Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Málnahab

Málnahab Rutinos

Köszönöm a választ!

2. Judy_Csiki

Judy_Csiki Haladó

Nekem se adja meg a bolcstolgynel kivalaltott bonuszokat a termenyes olaim.Judy_Csiki ID 30959517 es Judycsiki ID37947509

3. kata1939

kata1939 Aktív író

Kivi tápot nem tudunk keverni,mert nem kaptunk babérlevelet,a szomszédaink pedig már keverik.Kérünk mi is már babérlevelet.kata1939ID47168381-kata1939-ID44223616.Köszi, nem tudom hová kell irni.

4. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Nálam ugyanez a helyzet, csak már kitettem a tenyészeteket. :)

Marika312 kedveli ezt.
  5. _Nagypapa_

_Nagypapa_ Járnitanuló

Teljesen el vagyok keseredve. Én is megcsináltam az első feladatot, megkaptam a titokólakat, ki is tettem. Kkésőbb olvastam, hogy ezek régi ólak és nem fejlődhe ki belőle kiwi. Egyáltalán nem vigasztal, hogy folytathatom a játékot. Most egy kicsit elment a kedvem.

6. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Sziasztok!
    Csinálom a képregényes feladatot. Az első részében felkínál nekem 3 jutalmat, abból az utolsó választottam 1. Homokművész 2. Tojáspuncs 3. (4xmlf.susiseuperding) én arató munkásoknak néztem, de nem kaptam meg. Többszöri ki-belépés után mindig újra felkínálja az ajándékválasztás lehetőségét, rálépek és kiválasztom, de nem történik semmi. :) Az arató nem indul el :( Sem kupon formájában nem kapom meg. ID számom: 12923836
    No ez az aratómunkás ajándék sokadszorra sem jött össze, helyette választottam dühömben a tojáspuncsot. Ezt rögtön megkaptam :) csak jelzem akkor is a munkásokat szerettem volna.

Utoljára szerkesztett: 22.1.15
  7. mdi1

mdi1 Törekvő

Több farmon is fennáll ez a jelenség, tehát nem egyedi hiba.
    Egyébként minden ki van váltva a tölgyön, ami ide való, a paszúlyon is megvan az 5 százalékos és megitattam őket. Azt hiszem 14.42 szokott lenni (a paszúly nélkül 15.23 volt).

8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves Dragonfly ! -sajnos elsiettem a Ládikás feladatot, beszállítottam 4-ig az állatokat. Meg is kaptam mindent. Ólakból Titokzatos tenyészetet kaptam 3 db-ot. Kérem válaszod, hogy hagyjam a menüben, kicserélésre kerül, --- mit is csináljak? -ha már hibáztam.
    Köszönöm, ha időt szánsz a válaszra.

9. Szürkepenész-01

Szürkepenész-01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Szürkepenész-01ID: 42460754
    A Sruccászati TSZ-nak Kb 23:30 szokott lenni az érési ideje most 25 fölött volt. Apulykalábas festőtelep is több mint 24 órás, ez is kevesebb szokott lenni. Nem csak ezen a farmon. Lehet hogy a többi terményesnek is megnőtt én csak ezt figyeltem.

10. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Szia!
    Én is így jártam! Szeretném tudni, mi lesz a 3 Titok óllal?
    ID:5252142

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Erre a választ soha nem lehet előre tudni:)
    Maximum annyit tudhatunk, mi nem fejlődhet ki belőle.

12. Csocsoovb

13. tónipapa47

tónipapa47 Utánpótlás-írogató

sajnos én is beleestem ebbe a hibába. nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni hiszen ez nem a játékosok hibája. remélem a modik tudnak valamit csinálni.ID32523637

14. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Azt hiszem, az ólvarázslat rúna már nem vonatkozik a terményesekre, csak az állatos ólakra.

15. Csocsoovb

Szia!

Babérlevél a 95. szinttől elérhető.

16. Csocsoovb

Szia!

Nem lesz belőle, mivel nem az volt a nyeremény.

17. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Szia!
    Érdekelne, attól hogy hamarabb lett meg a 3 titokzatos ól, de a menübe maradt, van esély rá hogy kivi madár lesz belőle?

18. Csocsoovb

Szia!

A feladatban egy hét múlva is ezek a nyeremények lettek volna, nincs különbség, mikor teljesíted.
    Soha nem a legfrissebb titokzatosak a nyeremények az egyes feladatoknál.

19. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia4
    Az ólvarázslat rúna már nem érvényes a terményt adó ólakra, csak azokra van hatással, amik állatot adnak.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-információk-a-központból-2015-január-22.11915/

20. Csocsoovb

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.