Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !
    Letöltöttem az új klienst, be is léptem a farmra, onnan átmentem a fórumra, de "idegenként" kezelt a rendszer.
    Az odáig rendben van hogy tudok játszani, de a fórum megközelíthetetlen...:(
    Lesz változás? Vagy valamit elnéztem....:(

2. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem is, nem enged írni, csak olvasni.

fregolinyi kedveli ezt.
  3. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy elég egyszer letölteni, vagy ahány böngészőből játszom, annyiszor töltsem le??? Bocsi, de nem vagyok egy szám.gép guru....... Köszi szépen!

4. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Sziasztok!

Most már tényleg kezd elmenni a türelmem ami a játékot illeti...

Tegnapi nap jeleztem, hogy eltűnt, 1db téli kártyapaklim, utána néztetek, rendben találtatok mindent, miszerint nem tűnt el semmi a farmról...
    Gondoltam rendben biztosan tévedtem.
    Az imént állítottam elő 2db téli kártyapaklit indultam, hogy befejezem a mézeskalács falú 2.szakaszát az egyik paklival a kettőből, kiírta angolul a rendszer, hogy hiba történt próbáljam meg újra betölteni a játékot...
    Jóóó gondoltam a gépem amúgy is bírja az Unity rendszert átváltottam rá mentem az eventhez hűlt helye van a 2db téli kártyának vissza váltottam Unityről ismét vissza mentem az event játék felületére és nincs meg a 2db téli kártyapakli....

Alexandra0727
    ID 55785653

Nem hiszem el és biztosan tudom, hogy nem tévedek!

szerk.:

Ismét én 38 perc telt a 2db téli kártyapakli még most sem került vissza, de hogy újabb problémába ütközzek a játék során a társasjáték felülete helyett egy üres piros asztal díszeleg...

Most akkor hagyjam annyiba és engedjem el az eventet?
    Mert így nem lehet játszani... -.-:cry:

Utoljára szerkesztett: 10.12.20
  5. seszkrisz

seszkrisz Fórum-zöldfülű

Sziasztok! 8-án 8FA-ért váltottam ki a naptárat, ugye visszakapom az aranyat? köszönöm

6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

A vírusirtó okozhat még gondot. Elképzelhető, hogy letiltja az exe fájlt. Próbáld meg azt.

De a legtöbb játékosnál az újratelepítés segített. A központban folyamatosan dolgoznak azon, hogy az újonnan letöltött változatok megoldást hozzanak azokra a problémákra, amiket jeleztünk (pl. fehér képernyő).

Kérlek, ne add fel, próbáld újra!

7. .R4z3R.

.R4z3R. Fórum-zöldfülű

Két laptopra is le lett töltve a kliens , de fehér képernyő mind a kettőnél.
    Rendszergazda,újra telepítés, ki-be kapcsolás és egyéb próbálkozások eredmény nélkül.
    Valakinek esetleg még ötlet hogy mért csak fehér képernyő jelenik meg ?

Köszi

8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Már jeleztük a hibát. Tudnak már róla a központban.
    Addig a türelmedet kérem.

Koppi kedveli ezt.
  9. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

nálam az asztali gépnél ugyanez a helyzet, töröltem,ujrainditottam , takaritottam a képernyő fehér . Szeretnék valami segitséget, hogy mit lehet tenni ???

10. Kékmadár1

Szia!
    Elég egyszer.
    És pont az a lényege hogy nem kell hozzá böngésző.

ginibella, Koppi és forraifk kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Koppi, seszkrisz1969 és seszkrisz kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek keresd fel a játék supportját!

Válaszd a felületen, a kapcsolatfelvételi oldalon a kérdések lenyíló opciójából Az általános kérdések sort!

Itt farmnévvel, ID szám megadással részletesen írd meg a problémát.

Ha a regisztrációkor megadott email címed már nem használható, leveledben adj meg egy olyan címet amit olvasni tudsz!
    Kövesd majd a Support válaszában leírt teendőket.

A supporton dolgozó Munkatársaink utánanéznek, kivizsgálják a tények ismeretében a problémát.
    Előfordulhat, hogy több időt is igénybe vesz folyamat. Legyél türelemmel, ha ezt kérik.
    Reméljük, így megoldódik a probléma.
    A supportos levelezés már nem hozható a fórumra, az levéltitokként kezelendő a vonatkozó Szabályzat szerint, kérlek te is ekként kezeld.

13. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Rendben, köszönöm a tájékoztatást...

További szebb estét

A.

14. LoweE

LoweE Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hétfőn egyáltalán nem tudtam belépni a farmeramaba így elvesztettem a belépési sorozatomat. Ezzel lehetne e valamit kezdeni. LoweE ID 1594642

15. Kékmadár1

Szia!
    Rendezve lesz Racko belépési sorozata.
    De türelemmel kel lenni még 1-2 napig.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/karbantartás-2020-december-8-kedd.20349/#post-1147423

Update:
    Hétfőt írtál!
    A hétfői napon semmi gond nem volt a játékkal.
    Kompenzáció a keddi és szerdai problémák miatt van.
    Ha valóban hétfőn nem tudtál belépni, akkor sajnos nem lesz megoldás Rackó sorozatára nálad.

Utoljára szerkesztett: 10.12.20
  16. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! További szép estét!

17. Alexandra0727

Alexandra0727 Aktív író

Sziasztok!

Megint én

Csak tudatni szeretném veletek, vissza jelzésként a játékról, ha másnál is előfordulna hasonló helyzet...

Mint említettem eltűntek a malomban, előállított téli kártya paklik...
    Majd a társasjáték felület tűnt el helyette üres piros asztal díszeleg "normál" módban, átváltottam Unityre úgy is hűlt helyük volt a pakliknak, nem egészen egy óra múlva újra belépve még mindig ugyan az volt a helyzet, azonban Unityre átváltva elérhetővé vált az event illetve vissza kerültek a téli kártyapaklik amik eltűntek...:p:inlove:

Na rohanok is mielőtt megint valami galiba történik o_O

Szép estét

A.

18. Goran

Goran Fórum bárója

Nagyon szépen köszönöm :)

Kuzdern kedveli ezt.
  19. paloooo

paloooo Fórumelemző

20. Kékmadár1

Téma állapota: