Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan mi nem működik?
    Kérek részletesen írd le mi történik vagy mi nem történik meg.
    Kapsz hibaüzenetet? És ha igen, mit?

Kitakarítottad a gépet a CCleaner programmal?
    Próbáltad másik böngészőből belépve a játékot?

2. Ancsa7070

Ancsa7070 Járnitanuló

Igen másik böngészőt is kipróbáltam és nem tudtam az eventet befejezni.

3. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

én még be tudtam fejezni az eventet, de azóta nem tudok belépni. Ujrainditottam a gépet, de a jelszó beírása után fekete a képernyő hiába frissitem
    Gazda: SzépnyárinapID: 18188504

4. Kékmadár1

A Firefox-nál nemrégiben volt egy frissítés, azóta nem megy vele jól a játék.
    Azt javaslom, térj vissza, telepíts újra egy régebbi verziószámú böngészőt, ha Firefoxot használsz.
    A Chrome és az Edge böngészőkben pedig van beépített Flash.
    De lehet, hogy ezeknél is szükséges lehet egy régebbi verziószámú változatot feltelepíteni.
    Ezekkel mennie kell a játéknak.
    Nekem az vált be, hogy Firefox-ról Chrome-ra váltottam a Farmerama-hoz.

Valamint a Flash sütik törlése is megoldás lehet.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

5. Kékmadár1

Szia!
    A Firefox-nál nemrégiben volt egy frissítés, azóta nem megy vele jól a játék.
    Azt javaslom, térj vissza, telepíts újra egy régebbi verziószámú böngészőt, ha Firefoxot használsz.
    A Chrome és az Edge böngészőkben pedig van beépített Flash.
    De lehet, hogy ezeknél is szükséges lehet egy régebbi verziószámú változatot feltelepíteni.
    Ezekkel mennie kell a játéknak.
    Nekem az vált be, hogy Firefox-ról Chrome-ra váltottam a Farmerama-hoz.

Valamint a Flash sütik törlése is megoldás lehet.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Firefoxot használok, megpróbálom a régebbit újratelepiteni. (segitséget fogok kérni, mert én csak használni tudom a szám.gépet. Közben beléptem a Chrome -on, ott nehezen, lassan, de működik.

Kékmadár1 kedveli ezt.
  7. linduci76

linduci76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretém megvásárolni a farmmunkásokat de a fizetésnél nem ajánlja fel a bankkártyás fizetési módot.
    Tudtok ebben segíteni?
    Köszönöm
    linduci76 ID: 2348806

8. Kékmadár1

Szia!
    Vélhetőleg van megoldás, de az több napig eltarthat.
    Javaslom más fizetési mód használatát addig.Például a Paysafecard

Banki problémádda a játék supporját kell felkeresned.

Válaszd a felületen, a kapcsolatfelvételi oldalon a kérdések lenyíló opciójából Az általános kérdések sort!

Itt farmnévvel, ID szám megadással részletesen írd meg a problémát.

Ha a regisztrációkor megadott email címed már nem használható, leveledben adj meg egy olyan címet amit olvasni tudsz!
    Kövesd majd a Support válaszában leírt teendőket.

A supporton dolgozó Munkatársaink utánanéznek, kivizsgálják a tények ismeretében a problémát.
    Előfordulhat, hogy több időt is igénybe vesz folyamat. Legyél türelemmel, ha ezt kérik.
    Reméljük, így megoldódik a probléma.
    A supportos levelezés már nem hozható a fórumra, az levéltitokként kezelendő a vonatkozó Szabályzat szerint, kérlek te is ekként kezeld.

Koppi kedveli ezt.
  9. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok. Szeretném kérdezni, hogy hol találom a megvásárolt FA mixergépet. Köszönöm.

Közben megtaláltam.

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !
    Lehet tele a hócipőd a kérdéssel, de valamit nem értek:
    Amikor az Unity tölt be/ szép lassan, mindig beugrik egy figyelmeztetés, hogy "egy weblap" akadályozza a megnyitást.
    Várakozik ? Vagy bezárja az ablakot ?
    Úgy a Foxnál, mind a Chrome-nál..

