sem változott.

Az abbahagyáson sem érdemes még gondolkodni. A fejlesztők dolgoznak a megoldáson.

interlala kedveli ezt.
  10. interlala

interlala Fórumprofi

Kedves vagy de a piacon ahol a tenyésztett állatokat lehet venni, ott van össze vissza minden állat nem úgy mint egy nappal ezelőttig, imádom a tenyésztést, és akartam venni de nem is írom a sírás egy fójtába fojtogat, elvették az én drága farmos játékom egy de nem írom, már nem is vettek semmit sem, nem csinálok itt semmit sem, haza érve egy nehéz 14 órás munka után a korházból, ahol kiborulunk nap mint nap, leűltem és imádtam mert megnyugtott, de most itt is csak kuszaság van, elég ezt nem lehet. Fáradt vagyok, nem értem nem, interlalaID:20489972 elköszön és abba hagyja10 év ennyit ért

Jezsámen és Andzsi1971 kedveli ezt.
  11. milucica

milucica Fórum-zöldfülű

Bocsika, nem azért mert nem tudtam róla, hanem azért reklamálok, mert a játék nem engedett be, azaz nem töltött be három órán keresztül próbálkoztam. Meg még sokszor a nap folyamán, meg ma is.

Próbáltam Chrome és EDGE változatban, de semmi.

12. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm igen az van a gépemen! Bocs analfabéta vagyok a böngészőkhöz!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  13. Kékmadár1

De már ismét Flash alapon megy a játék, délután 14:00 óra óta.
    Nyugodtan játszhatsz az eddig megszokott módon.

Kuzdern kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek ne add fel! Ülj le kicsit. Igyál egy forró teát vegyél néhány mély lélegzetet, de egy kis csoki is segíthet.:)
    Az elmúlt, és a mai nap is nehéz volt, itt a játékban és a való életben is. :(
    Sokan küzdöttünk a játékkal. De biztos vagyok benne lesz ez jobb is sokkal jobb! ;)

a piacon sem változott semmi de az ottani szűrő is elállítódhatott.
    csak néhány kattintás és minden visszaáll a régi kerékvágásba.
    Nem tudom ilyen sorrendben voltak nálad az állatok, de a 3 lehetőséget kipróbálva, biztosan visszatalálsz a megszokott sorrendhez.

Szint szűrésnél az anakondák vannak elöl.

upload_2020-11-25_17-44-38.png

Kuzdern kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Szia!
    Ma 14:00 órától ismét Flash alapon megy a játék.
    Be kell tudnod lépni az eddig megszokott módon.
    De a sok kísérletezés próbálkozás miatt, érdemes lehet egy takarítást elvégezni a gépeden. Nehogy amiatt ne sikerüljön.

Kuzdern kedveli ezt.
  16. interlala

interlala Fórumprofi

Köszönöm a türelmes válaszodat, de nem írhatom le hogy mi ér minket az osztályon ahól de ezt nem, és le űlve kiborúltam, most ennyi köszönöm szia

Kékmadár1 kedveli ezt.
  17. milucica

milucica Fórum-zöldfülű

Köszi a választ, nem lettem okosabb, Ma is csak késő délután engedett be, a gépemmel semmi gond rendszeresen karban van tartva és nem a lepusztultak közé tartozik. Újszerű Lenovo ideapad. Mégsem engedett játszani 1 napig, lehet megunom és abbahagyom. Üdv.

18. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Lehet hogy rossz helyre írok de a Unity rendesen bejött és most 18 óra óta nem tudok belépni a farmra megál 55%-nál és nem hajlandó betölteni , már takarítottam de semmi változás . Segítene valaki Id: 7825742. f. nevem papirocska.

19. Kékmadár1

Szia!
    Próbálj meg egy F5 frissítést. És egy másik böngészőből is megpróbálhatsz belépni.
    És a Flash sütik törlése is segíthet:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    A teszt zárása óta (14:00 óra) minden rendben működik.

20. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Feladom 8 óra van és még mindig nem tudok belépni ilyen soha nem fordult elő idáig a flash és a unity is tökéletesen működött megpróbáltam a firefoxal is belépni de nekem idáig az edge volt a tökéletes ,Kínomba újraindítottam a gépet is de 55%-nál töbre nem jutok. ,még az event növényt sem tudtam elvetni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.