Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mother0901

Mother0901 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ne csak panaszkodjunk! Nálam kicsit lassú ugyan, de szuperül működik a letöltött Kliens! Nagyon örülök annak a módosításnak, hogy a "Csak dekoráció"-vá váló elemeken a kis felkiáltójel jelzi, ideje lecserélni! Napról napra csiszolódik a játék, látszik hogy dolgoznak a tökéletesítésen! Köszi! Mother0901

2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nem csak panaszkodunk! Nálam a megszokottnál kissé lassabb betöltés után aránylag gyors a játék, pedig nem egy első osztályú laptopom van. Gyorsabb a kézi betakarítás, még nincsenek betöltve a"képek" de (pörgő virág mellett is) már aratható minden az aratókkal. Ugyan visszamegy mindig az elejére a raktári "lista", ha ki szeretnék valamit tenni a farmra, a piac is ilyen, de sokkal gyorsabban lapozható, mint ezelőtt. Tehát nagyon sok jó dolog is van az unityben. Biztosan folyamatosan dolgoznak a játék készítői rajta, eltűnt pl a kk-t szóró repülő füstfelhője is, stb. Bizakodunk:)

Kuzdern kedveli ezt.
  3. 2ezredes

2ezredes Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Amióta letöltöttem mindent, amit lehetett, nem tudok sehova belépni,mert kidob.Nem értek a számítógéphez, mindent megpróbáltam. Elindul az Unyti, a Kliens, a Flash hosszú idő után tölt be, de pár perc múlva nem mozdul. Öt farmon játszottam idáig, egyik sem működik! ID számom: ID:2717684

4. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az általad jelzett probléma egyedi.
    A játék elindul minden verzióban, ha a gép állapota ezt lehetővé teszi.
    Próbálj meg minden sütit, böngészési adatot törölni a gépeden, esetleg indíts el egy tisztító programot.
    Ezt követően indítsd újra a gépet és a játékos is.

5. zsezske

zsezske Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A kliensnél a főfarmon nem mutatja, hogy a fák arathatóak. Az állatokat nagyon lassan lehet etetni... A piacra ugyan be tudok lépni, de nem lehet megnyitni egyetlen árut sem. Illetve a kerge kertben nem tudok sem áthelyezni, sem kirakni tárgyakat.

6. Wellwisher

Szia!

A fák és növények érési állapotát akkor fogod látni. ha a beállításoknál a földek animációját bekapcsolod.
    Névtelen3.jpg

A fejlesztők folyamatosan dolgoznak a hibák kiküszöbölésén, így talán az állatok etetése is gyorsabb lesz.

A piaccal jelenleg probléma van, jeleztük már a központnak.

7. Wellwisher

Szia!

A megadott minimális követelményeknek megfelel a számítógéped?
    Itt olvashatsz erről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-unity-webgl-verzió-megjelenése-2020-december.20333/

8. birofne

birofne Junior szaki

Köszönöm szépen a választ, ez így működik nálam ahogy leírtad. Akkor telepítve van a kliens ???

9. Wellwisher

Sziasztok!

A kliens piaca sajnos jelenleg nem működik megfelelően.
    Ha unity verzióban nem tudtok belépni, akkor jelenleg próbáljatok flash verzióban játszani.

Itt olvashattok erről útbaigazítást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-flash-letiltásának-következő-lépése.20421/#post-1152814

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.12.20
  10. Wellwisher

Szia!

Ha így működik, akkor bizonyára telepítve van.

klé79 kedveli ezt.
  11. lemmon95

lemmon95 Fórum-zöldfülű

sziasztok már telepitettem és nem tudok játszani köszönömID24348659 lemmon95

mamszi5107 kedveli ezt.
  12. kissgizi01

kissgizi01 Utánpótlás-írogató

13. zene53

zene53 Junior szaki

Köszönöm Havasi Gyopár válaszát, de nem ez volt a kérdésem. Piacoztam már, sokszor, mindennap mert kell trágyát vennem, tegnapig sikerült is. De sem tegnap, sem pedig ma sem tudok trágyát venni a piacon. Dolgoznak rajta, vagy egyéb probléma van ez lett volna a kérdésem, és mikor tudok piacozni? Köszönöm. zene53 ID:8019954

14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Windows: 7 SP1+, 8, 10, de csak a 64 bites verziók
    - MacOS: 10.12+
    - Linux: Ubuntu 16.04, 18.04 és CentOS 7
    Hardver:
    - CPU: Core i3-3110M (BGA) (2012. júniusi kiadás)
    - GPU: Intel (R) HD Graphics 4000
    - RAM: 4 GB
    - Operációs rendszer: Windows 7, 64 bit.

Szerinted?

Windows 8.1 Oprendszer
    Processzor: Intel (R) Celeron (R) CPU N2840@ 2.16 GHz 2.16 GHz
    Memória (RAM): 4 GB
    Rendszertipus: 64 bites oprendszer x64-alapú processzor

15. Bellerose

Bellerose Járnitanuló

Sziasztok

Az adventi kalendáriumban észrevettem, hogy a 13. napit, a 10 csillagot nem váltottam ki. Szerettem volna farmaranyért, de hiába nyomok rá, fogadom el, nem történik meg a kiváltás. Többszöri próbálkozás után sem. Unityban próbáltam, váltottam Flashre, de egyik verzióban sem történik semmi.

Farmnév: Emery_Bellerose
    ID: 56252823

Köszönöm előre is.

16. milikes

milikes Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom volt e már felvetés, hogy a kliensben megjegyezhetné a felhasználót és a jelszavakat.
    Többen, egy család játszik és kicsit körülményes minden alkalommal beírni a dolgokat. :)
    Megoldható?

köbüki51 és Lukrécia kedveli ezt.
  17. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Sziasztok!

Nálam sajnos nem működik jól a FA-s fizetés. Vettem 22 FA-t, majd heti szezonpontokra szerettem volna költeni a meglévő 28-al együtt. Nem sikerült, mert nem írta jóvá a pontokat, de az 50 FA mennyiség el is tűnt. Nem rögtön vonta le, kb 5-10 perccel később, pontok jóváírása nélkül.

Kérlek, nézzetek rá.

Gazda: kicsicica!!!
    ID: 28162903

Utoljára szerkesztett: 18.12.20
  18. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Segítenétek, ha kérlek szépen? Elveszett egy megkevert kártyám. Új gépen próbálok aratni, bekevertem egy kártyát, és nem engedte beváltani, ezért átváltottam a flash verzióra - tök véletlen láttam meg - erre eltűnt a kártya. Köszi, ha segítetek.
    csillaglili55 ID: 31659778

19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia kicsicica!!!
    Frissítettél legalább egy ki-belépéssel?
    Melyik verzióban játszol? Megnézted másik verzióban is, hogy megvan-, ill. előkerült-e?
    Megnézted-e esetleg másik böngészőben?
    Kérlek légyszíves nézd meg ezeket a lehetőségeket is, és ha ezután sem tapasztalod azt, hogy gyarapodtak a szezonpontjaid, akkor meg nézzük, hogy mi történt.

20. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Szia!

Megnéztem minden opciót, amit írtál, de sehol sem látom a gyarapodást. Megakartam venni, tapasztaltam a hibát, majd beadogattam a sima szállításokat és szerintem csak azokkal értem el a mostani szintemet, plusz pontok nem kerültek jóváírásra, de a plusz jel már nem aktív, tehát elvileg olyan, mintha megvettem volna, de nem tapasztaltam, hogy hozzáadta volna
    Természetesen lehet, hogy tévedek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.