Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

December 21-ig tart az event....

2. |Tamás|

Szia!

Kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal további kivizsgálásra.

3. |Tamás|

Szia!

4. Firmi

Firmi Fórum-zöldfülű

Hali! Tegnap nem tudtam belépni, mert karbantartás volt. Se napi ajándékot, se az adventi kalendárium ajándékát nem tudtam így megkapni! Ma meg már csak aranyért vehetem meg! Ez pofátlanság-szerintem! Munka után tudok csak játszani, a délutáni esti órákban, amikor a szünet volt. köszönöm farmerama!

5. |Tamás|

Szia!

6. |Tamás|

Szia!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia! Rackónál még két lakatot kell kinyitni, mivel minden hónapban újra indul, egy hét telt el, így csak egy lakat lett kinyitva.

8. Zotyoka82

Zotyoka82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én facebook-kal léptem be eddig, de most nem enged be, visszadob a főoldalra. Lehet erről tudni valamit?
    Köszönöm

ribizli4 kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Szia!

Egy ID-t tudnál adni ahhoz a farmhoz?

10. ribizli4

ribizli4 Haladó

Hasonló problémám van. Az unokám farmját szerettem volna rendbe tenni. Ő a facebookon regisztrált. Most nem tudok belépni, pedig este megígértem. Az van vetve, amit tegnap reggel vetett el.

11. |Tamás|

Szia

Id-t tudnál adni a további kivizsgáláshoz?
    Már nemzetközileg jeleztem, illetve már van más országból is jelzés, de kellene még ID.

ribizli4 kedveli ezt.
  12. Zotyoka82

Zotyoka82 Fórum-zöldfülű

Sajnos nem tudok ID-t adni, mert csak a fórumig jutok. Van lehetőség itt fórumon keresztül megnézni?

13. ribizli4

ribizli4 Haladó

Sajnos nem. Csak a farm nevet és kb areg. idejét tudom. Az ID számot így nem látom. (enci2009, 2020 jan 15. környékén)

14. piros53

piros53 Fórumlakó

ma reggel mikor beléptem -chrom és flash- felhö aratásnál egy idő után nem aratta le a felhőt csak ki-be lépés után majd a bónusz rekesz használatánál ugyanez volt szerettem volna változtatni a rekesz tartalmán de nem töröltte ki a benn lévőt itt is csak ki-be lépés után tudtam cserélni
    tegnap még minden tökéletesen működött

maya kedveli ezt.
  15. -mamazsu-

-mamazsu- Junior szaki

Üdv. gazdák
    Én egy hete játszok az uny-val Különösen nincs problémám vele csak egy re jobban lassul. Uny-nak nincs tisztító programja mint flasnak?

16. maya

maya Fórumprofi

Jó reggelt.
    Ma reggel nehezen indul a játék, lassan tölti be a területeket, a virág sokáig pörög, nagyon lelassult. Lehet hogy itt lesz vége a játéknak sok embernél? Nálam az új verzió nem működik. Akkor itt a pont 12 év után.

17. |Tamás|

Abból a fiókból vagy bejelentkezve?

18. Zotyoka82

Zotyoka82 Fórum-zöldfülű

Igen

19. |Tamás|

Szuper, így megtalálom, és tudom jelezni. Köszönöm.

ribizli4 kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Szia!

Igazából a CCleaner ugyanúgy jó hozzá (elvileg, de egy informatikus nyugodtan kijavíthat)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.