Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Magáról az aratásról nincs adat, az ellenőrző panelon.
    Leírnád pontosan mikor arattál? Mennyi növényed volt? Menyinek kellene lennie? A főfarmot arattad?

2. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Kb 16 .02 -kor 0 fő farmot az event növényt, és utána elvetettem mikor nem volt jobb ötletem a maradék kb 6 növényt mindennel megszórva mert azt hittem csak megjelenítési probléma. Kb 13 órakor vetettem el legalább is látszatra.

3. henna21

henna21 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ez a verzió katasztrófa minden szempontból! Lassú (hiába a kliens letöltés), grafika ultra gáz... Ugye nem ez lesz a végleges?????

Laura20030110 kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Szia!
    Munkatársam ellenőrizte:
    Nem tűnt el semmid.
    A malomban várakoznak keverésre az eventnövényeid.
    upload_2020-12-12_16-23-53.png

5. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Köszönöm, hogy utána néztetek. azt még akkor raktam be mikor egy óra körül arattam és vetettem. Azért köszönöm az után nézést majd helyre hozom és újra tervezek. Szép napot és kitartást.

Othep és BackOffice kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

7. szabibaba84

szabibaba84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok érdeklődnék miért ilyen ***** rossz a farmerama minősége ? letoltottem már az új farmeramat is de nagyon rossz nem működik rendesen Igazán nincs is kedvem már igy nagyon folytatni

8. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan mi a problémád? Leírnád részletesen?

Nemrég jelent meg egy fontos hír a letölthető klienssel kapcsoltban.
    Kérlek olvasd el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fehér-képernyő-hiba-megoldási-lehetősége.20406/

9. evelin20001112

evelin20001112 Utánpótlás-írogató

mindkettő ugyanolyan szörnyű lassó az új verzió teljesen használhatatlan, de a régivel mentem most be éppen és ez is szörnyű lassú, az újjal egyáltalán semmire nem haladtam percekig csak a 100% töltöttség és be sem lépett

rettenetes egész héten ez a szivatás megy, az új verzió egyáltalán nem működik de a régi is olyan lassú hogy három óra alatt sem tudtam végezni.

10. Kékmadár1

Szia!
    Régi? És új?
    Jelenleg a Unity és a letölthető klienssel lehet játszani.
    Mindkettő elég újnak mondható.
    Leírnád a pontos nevét hogy mi a régi és az új?

Nemrég jelent meg egy fontos hír a letölthető klienssel kapcsoltban.
    Kérlek olvasd el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fehér-képernyő-hiba-megoldási-lehetősége.20406/

11. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy hol tudok trágyát venni? Ne haragudjatok, de nem találom.Ami a piacnál van kereső egyszerűen nem tudok eligazodni rajta. Köszönöm ha válaszoltok.

12. Kékmadár1

Szia!
    A Termények fület kell kiválasztani.

upload_2020-12-12_16-48-6.png

13. forkolikarolyne

forkolikarolyne Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a tanácsot de sajnos egyenlöre semmi sem vált be.Vindors 7 van a gépem optika szálas internetem és 1000-es a böngészés.További jó munkát egészséget kivánok.

14. Kékmadár1

15. ezüstegérke58

ezüstegérke58 Fórum-zöldfülű

Szia,az Adventekkel mi lesz,mert nem tudok rákattintani,már napok óta nincs leszedve,nesze neked advent!!!

16. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

A tenyészterep előtti terület (1*1) nem lehet learatni (kézzel) nem lehet törölni, áthelyezni. Ez normális?! Mert szerintem nem! ;)

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy ki- belépés a játékból megoldhatja.

Kuzdern kedveli ezt.
  18. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sajnos nem oldotta meg (igaz ez a probléma a kis farmomon fordult elő)! De a hajótöröttek partjánál kb ugyanezen a területen lévő tárgyat nem tudom lebontani, mert hiába kattintok rá, semmit nem csinál! :(

19. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok!
    A letölthető klienset nem tudom megnyitni..nem található belépő oldal..Mit tegyek?

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.