Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. feri465

feri465 Törekvő

S esetlegesen a mai napért,mivel 55% ig betölt s utánna ott ugrál a két barika.Van aki esetlegesen hajnalba dolgozni indul,nincs ideje kivárni a játék javulását,na nekik kellene egy kis biztatót írni,mert nem mindenki nyugdíjas.

Andzsi1971 és annamari74 kedveli ezt.
  2. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Elvetettem az event növényeimet nem tudom leszedni>:(rá raktam mindenféle jót:sleepy:nem tölt be ha esetleg sikerül nagyon lassú
    végül kidob>:(vissza olvasva nem vagyok egyedül .kitartást mindenkinek;)

Pincsyyy és feri465 kedveli ezt.
  3. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Nálam működik, csak el ne kiabáljam!

feri465 kedveli ezt.
  4. HadfiMira

HadfiMira Junior szaki

Sziasztok!Nálam is ez a hiba 55% marad!tegnap sem tudtam belépni,ma 1 x sikerült.8 fa aranyért nyitottam az adventi naptárt.:oops:
    Eventezni nem tudok az utóbbi 1 hónapban mert annyira rossz a belépés.Ha gépet tettem be sem tudtam használni.állandóan el sötétedett vibrált meg ilyenek.Na de remélem jó lesz 1x.üdv mindenkinek és türelem!!!;)

feri465 kedveli ezt.
  5. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

A kompenzációt jobb ha megtartják mert amit ma is adtak az kb. három pörgetésből megvan ketyeg az idő a farmmunkások pénzbe kerülnek és nem 20 szupertrágyábaxD

feri465 kedveli ezt.
  6. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Nem tudom hogy csak nálam van a probléma de cefetül lelassult a gépem Hosszú percekig pörög a virág és utána meg kidob a gépből Tizta ideg beteg vagyok ettől Probálkozo m az Unity-el meg a flas al is de mind kettő ramatyul lassú Kérem hogy csináljatok valamit hogy visszatérjen a régi vagy egy kicsit gyorsítsatok az egész játékon Elnézést a zavarásért tudom hogy nem tehetek az egész dologrol Nagyon nehéz belépni is Kérem a válaszo és nagyon szépen köszönöm a válaszodat

7. tutitanya

tutitanya Fórumlakó

Bocs, elvesztettem már a fonalat. Van kompenzáció? Vagy a 4 zseton az?

8. V.Erzsike2013

V.Erzsike2013 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hol lehet igényelni a 4 pakli kártyát? Bocsi a tudatlanságomért.

9. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

10. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Gyöngy!
    Ez is limitálva van, várjuk a központtól a választ ill. megoldást, mivel mi csak közvetíteni tudjuk ezt a dolgot.

11. soosmargo

soosmargo Járnitanuló

Képtelenség belépni, 55-ig betölt utána a nagy semmi !!! Így vesztetek el sok régi játékost, az event 1 nappal , vagy még később kezdődhetett volna, amikor már rendesen működött volna ez a hibákkal teli új "kisérlet" hiszen sokan jelezték, hogy mennyi hiba adódott belőle.

12. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Sziasztok!
    Hol tudom megnézni,hogy van-e fiókom illetve ha nincs akkor hol tudok egy új regissztrációt készíteni?
    Segítségeteket előre is köszönöm.

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Havasi Gyopár :)

Köszönöm szépen köszönöm szépen, várni fogok én is a válaszra, mert kíváncsi vagyok rá :)
    További jó munkát Nektek és kitartást mára is :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Lépj át a flashba, majd lépj ki a játékból, várj egy-két percet, és indítsd a böngészőt, belépsz a játékba, és azonnal engedélyezed a flash-t, akkor talán nem fog belepiszkitani az unity, lehet, hogy ezt mégegyszer el kell játszani. Nálam ezzel a trükkel majdnem normálisan flash-el elindult a játék :) Sok szerencsét :)
    Ha sikerül, vegyél lottót, lehet, ott is szerencséd lesz :(

15. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Szép estét!

A Unity kliens letöltésének lehetősége már aktív? Egyelőre a letöltés megnyomása gomb után a "not found" felirat látható csak.

16. Havasi_Gyopár

Sziasztok!
    Kérlek benneteket, hogy adjátok meg az ID számaitokat, és a böngésző típusát, akik nem tudtok belépni, meg, hogy melyik verzióba? Kipróbáltátok-e mindkettőt? Megnéztétek-e másik böngészőben?

17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek.

Nos, hosszas talicskázás után úgy tűnik pihenni térnek a báránykák.
    Sikerült belépnem a farmra, ahol rengeteg levél várt.
    Kérdésem az lenne, valaki moderátor megnézné-e a farmomon, hogy honnan kerültek oda olyan személyek levelei (ki-és beérkezők), akikről dunsztom sincs, hogy kerültek a levelezéseim közé.
    A segítséget köszönöm Fatther - 25421571.

További szép estét, jó játékot.

18. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Szia!

Bár írták a fórumban, hogy Rackót meg a tegnapi adventi kalendáriumot megkapjuk, még egyiket sem érem el. (A kalendáriumot aranyért.) Lehet tudni a javítás időpontját?

Köszi

19. Havasi_Gyopár

Szia!
    A 4 pakli kártyát a belépéskor a Hirdetőtáblán tudod átvenni.

20. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Moderátortól kérdezném van 12 kisfarmom és az Adv.kalendáriumot minden nap estefelé szoktam lekattintani. természetesen tegnap nem tehettem. Lehet, hogy már kérdezték de ezen az oldalon nem látom mi lesz a tegnapi nappal, mert én farmonként 8 Fa-t természetesen nem fogok fizetni inkább akkor végeztem az ide nézegetésekkel.
    Köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.