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az oka: Magas %-on pörög a processzorod, lassú a géped, és azért akarja "befejeztetni" a böngésző a feladatot.

-ágianyu33- és Koppi kedveli ezt.
  12. Koppi

Értem. Pechem van.
    De: van mobilom is Galaxy J5.6 azon is fut az Unity, sőt farmoztam is vele amikor volt a próba.
    Ott miért nem jelentkezik e probléma? (Igaz ott is lassan indult, de utána felpörgött.)

13. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Koppi!
    Ilyen távolságból nem ismerjük a számítógéped paramétereit, beállításait stb., és nem is reszortunk számítógép harver ügyeiben közbenjárni, vagy szakértőnek lenni.
    A mindenkori, vagy éppen aktuális böngésző frissítések is befolyásolhatják az általad leírtakat.
    Ezeket egy számítógép szakemberrel kell megbeszélned.
    Egyébként csak a Firefoxnál írja ki egy szalagon, hogy egy weblap lassítja a böngésződet, a Google Chrome-nál nincs ilyen hibajelzés.
    Ez konkrét tapasztalat.

-ágianyu33- és Koppi kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !
    Anno elküldtem a szgépem paramétereit a központnak a kérdőíven. Igaz nem kaptam róla azóta sem visszajelzést, pedig sasolom..:)

15. Havasi_Gyopár

Szia Koppi!
    Arra ne várj választ, ők azt azzal a céllal alkották meg azt a kérdőívet, és kérték hogy töltsük ki, hogy hozzávetőlegesen felmérjék a játékosok eszközállományát. Arra nem kapunk személyre szóló választ.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szia Dani!

Én most átálltam az újra, hagyom a Flasht másoknak. CCleaner Browser-t futtatok. Háttérben a Chrome-n egy másik, szintén internetes játék fut. Ezen a böngészőn nem jelent meg a megjegyzés, miszerint valami lassítja a gépet. Bár már 6 éves a Gizi (ez a gépem neve, mert csak nő tud annyira szeszélyes lenni, mint egy számítógép) de bírja a strapát. Nem a legkorszerűbb, de amíg bírja, addig nem cserélem le.
    Processzor: Intel Core i3-7100, 3,9 GHz, kétmagos,
    Memória: RAM 16 GB -- 64 bites WIN-10 -- Videokártya: NVIDIA GeForce GT-1030

Jó játékot!

.apa64. kedveli ezt.
  17. kisszakika

kisszakika Utánpótlás-írogató

Továbbá! A firefoxban rövidre van állitva a várakozási idő. Ha kicsit jobban leszek, megkeresem a beállitásokban, remélem, megtalálom :) Bár hozzáteszem, az ilyen beállitásoknál a foxi lelkivilágába kell kotorni :)

18. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Sajnos nem tudok vásárolni,se aratót, se farm aranyat. Pedig ma voltam bent a OTP-nél hogy a telekódot, állítsák be. A vásárlásnál beírom a sms ben küldött kódot ill. a telekódot de így is szürke marad a jóváhagyás. Úgy is beírtam már hogy először a telekód, és utána a másik kód. Valamit biztosan nem jól csinálok. Nem tudom, hogy kell e szóköz vagy vesző,vagy csak simán egymásután beírom. Mindegyik verziót kipróbáltam de így is szürke a jóváhagyás. Tudna e valaki segíteni ? Az OTP ben azt mondták,hogy most már tudok vásárolni, de sajna nem. Előre is köszönöm.

19. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

A Unity-ben nem lehet kikapcsolni a fák villogását, állatok mozgását? Bocsánat, most látom, hogy az állatok már nem kergültek meg, csak a fák villognak. Így is jó, de ha lehet, szeretném nyugiban látni őket.

20. Havasi_Gyopár

Szia Vilmos05!
    A játék beállításainál ha kikapcsolod az animációt, akkor megszűnik ez a jelenség. Viszont akkor nem látod az érési ciklusokat pl. a fáknál.
    Az áthúzott rész utólagosan korrigálva.
    Havasi Gyopár

Utoljára szerkesztett: 2.12.20
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.